KAHVIA NOPEASTI PUHELIMELLA

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö Indiedays & Robert's Coffee

Pidätkö kahvijuomista ja vihaat jonottamista? Jep, sama täällä. Robert's Coffee, yksi kahvilaketjujen suosikeistani lanseerasi vastikää uuden appsin, jolla heidän tuotteitaan (ruokaa ja juomaa) pystyy tilaamaan etukäteen valmiiksi Helsingin keskusta-alueen kahviloista. Erinomainen palvelu esim. töihin kiirehtijöille, junaan juokseville tai lounastauolla evästä hakeville: ei jonottamista eikä kassalla maksamista.

Pääsin testailemaan appsia parin viikon ajan!

Keskiviikko:

Tulin pitkältä lenkiltä kotiin. Minulla oli 15 minuuttia aikaa käydä suihkussa ja pakata mökkireissulle. En ehdi syömään mitään (veden juontikin hoidettiin tyylillä "suu auki suihkussa" :D). Matkalla Kampin Espoon bussilaitureille, tilaan välipalan Robert's Coffeesta. Nappaan tilaamani ison vihersmoothien (joka on muuten ihan taivaallista!) tiskin laidalta ja juoksen bussiin. Ehdin!

Torstai:

On iltapäivä ja olen menossa siskoni luokse. Päätän yllättää hänet chai latella ja vihersmoothiella. Tilaan juomat Kampin Robert's Coffeesta metrosta käsin ja asetan noutoajaksi 5 min. Latet ja smoothiet ovat paperikassissa tiskin viereisellä Take Away pointilla odottamassa.

Sunnuntai:

Ollaan menossa poikaystäväni kanssa leffaan. Ja mitä mitä, ollaan perinteisesti tavattoman myöhässä (ylläri). Kummankaan ei tee mieli irtokarkkeja, lähinnä jotain piristävää. Tilaan ratikassa molemmille appsilla kahvit, vichyt ja smoothiet 10 minuutin nouotoajalla. Kun päästään kahvilaan on jonoa ovelle asti. Pieni tuuletus tähän väliin, woo! Napataan eväät Take Away korista ja jatketaan puolijuoksua elokuvateatteriin.

Applikaatio löytyy tosiaan nimellä Robert's Coffee (Androidille ja iPhone iOS8). Ohjelmaan syötetään tiedot kortista, jolta tilaukset  aina veloitetaan. Valitset kahvilan, keräät ostoskoriin tarvittavat tuotteet (kahvijuomiin saa valita maidot yms erikseen) ja asetat hakuajan (5-120min). Tuotteet pakataan valmiiksi tiskin vieressä sijaitsevaan Take Away -laatikkoon!

 

19.3 asti applikaation kautta tilatut tuotteet -30% eli take awayn ystävät, appsia lataamaan! Tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää :)

 

T. Sara

Kommentit

Sara (Ei varmistettu) http://sara-undermyumbrella.blogspot.fi

Eikä, ehkä maailman nerokkain keksintö! :D Harmi, et asun Jyväskylässä, joten mulle tästä ei nyt vielä ainakaan oo kauheesti hyötyä, mut oon silti jotenkin innoissani. :D ps. Ihania kuvia, huokuu oikein kevättä <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Komppaan! :) Hihii KEVÄÄÄT!

hupaisia juttuja (Ei varmistettu)

Mikähän järki tuossa nyt on, jos kotona ei ehdi eikä muuallakaan juoda niin sitten voi olla ilman..
Koska ne lentävät autot tulee muotiin xD

saratickle
Tickle Your Fancy

:D No entä kun olet koko päivän poissa kotoa? Tai haluat junaan eväitä ja jonossa on 12 ennen sinua. Tervetuloa meikäläisen arkeen.

Lotta (Ei varmistettu)

Pakko kysyä että mistä löydät aina noita ihania 2hand vaatteita :D onko sulla jotai lemppareita tai luotto kirppiksiä olis kiva tietää ?

saratickle
Tickle Your Fancy

Enimmäkseen koluan ihan perus UFFeja oikeestaan :) + Goodsville Hakaniemessä on ihana, samoin Kaivarin Kanuuna!

Jennasisi (Ei varmistettu)

Ei hitsi miten kätevä keksintö! Kaikista ärsyttävintä jonottaa kahvii varsinkin jos otat sen mukkaan, harmi vaan ettei LPR oo mahollisuutta käyttää tätä hyväks :D

Sonvas (Ei varmistettu) http:/Sonvas.blogspot.fi

Ihan sairaan kätevä idea!! Tuleeko tosta ennaakkoon tilauksesta jotain lisämaksua vai ihan normaalit hinnat? :)

http://sonvas.blogspot.fi

Mika (Ei varmistettu)

-30 % edullisemmat hinnat vielä pari päivää ja sitten normaalit hinnat.

Nina (Ei varmistettu)

ihan loistava idea! Kun vielä Windows puhelimelle saisi. Tapahtuuko maksu sen aplikaation kautta siis?

Kommentoi