Justin Bieber in town

Tickle Your Fancy

Kaikki puheet niistä ujoista, juroista suomalaisista, jotka eivät uskalla heittäytyä tai fanittaa, voidaan varmaan tän päivän jälkeen viimeistään unohtaa. Kiljuminen kuului Kaisaniemen kirjastoon asti. Ensin kelasin, että tää tulee jostain rakennustyömaalta, kunnes iltalehtien nettisivuilta selvisi, että Bieber olikin laskeutunut hetki sitten Suomeen. Oli pakko nostaa kytkintä ja käydä tsekkaamassa tilanne omin silmin! Kämpin edusta oli täynnä faneja, jotka lauloivat, kiljuivat, halailivat toisiaan ja itkivät. Täysin epäsuomalaista!! :D

Joskus mietittiin, että mitenhän suomalaiset reagoisivat siihen jos Justin Bieber kävelisi kaupungilla vastaan. Mun veikkaus oli, ettei kukaan varmaan uskaltaisi oikeen sanoa mitään, möllötettäisiin vaan ja kuiskittaisiin. No tää taisi kyllä kumoutua nyt!

Musta on pelkästään positiivista nähdä pitkästä aikaa tämmöstä kunnon fanitusmeininkiä meidän maassamme. Vanhaa kunnon dingomaniaa :D Ja hei mitä mä puhun tästä fanittamisesta näin, ihan kun en ite olis muka ihan yhtä täpinöissäni! Keikka huomenna, iik!

Kävin kaupungilla pikashoppailuilla ja kiljunnat kuultuani kurkkaamassa Kämpin meininkiä ;)

 

 

T.Sara

Kommentit

-leopard- (Ei varmistettu)

Aivan järjettömän ihanat vaatteet sulla,kyllä se kevät on sieltä tullut :)
Joo, kyllä on virkistävää nähdä,että suomalaiset osaa heittäytyä, kyllä osaa, sitten tosipaikan tullen : ) Onnea vain kaikille Poriin! Siellä jos jossain on nähtävissä myös aitoa iloa ja faniutta :)

-leopard- (Ei varmistettu)

Aivan järjettömän ihanat vaatteet sulla,kyllä se kevät on sieltä tullut :)
Joo, kyllä on virkistävää nähdä,että suomalaiset osaa heittäytyä, kyllä osaa, sitten tosipaikan tullen : ) Onnea vain kaikille Poriin! Siellä jos jossain on nähtävissä myös aitoa iloa ja faniutta :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Kiitos!! :) Niin lämmin päivä, että oli pakko riisua takki pois, ihanaa! no toi on kyllä niin totta, porissa osataan varmasti myös aidosti heittäytyä! Onnea vaan Ässille :)

Jokainen ihminen on laulun arvoinen (Ei varmistettu)

Kuka se tämmönen Justiinsa Piper oikein on ja miksei se mennyt vaikka Korpilammelle yöksi niin ei tulisi tuommoista häiriötä?!?! Minä jos haluaisin rauhassa keskittyä esiintymiseen niin menisin vaikka telttaan Sipoonkorpeen.

Ylimalkaansa nyt kyseenalaistan "fanittamisen" ja mistä siinä oikein on kysymys. Jonkun taitelijan esiintymisestä voi toki nauttia ja kuunnella biisejä, mutta koko "fanittaminen" ja siitä vouhkaaminen (mitä rakas Sara myöskin tässä teet) on pelkkää markkinointia, jolla ihmiseltä lypsetään vielä enemmän rahaa fanikrääsään ja yritetään saada aikaan hypetystä ja tätä kautta vielä enemmän fanitusta. Joku Biber tekee vain työtään siinä missä sairaanhoitaja tai roskakuski, ei sen enempää. Sairas esimerkki väkisin väännetystä fanituksesta on myös lätkän MM-kisat, joista jokaisen pitäisi olla ihan lääpällään ja rähmällään. No tänks! Pitäkää ihmiset arvokkuutenne.

kitiiii (Ei varmistettu)

höh, olin itekkin kaisassa koko päivän:D olis ollu mahtavaa tulla heittään sulle yläfemmat, jos olisin uskaltanu:)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

hahaa hyviä pointteja!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

eikä! :D otetaa vitoset enskerralla!

Zammm (Ei varmistettu)

Mun mielestä sun huomisesta heittäytymisestä pitäis saada videokuvamateriaalia... ;)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

varmasti saadaan :D onko julkasukelpoista niin sehä on sitte asia eriksee!

