Kauniita hetkiä, niitä on kaikkialla

Tickle Your Fancy

 

Tulen onnelliseksi, kun saan viettää aikaa minulle rakkaiden ihmisten kanssa. Yhteiset hetket ja uudet kokemukset tutuissa, tärkeissä paikoissa tai vaihtoehtisesti täysin uusissa, kiinnostavissa ympäristöissä ovat parasta mitä tiedän. Tämä on syy siihen miksi ylipäätään lähdin aikoinaan opiskelemaan tapahtumatuotantoa. 

Kamera ja kuvaaminen ovat minulle osa kokemusta. Valokuvauksen kautta olen oppinut arvostamaan näkemääni ja kokemaani ihan älyttömän paljon enemmän. Se, että pääsen päivän päätteeksi pläräämään ja editoimaan aikaisemmin kuvaamiani hetkiä (joista blogiin päätyy vain osa) ja saan editoida noista tilanteista vielä enemmän omannäköisiäni, silloin olen saanut koko elämyksestä kaiken irti. Tämä on minun tapani nauttia kokemastani.

Ystäväni kysyi minulta vastikään kyllästyttääkö kameran mukana kantaminen tai koenko koskaan feikkaavani asioita blogiini. Arkiset asiat kun kuulostavat välillä niin hienoilta blogistani luettuna tai katseltuna.

 

 

Rakastan J.Karjalaista. Bändi on toiminut innoittajana minulle jo pitkään. Heidän lyriikoistaan huokuu yksittäiset aidot hetket, jotka on saatu kuulostamaan erityisiltä. Ja tämä siitä syystä että nuo arkiset hetket on todellakin koettu erityisiksi. Roihuvuorilaisen kerrostaloalueen takapihalla puhalletut voikukat ovat voineet näyttää kenen tahansa silmään aivan tavalliselta lasten ajanvietolta, mutta hetki on jäänyt Jukan mieleen. Ja siitä on tehty mieletön biisi. Sama homma on puliukon tapaamisella tai yleisöstä mieleen jääneen naisen silmillä.

Valokuvaus on minulle eräänlaista tilanteeseen pysähtymistä. Kuvien ja tekstien kautta haluan jakaa hetkiä, joista teen aina omannäköisiäni. Kuvien rajaukset ja kuviin valitsemani filtterit kertovat parhaiten sen, miten minä olen minkäkin tilanteen kokenut. 

Ei, en koe, että feikkaan tilanteita tai pyrin tekemään niistä jotenkin spesiaalimpia. Arkiset hetket ovat spesiaaleja, niin minä ajattelen. Jos ne tuntuvat tylsiltä, pyrin tekemään niistä erityisiä. En kaikista, mutta osasta kyllä. Mikäli aamukahvin juominen ei tunnu kivalta, tee se keittiönpöydän sijaan sängyssä tai parvekkeella lempibändisi laulaessa kaiuttimista. Tai juo vaikka viltillä etupihalla. Tai laita joukkoon kardemummaa. Tai mikset vaahdottaisi kahvimaitoasi tai kokeilisi vaikkapa jääkahvia! 

Koen, että bloggaaminen on parhaimmillaan sitä, että saa lukijansa katselemaan ympärilleen ja miettimään omaa elämäänsä. Arkiset asiat, ne mitä pidämme monesti itsestäänselvyyksinä, ovat yleensä juurikin niitä spesiaaleimpia juttuja.

 

Kuvat: Minä ja Elisa

 

Tänään fiilistelin ystäväni toissapäivänä valmistamaa vesimelonisalsaa ja kirjotin reseptin kauppalapulle. Samoin sitä kun istahdin treenin jälkeen TFW-kavereideni kanssa aurinkoiselle lastauslaiturille inkiväärioluelle vaihtamaan viideksi minuutiksi kuulumisia. Juuri nyt ollaan matkalla Ikaalisiin mökille (taas, I know, mökkeily on parasta!) ystäväpariskuntien kanssa. Haettiin juuri cittarista vichyä ja karjalanpiirakoita. Kohta alkaa autopelien numero yksi, eli musavisa!

Mahtavaa viikonloppua. Nauttikaa hetkistä <3

 

xx Sara

Kommentit

ElizabethRinne

Wau <3 Niin upeita kuvia ja niin ihana ja kaunis teksti, jota oli ilo lukea. Samaistuin.
Näitä ehrottomasti lisää! 

Elisabet | www.fashionpoetry.eu

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi että Elizabeth, aivan ihana kommentti. Tämä lämmitti mieltä. Iso kiitos sinulle <3 Ihanaa viikonloppua!

