Kalamaja - Tallinnan trendialue

Tickle Your Fancy

Napattiin sunnuntaina aamupalan jälkeen pyörät alle ja lähdettiin polkemaan kohti Kalamajaa. Alue on melko iso, mutta karkeasti jos satamassa seistessä Virukeskus on vasemmalla puolella, löytyy Kalamaja oikealta. Alue muistuttaa paikoin Puuvallilaa, Kalliota kuin Punavuortakin. Myös Berliini-viboja heräsi!

Tänne kannattaa ehdottomasti tulla brunssille. Ihania kuppiloita oli kadunkulmissa useita. Mm. Kohvik Boheemin viihtyisä ja aurinkoinen ulkoterassi vaikutti annoksineen lupaavalta :)

Bongattiin vanha teollisuuskompleksi Telliskivi Loomelinnak (Telliskivi 60), josta löytyi 2hand liikkeiden ja ravintoloiden lisäksi, sisustusliikkeitä, kahviloita sekä kahden edellä mainitun sekoituksia: kahviloita, joista voi käytännössä ostaa kaiken irtaimiston!

Tämä lamppu pääsee koristamaan meidän uuden kodin olkkaria! :)

Telliskivi Loomelinnakista löytyy myös F-hoone niminen baariravintola (Telliskivi 60), joka nousi jo heti ulkoasun perusteella omaksi suosikikseni! Sisustuksesta ja rakennuksen tunnelmasta 10 pistettä.  Lisäksi ruoka ja juoma todella edullista.

Lisää vinkkejä Kalamajan kuppiloihin ja ravintoloihin löydät TÄÄLTÄ

 

Seuraavalla kerralla suuntaan suoraan tänne! Kuinka monelle nämä olivat tuttuja paikkoja?

 

T. Sara

Kommentit

Riikka (Ei varmistettu) http://kaksiyhdenhinnalla.com

Näyttää tosi epätallinnamaiselta! Pakko mennä joskus oikeen ajan kanssa Tallinnaan ja mennä tuonnekin pyörimään, liian usein tulee käytyä vaan päiväreissuilla ja sillon kaikki aika kuluu siinä keskustan kaupoissa tai vanhassa kaupungissa..

saratickle
Tickle Your Fancy

Erittäin jees!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mä mietinkin, että tää on varmasti semmonen THE mesta! :) Paikallisesta kaverista on kyllä niin paljon jeesiä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo sama homma! Tallinnasta jää käteen yleensä Pull&Bearin paperikassi ja se perinteinen kauppakierros ja piipahdus vanhassa kaupungissa. Tää oli todella virkistävää vaihtelua! :)

lode (Ei varmistettu)

Tuttuja oli!:) itse käyn tuolla aina Tallinnan vierailulla. Alkoi jo kauan aikaa sitten kyllästyttämään keskustan turistitungos ja Kalamajassa viehättää ihanien ravintoloiden, rakennusten ja ruoan lisäksi myös ne vähän karummat työläiskorttelit.

Ninnu (Ei varmistettu)

Kävin tuolla F-Hoonessa (-Hoonella,kumpi lie oikein)n. vuos sitten ennen Robbie Williamsin konserttia syömässä kaveriporukalla. Enpä ois ite sinne osannut suunnistaa, mut meidän Tallinnassa asuva suomalainen kaveri ties kertoo et se on paikallisten suosima THE mesta. Oli kyllä kans virkistävää nähdä vähän erilaista Tallinnaa!

Kommentoi