Kauneusrutiinit ennen treffejä

Tickle Your Fancy

Minut valittiin mukaan Indiedaysin ja Oral-B:n yhteistyökampikseen, jossa Oral-B haastoi kolmea bloggaajaa kertomaan videomuodossa omista kauneusrutiineistaan. Videoita on yhteensä neljä ja ne ilmestyvät mun kohdalla joka maanantai! Jännittävä kampanja alkaa aiheella kauneusrutiinit ennen treffejä.

Treffit edessä. Oli kyse sitten simpukkaillallisesta viiden tähden ravintolassa tai löylytyksestä keilaradalla, on luonnollisuus tärkeä osa omaa treffilookkiani. "Effortlessly Beautiful" on kliseisen toimiva lausahdus tähänkin tilanteeseen. Skarppi meininki, mutta ei liian laittautuneen näköinen. Huolellista meikkausta ja klassisen luonnollista lopputulosta lähdetään hakemaan tälläkin kertaa.

Tsekkaa videolta mun kauneusrutiinit ennen treffejä!

Vaikka videollani keskitynkin meikkiin ja hiuksiin, on hampaidenpesu myös yksi uloslähtörutiineistani. Herkkävatsaisena on purkan syöminen ikävä kyllä ehdoton no-no. Vanhanaikaisesti pesen siis hampaat ennen treffejä/uloslähtöä (etenkin jos olen juonut punaviiniä!!). Pahanhajuinen hengitys on ehkä mikropitsojen jälkeen kamalin asia mitä tiedän. Tätä riskiä ei siis kannata ottaa, kiltisti vaan hampipesulle.

Ihmettelin aluksi miksi Oral-B:n 3D White -kampanjassa käsitellään kauneusrutiineita, kunnes viikon käytön jälkeen mulle valkeni, että kyseessä taitaa olla nimenomaan kauneustuote.

Sain kampanjan ohessa kotiin siis Oral-B sähköhammasharjan sekä Oral-B 3D White hammastahnoja. En ole koskaan omistanut sähköhammasharjaa, mutta tiedän hyvin sen plussat. Myös hammastahnasta on kierrellyt positiivisia huhuja. En tiedä oliko tahna, oliko sähköhammasharja vai oliko molemmat, mutta hampaani ovat yksinkertaisesti pysyvästi valkoisemmat. Tulos on selkeästi parempi ja ennenkaikkea jatkuvassa päivittäisessä käytössä myös pysyvämpi kuin millään tekemälläni kotivalkaisumenetelmällä. Valkoiset hampaat, vanhanaikaisesti hyvällä hammasharjalla ja -tahnalla, tykkään!

 

T.Sara

Kommentit

Jenni (Ei varmistettu) http://destinationunfamiliar.blogspot.fi

Oot niin ihanan luonnollinen näissä videoissa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti! Ei tunnu itsestäni yhtään siltä :D

momo (Ei varmistettu)

mitä toi öljy on mitä laitoit hiuksiin? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Cutrinin kiiltoa antavaa öljyä. Aivan loistava tuote!

Vitalija (Ei varmistettu) http://haveyoumetvita.blogspot.com

English please :) but any way I'm folowing you for a long time and I'm watching your photo at least :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hi! Love to hear that :)

Elisabeth (Ei varmistettu) http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Ihana video! Oliko tuo Weledan öljy, jota laitoit hiuksiin? Mistä olet valkoisen meikkikynän ostanut?

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

milex (Ei varmistettu) http://milexblog.blogspot.co.uk

I am loving it!

Liisa (Ei varmistettu)

Moi, hyvä meininki. Oon lukenut sun blogia vuosikaudet, mutta herramunjee miten jotenkin erinäköinen oot tossa videolla kuin mun mielikuvissa! :D En meinannut tunnistaa, katsoin että kukas kukas muikkeli se siinä ja missä Sara! Hahaa elämä on ihanaa

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah ihana! Apua, nyt on totuust julki! :D Tämmönen basso mä oon oikeesti. Tovottavasti et pelästyny!

Jenni (Ei varmistettu)

Vau oot ihan mahtava ja niin luonnollinen tyyppi!:) ihana tyyli vähän erilainen kuin muilla, tykkään kovasti :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos, mahtava kuulla tämmöstä palautetta <3

iippa (Ei varmistettu)

Mitä oot mieltä HIMYMin päätösjaksosta????

saratickle
Tickle Your Fancy

Mitä!! En mä oon kattonu enää uusimpia jaksoja. Viimesimmät jaksot on tyyliin kun joku meni naimisiin (en ees muista kuka) eikä mutsia ollu vieläkään löytyny. Kuulostaa vähän siltä, että pitäis vissiin kattoa!! :D Päivityksen paikka!

Elina (Ei varmistettu)

oon seuraillu sun blogia jo useemman vuoden mutta nyt vasta kuulin ekan kerran sun äänen ja apua sehän on ihan erilainen ku olin kaikki nää vuodet ajatellut! mutta video oli silti hyvä ja sulla on ihan mahtava blogi josta tulee aina tosi hyvä fiilis, kiitos siitä :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe niin ne monet sanoo, tämmönen basso mä kuitenki oon ihan oikeessa elämässä :D Kiitos paljon sulle, aivan ihana kuulla!

Kommentoi