Kaulahuivi 2,30€

Tickle Your Fancy

*sis mainoslinkin

 

Ties kuinka kauan olin etsinyt täydellistä kapeaa trikoohuivia. Satiininen minulta jo löytyy (aamutakin vyö...), mutta se kaulassa on aina fiilis kuin olisi pukeutunut kravaattiin. Ei kiva. Trikoinen oli saatava.

Kierretty oli kaikki mahdolliset henkkamaukat ja tyhjin käsin ulos joka kerta. Koko tämän etsintäprosessin ajan takaraivossa oli tieto siitä, että kangaskaupasta varmaan kyseinen suikale löytyisi. Mutta jotenkin ajatus kangaskauppaan menemisestä ei tuntunut miellyttävältä :D Kuinka hullulta tämä kuulostaakin, en ollut ikinä asioinut kangaskaupassa. Miten siellä edes toimitaan? Myydäänkö siellä jotain valmiita kankaita vai leikataanko niistä rullista jotain? Menenkö mä sen rullan kanssa kassalle vai miten tämä homma oikein toimii? Ja missä ylipäätään edes on kangaskauppa??

Yhtenä iltapäivänä minulle riitti ja googletin läheisimmän kangaskaupan. Astuin sisään, pyysin myyjältä apua ja 3 minuuttia myöhemmin lähdin huivisuikaleineni ulos myymälästä, kaksi euroa ja 30 senttiä köyhempänä. Voi jeesus, miksen vain heti tullut tänne?!?

Tämän tarinan opetus on: säästäkää aikaa ja rahaa - käykää kangaskaupassa! :D

shirt Gina Tricot // pants Gina Tricot // sneakers here* (on sale) // coat H&M // bag & Other Stories

 

Pictures: Annika Ollila

xx Sara

Kommentit

Lilja U. (Ei varmistettu) http://www.styleinterrupted.blogspot.com

Moi, pakko kysyä, että onko nuo Karen Walkerin aurinkolasit, jos ei, niin mistä olen ne hankkinut? :) Oon kehittänyt itselleni pakkomielteen niihin, mutta toivoisin löytäväni budjettiversiot? Täytyy samalla kehua, että tuo sun paidan sävy on täydellinen!

Kommentoi