Katseiden kääntäjä: The hame

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Fiilis kun tultiin alkuviikosta Suomeen, ja täällä oli meidän muutaman päivän reissun aikana ehtinyt tapahtua sellainen muodonmuutos, että moikkuli! Vihreää, lämmintä ja kesäistä. Katukuvassa vilkkui t-paitoja, sortseja ja sandaaleita! Kai tässä vaiheessa voi jo puhua alkukesästä? Tai no, johan minä olen hyvää alkukesää toivotellut kaikille sähköpostini allekirjoituksessa jo viikon päivät.

Kesään heräilevän kaupungin lisäksi asia, joka saa hyvälle tuulelle ovat tietenkin ne kesävaatteet, joita tähän aikaan vuodesta saa vihdoin alkaa kotikaupungissakin käyttämään.

Lindexin kesämallisto loistaa raikkaudellaan. Huolettoman klassisia malleja ja kivoja materiaaleja. Erityisesti kaikki raidallinen ja vaaleansininen iskee. Samoin rusetit ja kaiken maailman solmut, joihin huomaan katseeni kiinnittyvän joka ikinen kerta. Ne vaan tekevät vaatteista kiinnostavia ja saavat vaatteet näyttämään ryhdikkäiltä päällä.

Yhdistin valkoisen oversized-mallisen t-paidan tyttömäiseen, trendikkään midimittaiseen raitahameeseen eli THE hameeseen. Kyseinen hame on saanut the-liitteen sillä tuntemattomia, hameesta kiinnostuneita hihasta nykijöitä on riittänyt ihan jonoksi asti (no ei nyt ihan...). Olen kaupungilla tässä kyseisessä hameessa kävellessäni ainakin neljästi vastaillut utelijoille ja opastanut heidät Lindexiin hamemetsälle :)

Asun viimeistelin puhtaanvalkoisilla tennareilla, skarpilla laukulla ja oranssilla huulipunalla. Voilá - täydellinen, kesäinen kaupunkilook!

 

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

Lindex t-shirt

Lindex skirt

Lindex sunnies

 

xx Sara

Kommentit

P (Ei varmistettu)

Ihana!! <3

Katarupola (Ei varmistettu) http://raidallisiahetkiajaretkia.blogspot.com

Siis aivan ihana hame! Tosin sinä kannat sen myös hyvin! Sinun kuvista hehkuu varmuus ja tyytyväisyys itseesi. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos ihana! Miten kauniisti sanottu <3 

Katarupola (Ei varmistettu) http://raidallisiahetkiajaretkia.blogspot.com

Siis aivan ihana hame! Tosin sinä kannat sen myös hyvin! Sinun kuvista hehkuu varmuus ja tyytyväisyys itseesi. :)

Kommentoi