@kaisaturunen

Tickle Your Fancy

Päätettiin Kaisan kanssa tällä viikolla, että tehdään toistemme asukuvat. Suomeksi tämä tarkoittaa siis sitä, että valitaan toisen puolesta kuvauspaikka ja kuvataan hänet omalla kameralla ilman että näytetään yhtäkään kuvaa hänelle. Valitaan kuvien joukosta omasta mielestämme parhaat otokset, jotka editoidaan oman mielen mukaan. Lukijan korvaan tämä kuulostaa varmasti aika laimealta. Mitä eroa tässä on siihen normaaliin toimintatapaan jossa valitaan ja editoidaan omat kuvat? Vastaus kuuluu, että paljonkin.

Sitä väkisin tottuu ja tykästyy tiettyihin ilmeisiin ja kuvakulmiin. Valitaan ne tyypillisimmät otokset, jotka editoidaan omia mieltymyksiä mukaillen. Pakkaa saadaan vähän sekoitettua kun joku muu hoitaa homman puolestasi. Parhaimmillaan tämmöinen vaihdoshan tuo uusia ideoita kuvaukseen ja kuvanmuokkaukseen! Asukuvauksen ei mielestäni pitäisi olla liian vakavaa. Kuva, joka omaa silmääni ei välttämättä miellytä, voi olla toisen mielestä upea (siitäkin huolimatta, että siinä nyt näkyisivätkin ne omat painajaiseni eli ryppyiset polveni tai hymyjuonteeni, joita kukaan muu ei varmaan edes nää... :D)!

Me tullaan Kaisan kanssa samasta kaupungista. Kotka yhdistää, tosin tällä kertaa ei kovin vahvasti. Saatettiin jutella Irc-galleriassa (:D) tai kotibileissä, mutta muuten ei oltu juuri tekemisissä. Vuoden vanhempaa Kaisaa on myös kiittäminen siitä, että päädyin lukiossa ykkösten nöyryytyspäivänä viiden muun kanssa mustalle listalle tekemään kaikkea todella urpoa :D Tasoittavaa siirtoani ei ole vielä tänä päivänäkään nähty (vielä se sielä tulee, odotappa vaan Kaitsu!). Tutustuttiin kunnolla vasta blogien kautta kun molemmat asuivat jo Helsingissä. Ystävyyttä on takana siis vasta muutama vuosi!

Vaikka elämäntilanteet ovatkin meillä erit ja toinen on niin suurpiirteinen kun olla ja voi, ja toinen taas hipoo perfektionistia, tullaan erinomaisesti juttuun. Vaikka asutaankin eri paikkakunnilla, nähdään viikottain. Luottokuvaajani (ja kuvattavani) ja ihminen, jolle voi tilittää kaiken mieltä ahdistavan ja lopulta nauraa päälle.

Kaisa on valmistunut vestonomiksi eli pukeutuminen ja trendit ovat lähellä sydäntä. On ollut kiva seurata vierestä kuinka hänen tyylinsä on muutaman vuoden aikana muuttunut minimalistisemmaksi ja naisellisemmaksi. Tyylikäs sanana kuvaa Kaisaa osuvasti. Vaikka asut ovatkin viimeistelty yksityiskohtia myöten, tulee niiden kasaaminen niin luonnostaan, ettei siihen juuri aikaa tarvitse käyttää. Luonnonlahjakkuus!

Harvoin näkee kuvia, missä Kaisalla olisi tennarit, tai etenkään urheilusukat jalassa, mutta nyt!! Kuinka siisti kontrasti tässä setissä onkaan!

Lisää kuvia löydät Kaisan postauksesta, täältä

 

Aikaisemmat ystävätyylit:

@jekkuberglund

@johannavanninen

 

xx Sara

Kommentit

AjN (Ei varmistettu)

Ai että tykkään näistä kuvista! Sinulta tosiaan löytyy silmää. Seuraan myös SiModa-blogia ja tykkään blogin meiningistä ja Kaisan tyylistä, mutta täytyy sanoa, että iskevät omaan makuuni todella hyvin. On se vain totta, että on hyvä antaa välillä toisten päättää ne parhaat kuvat, itse kun tekee päätöksiä tosiaan usein hölmöistä lähtökohdista - kuten vaikka niiden hymyjuonteiden perusteella, jotka ulkopuolisten silmiin tuovat kuviin juuri sitä ihanaa aitoutta ja lämpöä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kuulla! :) Virkistävää vaihtelua todellakin :)

LauraKaa (Ei varmistettu)

Kaisalla on kyllä nätti mekko yllään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Samaa mieltä! :)

Kommentoi