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Sara.

Oon seurannut sun blogia Labels or Love -ajoilta asti. Se on ollut suosikki rennon elämänasenteen, aitouden ja ennen kaikkea ihanien asukuvien takia. Siksi onkin ollut surullista huomata, että se elämänmakuisuus ja ne asukuvat on kadonneet sun blogista lähes kokonaan. Mietin jonkun supertäydellisen instakuvan kohdalla, että ehkä vaan kuvittelen. Mutta sitten selasin sun vanhempia kuvia jostain 2014-2016 tienoilta ja tajusin, ettei blogi tai Instagram enää nykyisellään ole sellainen mistä itse eniten inspiroidun. Minä kaipaan lavastamattomia hetkiä, photarin läpi käymättömiä kuvia, selfieitä, kännykkäkuvia ja niitä ihan tavallisia kahvikuppeja pöydän ääressä. Sun kuvista on tullut niin kauniita ja harkittuja, ja ne toistaa samoja "blogimaneereita", etten saanut enää oikein mitään irti. Välillä on ollut vaikea myös erottaa sun kuvia monista niin kauniista, mutta samalla niin tylsistä, instagram-feedeistä.

Siksipä tein raskain mielin päätöksen ja lopetin seuraamasta sun sometilejä ja nyt sanon näkemiin myös blogille. Toivon, että joskus myöhemmin löydän itseni taas täältä ja saan nauttia siitä, mitä sun blogi on parhaimmillaan vuosikausia ollut. Siihen asti kuitenkin sanon hei hei. Ja tietysti myös kiitos, näistä kuluneista ~10 vuodesta.

Mulle J. Karjalaisen salaisuus on se, että ne hitit toimivat vuodesta toiseen ilman, että niistä koko ajan hiotaan parempia remix-versioita.

saratickle
Tickle Your Fancy

Moikka!

En tiedä näetkö enää vastaustani, mutta vastaan kuitenkin. Arvostan kovasti, että jätit kommentin ja kerroit aidon mielipiteesi, kiitos siitä <3

Blogit muuttuvat, bloggaajat muuttuvat. Blogini sisältö on yleensä sitä mitä elämääni kuuluu, ja esim tänä kesänä asukuvat eivät ole olleet pääosassa siinä. Kesäni on vierähtänyt matkustaessa ja läheisten kanssa aikaa viettäessä, siksi sisältökin on ollut pääosin sitä. Sen hetken aitoa elämääni :) 

Se mitä olen kahdeksan vuoden varrella oppinut on, että kaikkia ei voi mitenkään miellyttää. Osa tykkää osa ei. Mutta itseään ei kannata huijata. Se blogi, jota 5 vuotta sitten pidin, ei vaan ole enää minua. 

Olen kehittynyt valokuvaajana ja teen nykyään blogin ohessa myös hommia valokuvaajana. On itsestään selvää, että kuvatuotanto kehittyy ja kuvia käsitellään (itse lisään kuviini oman tunnistettavan fillterit ja säädän valoa, that's all. Ei mitenkään kovin överiä, jos minulta kysytään), se on osa prosessia.

Mutta mahtavaa, että olet pysynyt täällä näinkin pitkää. Toivon, että blogistani on ollut sinulle vuosien varrella iloa :) Olen varma, että löydät luettavaksi uusia blogeja. Sellaisia, jotka saavat sinut aidosti inspiroitumaan. 

Huippua loppukesää <3 Toivotaan, että intiaanikelit yllättävät!

Rakkaudella, Hannele (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

Sun innostus kuvaamiseen kyllä välittyy joka ikisestä blogipostauksesta – noin hienoja kuvia ei oteta vain pakon edessä :).

Kiitos jälleen hyvästä postauksesta, hyviä hetkiä tosiaan on huru mycket. Ja mä olen huomannut, että kun niitä oppii näkemään ja huomaamaan, elämä on paljon parempaa.

Aurinkoa!

&lt;3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos Hannele. Miljoona halia <3

Lukija (Ei varmistettu)

Moikka!

Täälläkin ollaan seurattu monta vuotta ja sanonkin tämän hyvällä, rakentavana palautteena. On huomattu, että haluat panostaa ammattimaiseen sisältöön, se on ollut näin lukijanakin mukava. Säännölliset postaukset ja lukijaystävällinen teksti, mainospostaukset selkeästi ilmaistuna... nämä ovat olleet positiivisia juttuja, kiitos kovasti siitä. Toisaalta, jotenkin on kadonnut pohja tästä blogista ja somesta, vuorovaikutuksellisuus ja tietynlainen arkisuus on korvautunut marraskuussa kuudelta aamulla tulevilla "beautiful morning" kuvalla jostain 2 viikkoa sitten olleelta lomalta. Jotenkin tuntuu että pyörität myös tietynlaista otsikkolistaa ja aiheita tasaisin väliajoin ja kiiltokuvamaisuus on lisääntynyt. Tämä on sinällään harmi, koska tiedän, että olet taitava kirjoittaja ja sisällöntuottaja.