Jokainen ihminen on jne. (Ei varmistettu)

Unohdin laittaa nämä pallikassit, jotka pitää olla fanituspostauksissa:

l<3

endorfiinikoukussa (Ei varmistettu)

Mua hävettää, ku tykkään Bieberistä enemmän ku mun tytöt. :D

Ihana asu ja ihan ku olisit laihtunut?

heippaheiii (Ei varmistettu)

http://otavafiles.fi/plaza/uploads/images/ellitfi/muoti-ja-kauneus/tickle-your-fancy/2013/IMG_3436.jpg tossa kuvassa oleva valkoinen zaran neule, olisitkohan kiinnostunut myymään sitä? :) etsiskelen tuollaista rentoa valkoista neuletta, muttei mistään tunnu oikein löytyvän!

Shoop (Ei varmistettu)

Ahaaa, nyt selvis sen kiljumisen syy.... Olin iltapäivällä menos luennolle, kun Kluuvin kulmilla yhtäkkii alko kuuluu hirveetä kiljuntaa. Muutama fani kuvista päätellen liikkeellä. :D

SannaMaria (Ei varmistettu)
laura-- (Ei varmistettu)

Ihanaa kun sun blogi ei oo muuttunu semmoseks tosi tyhmäks ja kaupalliseks yhteistyöpaskaks niinku moni suosittu blogi nykään on :DD oot niin paras ja ihana :--3

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

ei tarvitse (Ei varmistettu)

Tähän kommenttiin heitän vain kysymyksen: tarvitseeko elämän olla niin hemmetin vakavaa ?

Jokainen ihminen on jne (Ei varmistettu)

Ei tarvitse olla vakavaa, minulla on melkoisen hauskaa melkoisen usein.

Pieni kritiikki pitää pirteänä...

roosam (Ei varmistettu)

niin ihana asu!<3

kirpparille (Ei varmistettu)

paljonko tarjoot? multa löytyy sama neule kaapista, melko käyttämätön :D

heipondei (Ei varmistettu)

jeiii en malta oottaa sun postausta keikasta! ite en päässy paikalle, ja vaikka en mikään biiberfani olekaan, ois mielenkiintosta lukee sun tekemä arvio keikasta plussineen ja (mahdollisineen) miinuksineen :)

iinaan (Ei varmistettu)

Ihana tuo valkoinen hame/mekko!! hihi mistä ja milloin?:)

Kamila (Ei varmistettu)

Sara, please add a translate button to your blog:)) would be so much easier for international visitors:))

yökjustin (Ei varmistettu)

Löysin sun blogin muutama viikko ja oon ruvennut seuraamaan tätä ja välillä oon lueskellu jotain vanhojakin tekstejä.
Ne kollaripaidat ei kauheesti uppoo muhun mutta tykkäsin kauheesti joistain vanhoista asuista sieltä Lappeenrannan ajoilta ja joistain kesäjutuista. Ja oon ihmetelly, että sulla muka joku lukihäiriö, ei sitä ainakaan noista teksteistä huomaa!!

anonyyminen (Ei varmistettu)

Vitsi sä olet ihana!
Löysin sun blogin pari vuotta sitten, ja innostit mua sillon alottaan juoksemisen (ja kirkkaanväristen juoksukamojen ostamisen....) ja kaiken tän terveysintoilun, puhumattakaan asukuvista saadusta inspiraatiosta omaan pukeutumiseen. Nyt kun oot selkeesti panostanu enemmän lihaskuntoharjotteluun ja sulla on enemmän massaa jaloissakin, nii sä pukeudut silti niin hiton hyvin! Sille mä nostan hattua. Oon ite painiskellu ulkonäköpaineitten kanssa niin kauan kun muistan; olin nuorempana tosi hoikka mutta nyt painoo on kertynyt. Oon edelleen selkeesti normaalipainonen, painoindeksi on jopa alle 20, mutta kaukana kuitenkin siitä vallitsevasta skinnyskinny-kauneusihanteesta. On ihanaa huomata sunkin blogista, että siihen ei todellakaan tarvi pyrkiä! Omaa itteensä pitää rakastaa ja elämästä nauttia; mun mielestä nää asiat puskee sun kuvista ja tekstistä tosi vahvana esille. Pukeudut niin rohkeesti just silleen kun tahot, ja se on tosi hieno juttu. Sulta oon usein saanu voimaa uskoo itteeni, kun on tullut fiilis siitä, että pitäis olla hoikempi ja timmimpi. Tai no, timmeydestä en sano mitään, siinä sä oot ihan huippu :D
Anyway oot mahtiesikuva kaikille nuorille tytöille, toivon että jatkat tän blogin pitämistä vielä pitkään! Susta saa voimaa varmasti moni muukin, kuin vain mä (:

Kommentoi