Katsaus toimistoon

Tickle Your Fancy

Jaiks! Hommat etenee hitaasti, mutta varmasti! Lopulliset päätökset seinälle tulevien taulujen suhteen pitää vielä tehdä, tauluhyllyt porata kiinni ja verhot ripustaa (lue hommata ripustimet..). Muutamaa juttua odotellaan vielä postista ja jonkun sortin hyllykaappi me vielä tarvitaan, mutta tässä se nyt on, meidän ikioma pieni työhuoneemme :) Pari kokonaista päivää olen pöytien ja tuolien kasaamisen jälkeen toimistolla viettänyt ja vitsiiiiiit, että mä nautin! 

Postattuani ensimmäisen työhuonekuvan Instagramiin, olen saanut aiiiika monta viestiä, jossa on kyselty tavaroiden perään. Noh, toimiston sisältöhän on työpöytiä, puualustoja ja mustaa tekstitaulua lukuunottamatta Ellokselta! Tyypit siellä olivat niin huikeita, että kuullessaan meidän uudesta työtilasta, tarjoutuivat avustamaan meitä sisustuksessa!! Kaikki tuotteet ollaan kuitenkin valittu itse :)

Here it is!! Our new little office! It isn't ready yet, we're still waiting for some furniture to come but anyway, I've been working here for few days now and I just looove it here!! 

 

xx Sara

Kommentit

Oon ollu ilosesti yllättyny Elloksen sisutusvalikoimasta. Mulla oli siitä jotenkin väärä mielikuva, ja kun sit kävin katsomassa niin ihastuin joka toiseen tuotteeseen. Itelläkin suunnitteilla sieltä hankkia päivitystä omaan kämppään :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Täytyy sanoa, että mulla on ollu vähän sama fiilis. Tai sanotaan, että mielsin elloksen vahvasti vaatekaupaksi. Totuus on kuitenkin, että tuolla on ihan järkyttävän paljon omaa silmää miellyttävää sisustuskamaa!

nakedtruth
naked truth

voi vitsit miten kivalta näyttää! Pakko kysyä, riittääkö tuo pöytä teille? :D Näyttää aika pieneltä nimittäin.. mutta toisaalta, mitä muutakaan siihen tarvii kun läppärin?? Ehkä mä vaan oon sellanen sottapytty että läppärin ymärillä lojuu ainakin kahvimuki, kalenteri, pari kirjaa, kamera ja muuta turhaa, haha :D

Toimitus
Toimitus

Ihanalta näyttää!

Sarianna (Ei varmistettu) http://www.libido.fi

Ääh ihan sika mageen näköstä! Iski pieni sisustuskipinä nyt kyllä itellekkin!

Tässäkö tämä on?

Tilasin vastikään itsekin tuon maton Ellokselta, mutta rullasin sen varastoon odottelemaan jotain toista asuntoa, koska se sai mielestäni asunnon kellertävän lattian näyttämään entistä keltaisemmalta, ja jotekin lattia ja matto riitelivät keskenään. Sama pisti silmään heti näissäkin kuvissa, vaikka näissä taitaa joku filtterikin tehdä kepposia. 

Oli se kuitenkin sen verran ihana, että en missään nimessä halua palauttaa sitä. 

Elloksella on kyllä aivan ihania sisustusasioita ja netistä löytyy lähes aina -40% alekoodi verkkokauppaan. 

Matto on huikea!  :) Tykkään tosin myös työpöydästä.  Onko se mistä?  Ilmeisesti se ei sentään ole ellokselta? 

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sulla linkkiä tuohon ihanaan mattoon, yrtin etsiä Ellokselta sivuilta, mutta en löytänyt?

villenkulma
Villenkulma

Hyvältä näyttää, onnea uuteen toimistoon! :)

mell (Ei varmistettu)

Ääk voi että, kauhee sisustushimo ollu jo jonkin aikaa ja tää postaus ei helpottanu asiaa ollenkaan!! Tosi freesin näkönen, varmasti viihtyisä! :)

Kommentoi