Kahvifiilistelijän unelmaprojekti

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Segafredo

 

Tänään synttäripäiväni kunniaksi on vihdoin aika paljastaa yksi vuoden ehkäpä kiinnostavimmista projekteista, johon olen lähtenyt mukaan!

Italialainen kahvibrändi Segafredo otti minuun alkusyksystä yhteyttä. He olivat huomanneet kaikki ne lukuisat kahviaiheiset kuvat Instagram-tililläni (puhutaan ehkä tuhansista...) ja hoksasivat, että tämä tyyppi todellakin rakastaa kahvia. He kehuivat kovasti kuviani ja kyselivät josko minua kiinnoistaisi jonkin sorttinen yhteistyö. 

Kuukausi yhteydenotosta ja olinkin perustamassa brändille Suomen omaa Instagram-tiliä, @segafredosuomi:a, jonka minä sain täysin omaan haltuuni.

"Tee sitä missä olet paras, me luotetaan suhun", oli kommentti kun utelin sisällön perään. Suorastaan häkellyin, miten joku voi olla noin luottavainen? Visuaalista suunnittelua, somea, valokuvausta, kahvia ja vieläpä vapaat kädet - unelmaduuni!

Kuukauden päivät olen salassa pyöritellyt tiliä ja nyt kun feediin alkaa hahmottumaan se ilme, mikä minulla on alusta alkaen ollut mielessä, ajattelin jakaa työni tuloksen teidän kanssanne! 

 

 

Segafredohan on tosiaan tunnettu espressoistaan, mutta nyt kauppojen hyllyille on ilmestynyt kahvimerkiltä uusi espressomainen, tumma ja paahteinen suodatinkahvi Pausa. Kyseinen kahvi on valloittanut paitsi minun, myös lähipiirini sydämet. Olen levittänyt Pausa-kahvipaketteja ympäri sukua ja ystäväpiiriä, ja saanut suunnilleen kaikki innostumaan tästä :D Vanhempani juuri eilen totesivat, etteivät suostu enää juomaan mitään muuta suodatinkahvia!

Minun ja Segafredon yhteistyön kunniaksi päätettiin järjestää arvonta. Kaikkien @segafredosuomi -tiliä seuraavien kesken arvotaan 17.12 vuoden kahvit! Melkoinen jouluylläri siis luvassa yhdelle onnekkaalle :)

 

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Kaikille vielä lämpimästi tervetuloa seuraamaan minun kahvihetkiäni. Niitä on uunituoreella tilillä luvassa, paljon!

 

xx Sara

Kommentit

sannni (Ei varmistettu)

Heippa Sara ja parasta syntymäpäivää! Aiiivan ihania kuvia <3 Asiakkaana (ja tiliä seuranneena) tuli mieleen, että tili olisi ehkä houkuttelevampi seurattava autenttisemmalla profiilikuvalla. Olette varmasti tätä pohtineet, mutta kommenttina vaan, jos palautetta siitä kaipailet :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos tuhannesta! Ja kiitos palautteesta, nämä ovat todellakin tervetulleita :) Tosi hyvä pointti, erityisesti kun tilin sisältökin on poikkeuksellista. Mä ihan ehdottomasti vien tämän palautteen eteenpäin!

Mukavaa sunnuntaita <3

JokiJohanna (Ei varmistettu) https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

Olinkin huomannut sun kuviasi segafredon mainoksissa ja arvellut jotain tällaista :D pitääkin käydä seuraamassa tiliä jos tulisikin kahvit voitettua!

https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee! :) Huippua! Tervetuloa seurailemaan <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja onnea skabaan!

Mie (Ei varmistettu)

Hauskaa, oon huomannu ton tilin jo jonkun aikaa sitten (käyn aika ajoin kattelemassa, koska ihana!!!) ja oon miettiny, et miten et oo maininnu siitä mitään. Nyt se selvis! Keep going sarppa, oot huippu &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Miten kiva kuulla <3 Kiitos tuhannesti! Haleja! :)

Hurjan paljon onnea syntymäpäivänäsi! Ihana yhteistyö, italialainen kahvi on ERITTÄIN lähellä sydäntäni - kaikki italialainen, mutta erityisesti kahvi! Mistä kahvia voi ostaa? Itse kaipaan nimenomaan taukoja arjessa, jolloin voin nähdä päiväunia Italiasta! Olisipa hienoa, jos tilillä näkyisi italialainen Helsinki - esimerkiksi Pjazza, Casa Italia ja/tai Via Tribunali :) Ja Elena Ferranten kirjoja! Oi, oi, oi! <3

xxx

E

http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiii miten kiva kuulla! Ja mielettömiä ideoita - kiitos näistä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja hei unohtui vastata, että Pausaa saa tosiaan kaikista isoista ruokakaupoista! :)

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Paljon paljon onnea upeasta yhteistyöstä! <3 Ps. Nyt vasta huomasin tämän postauksen ja samalla katsoin päivämäärää; poikani on syntynyt ihan samana päivänä kuin sinä! :D Myöhäiset onnittelut! :)

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

Kommentoi