Kampaus arkeen x 8

Tickle Your Fancy

Hiukset on se ensimmäinen asia, josta tingin kun lähden aamulla (yleensä kiireessä) pois kotoa. Rauhallinen aamupala vai hiustenlaitto? Jos on vähääkään ylimääräistä aikaa, suoristan ja suihkuttelen tyveen kuivashampoota tai sitten se on vaan pipoa päähän. Pitkään aikaan en ole virittänyt kutrejani kampaukselle, mutta näitä kuvia selaillessani huomaan, kuinka kivan lisän helppokin kampaus saa aikaan. Ja eihän näihin ihan oikeasti mene kun se 5 minuttia, elli alle! Lupaan skarpata kampauksissa!

Mun kahdeksan suosikkikampausta arkeen löytyy ohjeineen TÄÄLTÄ

 

Löytyikö lempparia? :)

 

T.Sara

Kommentit

H (Ei varmistettu) http://hyvanmielenajatuksia.blogspot.fi

Toka ja kolmas lemppareitani, rakastan erilaisia lettikampauksia! :) Pitäisi itsekin jaksaa laittaa hiukset paljon useammin muutenkin kuin pelkälle hätäponnarille..

http://hyvanmielenajatuksia.blogspot.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Tiedän tunteen :) Täällä myös letit iskee :)

Katya (Ei varmistettu) http://www.kkatyas.blogspot.com

Näyttää ihanilta, vitsi ku joskus jaksais iteki tehdä jotain muuta, ku ponnarit tai kiharat. :D ku saahan sitä kampauksillaki vähä vaihtelua tyyliin.. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Amen! Kampaukset huomataan aina. Niillä saa heti persoonallisemman ilmeen :)

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Suosikkini on ehdottomasti kaikki ponihäntä-kampaukset, sekä pipo-kampaukset! Miten saat otsiksesi pysymään noin hyvässä kunnossa, sinullako ei ole pyörrettä missään kohtaa? Sinulla on todella kauniit hiukset!

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla on ihan piikkisuorat hiukset eli otsis on maailman helpoin! :) Kiitos kovasti

Meri.H (Ei varmistettu)

aivan ihania kampauksia! :DD pitäisi itsekkin oppia skarppaamaan hiusten laitossa, joka mulla rajoittuu hiukset auki tai ponnarille variaatioihin... kolmonen ja ykkönen oli mun lempparit :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ikävä kyllä, samoin menee usein täälläkin :D Nyt tosin lupasin skarpata! Kiva jos löytyi lemppareita :)

Lotta (Ei varmistettu) http://notallthosewho.blogspot.com

Katoin, että kuka tuossa kolmannessa kuvassa oikeen on ja vasta sitten tajusin, että sama tyttö, mutta otsis ylhäällä :D Suosittelen tuota kampausta, sopii sinulle hyvin! Tosin toi sinun otsis on niin kivan näkönen, että se saa kampauksen kun kampauksen näyttämään kivalle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe mä oon tosi huono pitämään otsista ylhäällä, mutta sen avulla saa kyllä ihan erinäköisen lookin, todistetusti! :D Kiitos paljon!

Kommentoi