Kadoksissa ollut joulufiilis

Tickle Your Fancy

Mun loppuvuoden odotuksen kohteena ei niinkään ole ollut Joulu eikä Uusivuosi, vaan ajatukseni ovat liittyneet ihan muutama tuhatkilometri etelämpään. Nimittäin reilun viikon päässä häämöttävään Sri Lankan reissuun ja kaiken sen surffaamisen ja lämmön lisäksi siihen tosiasiaan, etten ole vieläkään hakenut apteekista malarialääkkeitäni enkä edes miettinyt rinkkani sisältöä. Perusmeininki.

Tämä Joulu on minulle poikkeus. Vietetään se perinteisen perhejoulun sijaan siskoni kanssa kahdestaan. Pyritään viettämään se silti mahdollisimman perinteisesti vaikka joulusaunana toimiikin taloyhtiön yhteinen sauna eikä jouluyön messu olekaan kotikirkossamme.

Käytiin eilen The jouluruuhkaruokakaupassa ja herättiin todellisuuteen: ostokset viineineen, kaloineen ja kinkkuineen maksoivat 200e. Tämän lisäksi ne pitäisi vielä valmistaakin. Yleensä sitä on vaan vetänyt mekon päälle ja istahtanut joulupöytään vetämään niitä kuuluisia ähkyjä. No toki ollaan autettu valmistuksessa kaikki, sehän nyt on selvää, mutta silti. Ei tämä ollutkaan niin helppoa kun on luultu!

Joulusiivouksenkin olen aika monena vuotena onnistunut välttämään ajoittamalla lapsuudenkotiin saapumiseni aatonaattoon (kuka silloin nyt enää siivoaa?). Huom aika monena vuotena paitsi tänä vuonna. Siivottiin tänään nimittäin lattiasta kattoon. Ja siinä samalla sohvia siirrellessä pölyjen tieltä muutettiin myös koko kämpän järjestystä. Ja vastaus aikaisempaan kysymykseen: me näköjään siivotaan aatonaattona. Viimetinkaan, millonkas muullonkaan.

Postauksen tarkoituksena oli kuitenkin kertoa, että joulufiilis on vihdoin herännyt henkiin meilläkin. Ekaa kertaa koko vuonna on aito joulufiilis. Enää yksi yö Jouluun, se tosiaan on täällä kohta! :)

Listasin joulubiisien lempparit, joita oon tykittäny koko päivän!

 

Coldplay - Christmas lights

Chris Rea - Driving Home For Christmas

Michael Buble - Baby Please Come Home

Train - Shake Up Christmas

Rod Steward, Michael Buble - Winter Wonderland

Rod Steward, Cee-Lo Green, Trombone Shorty - Merry Christmas, Baby

Jose Feliciano - Feliz Navidad

Frank Sinatra - Let It Snow

Jackson 5 - Frosty The Snowman

Michael Bublé - All I Want For Christmas Is You

 

kuvat

Isi ja Äiti, meillä on ikävä teitä!

T.Sara

 

Kommentit

Peippo (Ei varmistettu) http://beforefight.blogspot.com/

Ah, täydelliseen saumaan ilmestynyt postaus, just meinasin googlettaa jotain hyviä joulubiisejä. :D

Hyvää joulua!

saratickle
Tickle Your Fancy

Woo huippua! :D Nää on mun lempparit!

Make up by Riina (Ei varmistettu) http://makeupriina.blogspot.fi/

Täällä ihan sama juttu! Vietän joulua ensimmäistä kertaa Helsingissä ilman pohjoisen lumimaisemaa. Kivaa olla itse talon emäntänä, haha :D rahaa on todellakin uponnut ruokaan! Onneks tuo mies hoitaa kokkaamisen suurimmaksi osaksi, kun itse olen töissä. Vaihtelu virkistää ehdottomasti. Mukavaa joulua teille! :)

Make up by Riina

saratickle
Tickle Your Fancy

Heei kiva kuulla, että sielusiskoja löytyy! :)Ehkä me osataan nyt arvostaa joulupöytää kun siihen on uponnut kiva slaissi palkasta :D Toivotaan! Rauhallista joulua teillekin :)

Satu (Ei varmistettu)

Onks toi kuva teiän kämpästä? :o toi siis mis on joulukuusi ja ikkunassa joulutähti. Jos on, niin sun on PAKKO tehdä kämppäpostaus!!! Hyvää joulua! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei oo meidän kämpästä, vaan weheartit.com sivulta toi kämppä! Kuolasin sitä itsekin! :D Taisi olla jonkun suomalaisen, eli ilmoittautukoon se kuka olohuoneensa tunnistaa tosta!! Meillä tuli myös ihan kivan näköstä, mutta ei ihan noin kivan näköstä :D Tossa oikeella palstalla instagram-kuvia mun kodista :) Kämppäpostaus tulee tammikuussa. Ihanaa Joulua! :)

Äippä (Ei varmistettu)

Meilläkin on ikävä teitä. Ei perinteistä jouluillallista, ei kynttilöitä, ei joulukirkkoa, ei pictionaryä, ei aliasta, ei Fazerin suklaarasiaa. Beachiltä kuuluu hirmuinen jytä. Valmistautuvat jouluillan gaalaan. No me luetaan jouluevankeliumi keskenämme iPadiltä ja osallistutaan gaalaan. Erilainen joulu.

Hanna (Ei varmistettu)

Hei, toi kuusikuva on tosiaan suomalaisesta At Maria's -blogista. Luen teidän molempien blogeja, ja ajattelin eka, että selain sekoilee ja näyttää jo suljetun välilehden kuvia täällä... wasn't the case. :)

Oikein hyvää joulun jatkoa!

Kommentoi