Aurinkoista loppukesää :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Moi <3

Jättimäinen kiitos palautteesta. Nämä ovat todellakin tervetulleita. Palautetta saa aina jättää ja erityisesti näin rakentavaa!

Olen viime kevään aikana herännyt vaahvemmin siihen, että kaikki #tb kuvat ja "take me back" -tyyppinen sisältö ei ole ollenkaan meikäläistä. Sitä on kokeiltu ja siitä on opittu. Kiva kuulla, että oot huomannut saman. Ajankohtaisuus on aina ollut oma juttuni ja haluan pitää siitä vahvemmin kiinni.

Vuorovaikutukellisuutta haluan tosiaankin tuoda blogiin lisää. Huomiselle onkin ajastettuna jo yksi postaus tästä aiheesta :) Ihanaa, että tätä toivotaan lisää!

Otsikkolistaa en (ainakaan tietoisesti?) pyöritä. En ihan ymmärrä mitä tällä edes tarkoitetaan. Valaise ihmeessä, jos vielä näet tämän vastauksen :)

Huippua loppukesää ja kiitos hyvästä kommentista!

Ohikulkija (Ei varmistettu)

J.karjalaisfään täällä myös.
Löysin vähäaikaa sitten suomalaisen "Muuan mies" ja siinä on jotakin tämän ajan j.karjalaista !

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, oijoi! Pitää tsekata! 

P (Ei varmistettu)

WOW, niin kauniita kuvia! Oon ehdottomasti sitä mieltä että sun blogin kuvat kuuluu ihan suomalaisten blogikuvien kärkeen &lt;33

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan sinä kun aina löydät kaunista sanottavaa. Kiitos kun olet <3 Hali!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä postauksesta. Kaunista luettavaa, katsottavaa ja tärkeä muistutus meille kaikille pysähtyä katsomaan ja keskittymään arjen pieniin asioihin. Kiireessä ja rutiineissa tämä meinaa helposti unohtua.. Maailma on täynnä pieniä kiinnostavia yksityiskohtia, lapset ne huomaavat ja toivoisin että kuten sinulla, myös muilla aikuisilla säilyisi tuo mieletön kyky havainnoida maailmaa.

Olet inspiraation lähde!

saratickle
Tickle Your Fancy

Suuret kiitokset tästä kommentista <3 Ja tuo on niin totta, lapset huomaavat.

Leefi (Ei varmistettu)

Sun kuvat on ihan älyttömän kauniita aina, mutta olen tässä kuluneen vuoden aikana huomannut jopa kyllästyneeni niihin. Kaipaan myös sitä arkisuutta, ettei kaikki ole niin mietittyä ja lavastettua. Teet tietenkin blogiasi ihan niin kuin itse haluat, ja jatkan kyllä seuraamista! Rentouttavaa kesän jatkoa. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos kommentista! :) Ihan ehdottomasti haluan kuulla teidän kehitysehdotuksianne, vaikka sisältö viimekädessä onkin omannäköistäni! Nuo arkitoiveet ovat itseasiassa syy siihen miksi aloin postaamaan puhelinkuvapostauksen viikottain! 

Aitoudesta tulee kommentteja aina silloin tällöin, ja nyt kävin ihan kunnolla selaamassa tämän kesän postaussisällöt. Ainoat "lavastetut" postaukset liittyivät oikeastaan kaupallisiin yhteistöihin, joihin on valokuvaajan kanssa feikattu tilanne (en ole esim juuri sillä hetkellä kuunnellut äänikirjoja tms). Muutoin kaikki kuvani ovat ihan oikeista tilanteista.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

En ole blogisi vakituinen lukija, käyn täällä välillä vaan selailemassa ja katsomassa kauniita kuvia :D Mutta! on sanottava, että suhtaudut tosi hienosti kritiikkiin ja palautteeseen. Monikaan bloggaaja ei valitettavasti tähän pysty. Oon varma että sulla edessä monia hienoja tilaisuuksia somejutuissa tuon taidon ansiosta:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos sanoista. Kerrassaan mahtavaa kuulla, että oot tota mieltä <3 ihanaa viikonloppua!

Kommentoi