Kahden ainesosan smoothie

Tickle Your Fancy

 

Köpiksen lentokentän Joe and The Juicessa muutama vuosi takaperin hörppimäni smoothie teki niin kovan vaikutuksen, että sama resepti (aavistuksen terveellisemmällä toteutuksella) on päätynyt useamman kerran myös omaan blenderiini. Tätä yksinkertaisemmaksi ei muuten smoothieresepti enää mene: banaania ja avokadoa. Ja vieläpä samassa suhteessa.

Hy-vää! Avokadon ja banaanin yhdistelmä takaa täyteläisen ja pehmeän koostumuksen. Banaanit kannattaa muuten lisätä joukkoon jäisinä, näin smoothiesta tulee viileää. Tarjoile pähkinöiden ja marjojen kanssa!

 

Banaani-avokado smoothie

1,5 jäistä banaania

1,5 avokadoa

nesteeksi loraus esim. kauramaitoa tai vettä

 

 

Smoothie recipe doesn't get any easier than this! One of my all-time favorite is avocado-banana smoothie! After tasting this at Joe and The Juice I just had to try it in my own kitchen aswell. You'll need 1,5 banana and 1,5 avocado + oat drink or water! Enjoy!

 

xx Sara

Kommentit

Katapata (Ei varmistettu)

Eikä tarvi ees olla jäisiä banaaneja, ite heitän pari tuntia ennen kuin tiedän tekeväni smoothien, niin tarvittavat hedelmät yms jääkaappiin viilenemään (esim ennen treeniä, niin on treenin jälkeen valmiina) :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Okei! Kiitti vinkistä! :)

Annis (Ei varmistettu)

Ahh toi joe&the juicen smoothie on niiiiin täydellinen! Mun mielestä siin taitaa olla vähän sitruunaaki ellen ihan väärin muista

saratickle
Tickle Your Fancy

avokadoa, banaania ja vaniljakermaa tms jos samasta puhutaan :)

HannaK. (Ei varmistettu)

Sekaan vielä pari ruokalusikkaa raakakaakaojauhetta niin suklaamousse on valmis!

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo paitsi jos ei tykkää yhtään raakakaakaosta kuten meikä täällä :S

Taina
Taina

Mä laitan usein Skyr-vaniljajuomaa smoothieihin nesteeksi, niin oon päässyt lähimmäksi Joe & the Juice -smoothieiden makua :) Pitää testata tätä avokado-banaani-yhdistelmää!

Liisa Kivi (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

No öö NAM?! Tiiän, mitä teen itelleni än-yy-tee NYT! :D

Kommentoi