Kääntötemppu (=täydellinen toppi)

Tickle Your Fancy

 

Yritin alkukesästä etsiä suoralinjaista spagettiolkain toppia. Luulisi olevan helppo nakki, vaan ei ollut. Nettikaupat huusivat sold outtia ja ne mallit, joita löytyi, olivat napapaitoja. 

Kirosin jo, että ompelen kohta itse.

Yhtenä kesäkuisena päivänä treffattiin Elisan kanssa kuvausten merkeissä ja hän tallusteli mestoille juuri tuo täydellinen toppimalli päällään. Utelin topin perään ennen kuin ehdittiin edes viikonlopun kuulumisia vaihtaa: "ai, mä puin tän vahingossa väärin päin, ja sit vaan jätin kun täähän on aika kiva näin". 

Ding ding!

Oikea malli löytyi lopulta omasta vaatelokerostani. Käänsin Filippa K:n joogatoppini väärin päin, ja sen käyttömäärä kymmenkertaistui kertaheitolla. Se ei näytä hullummalta edes takaa! Toppi on ollut kesän suosikkeja ja toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan kivasti esimerkiksi leohameen ja kauluspaidan kanssa.

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Samsoe & Samsoe shirt

Filippa K top

&Other Stories belt

Zara skirt

Topshop/Zalando sneakers

 

 

Psst. Joku saattoikin huomata: tukka lyheni toissapäivän kampaajareissulla 10 senttiä! Takaisin omaan pituuteen -  I like it! Iso kiitos jälleen kerran Salon Noir & Simo <3 

 

xx Sara

Kommentit

Kriselda
Kriselda

M i n d b l o w n . Tää menee heti käytäntöön. Kiitos :D 

saratickle
Tickle Your Fancy

:D jess!

temple run 3 (Ei varmistettu) http://geometrydashfree.com/temple-run-3

Käänsin Filippa K:n joogatoppini väärin päin, ja sen käyttömäärä kymmenkertaistui kertaheitolla. Se ei näytä hullummalta edes takaa!!

saratickle
Tickle Your Fancy

juurikin näin

Lii L (Ei varmistettu) https://byliil.wordpress.com/

Ei olisi tullut mieleenikään, mutta miksei vaatteita voisi käyttää jopa nurinpäin taikka ihan eri tavalla. Eikö tällä hetkellä nimen omaan monet suunittelijat yrittäkin kehitellä vaatteita joista olisi moneksi :)

Color Circles (Ei varmistettu) http://vevegames.com/color-circles

Hämmästyttävä tyyli. Värit ovat todella sopivia.

www.krogerfeedback.com (Ei varmistettu) https://surveyinfo.xyz/www-krogerfeedback-com/

The Kroger conducts the survey to know about customers satisfaction and experience. For that, they ask the customers in the form of a survey.

Kommentoi