Kaunis arki

Tickle Your Fancy

Jokaisesta päivästä löytyy paljon kauniita asioita. Niitä ei välttämättä tarvitse lähteä kovinkaan kauas etsimään. Riittää kun avaa silmät pienille jutuille ihan vaikkapa kotona ja vaan fiilistelee niitä kaikkia rakkaita juttuja, joita sinne on vuosien saatossa kerääntynyt. Monien tavaroidenkin kauneus ja se löytö-/ostohetken fiilis tuppaa unohtumaan (nimimerkillä tänään sisustuskuvastoa selaillessa "mä haluun tollasen ja tollasen ja ton myös").

Löysin nämä tikkaat aikoinaan kolmella eurolla kierrätyskeskuksesta, olin aivan fiilareissa!

Ylhäällä näkyy pala meidän kodin ehkä kauneinta asiaa. Kyseessä on vuosi sitten Aava Helsingistä saatu taulu nimeltä Heijastava pinta 

Teetettiin kesälomamatkan kuvista mustavalkoisia valokuvia. Kuvia on ripoteltu ympäri kämppää. Näitä on niin ihana katsella kylmemmillä keleillä!

Tänään inspiroiduin/turhauduin edellisyönä takkuuntuneesta tukasta ja päätin väsätä sen vaan niskaan sivunutturalle :)

Tykkään tosi tosi paljon meidän alkovin verhoista <3

Vogue-Marie Claire-Glamour yöpöytä!

Naureskeltiin joskus, että voihan sen yöpöydän kasata lehdistäkin jos oikeeseen ei oo vaikka varaa, kunnes tajuttiin että tää versio tulee todennäkösesti paljon kalliimmaksi :D Lehtipöytä syntyi aikoinaan muuton aikana väliaikaisesti kun yöpöytää ei ollut. No se tuli jäädäkseen, musta tää on tosi kiva!

Lumenen ihana Arctic Spa -sarja!

Ei oo nyt kyllä lastattu serveteillä eikä lusikoilla. Indiskan lipasto oli niin kiva, että teksteistä huolimatta siitä tuli mun korurasia

Kävin viime viikolla huoltamassa ripsiäni Thor Beautyssä. Tää tuotti mulle tänään taas iloa, ihan niinkuin jokaisena päivänä. Meikkaukseen menee ripsien ansiosta nimittäin 5min <3

 Kaunista tai ei niin kaunista: eripari sukat!! :D

Huom. Täältä pesee vinkki! 

30.11. lauantaina on Thor Beautyssä hampaidenvalkaisupäivä! Kyseessä on tehokas Beaming White hampaidenvalkaisu, jota ammattilainen tulee päiväksi tekemään Thor Beautyn tiloihin.

- Valkaisu tehdään valkaisuaineen ja valkaisua tehostavan valon avulla.
- Ennen valkaisua tulee hampaiston olla moitteettomassa kunnossa.
- Valkaisuhoito kestää noin tunnin
- Valkaisutulos on yksilöllinen, keskimäärin 2-5 astetta tai enemmän
- Valkaisutuloksen pysyvyys riippuu omista elintavoista, normaali tulos säilyy 6 kk- 2 vuotta
- Jos aiemmin valkaistu niin ehostaminen on tehokasta
- Jos on raskaana tai imettää, valkaisua ei suositella tehtäväksi

Hinta 120€, johon kuuluu mukaan kotihoitopaketti. Aikoja voi varata numerosta 0404160204.

 

T.Sara

Kommentit

jonna (Ei varmistettu)

Onko teillä yhteinen sänky vai onko teidän kämpässä vielä makuuhuone erikseen? :) miten mahutte olemaan/nukkumaan siellä jos sun poikaystävä on esim kylässä?

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan erikseen on sängyt kyllä :)

Silja (Ei varmistettu)

Sä oot oikeeseti mun suurin inspiraationlähde!! Sä oot aina niin ilonen ja positiivinen ja saat sillä hymyn munki huulille ainaki kurkkaam sun blogiin. Sulla on todella terveellinen suhde ruokaan ja liikuntaan, josta oon äärimmäisen ilonen. Sä ymmärrät kohtuuden kaikessa ja osaat nauttia elämästä, se välittyy aidosti blogin kautta. Sä oot aivan mahtava! Ei lisättävää. Kuitti! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

huh mikä kommentti!! IHANA kuulla <3 voi sä piristit mun päivää kummasti, miljoonat kiitokset ja kovasti haleja <3

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

Wow, näyttääpä superhyvältä tuo sun asu!

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti!! :)

emmainkeri (Ei varmistettu)

Kiva Applen mainos tossa sivussa! Tai no Applen ja Applen, mutta kuitenkin. Tykkään kauheesti tosta sun kyykkykuvasta, ihana! Sopii tosi hyvin pitkästä aikaa hiukset tollee kiinni :)
Vielä itse postauksen varsinaiseen aiheeseen.. tulee kauhee fiilis toisaalta näitä kaikkia kuvia kattellessa, kun mä asun soluasunnossa ja täällä on vaan oma huone + vessa/suihku yhteisten tilojen lisäks, ja mä tosiaan muutin tänne vähän isommasta kämpästä sillon vuos sitten eikä mun tavarat oikeen tahdo mahtua.. Ei oo mitään intoa ruveta kunnolla sisustamaan kun ei oo kunnolla varaa kokonaan uuteen ilmeeseen, ja saan tyytyä tähän makuuhuonemaisuuteen. Sängyn lisäks täällä on yöpöytä, ihan pieni kirjahylly, yks pitkä taso ja vaaterekki vaatekaapin lisäks. Kauheesti tavaraa ja sälää tasoilla kun ei oo muuta paikkaa. Epäsiistin näköstä. Niin että haaveilen tässä tulevaisuudesta, siitä kun muutan seuraavaan asuntoon ja se olis sitten vaikka kaksio tai iso yksiö. Muuttuis toi arjen eläminen vähän viihtyisämmäks!
Olis oikeesti ihana alottaa jonkun kämpän kanssa ihan puhtaalta pöydältä, hankkia vähän uusia kalusteita ja sisustaa yksityiskohdilla. Mulle ei kolahda toi pelkistetty valkoinen sisustus. Hyvältähän se näyttää, mutta ei oo just se mun oma juttu.
Tämmönen viesti tällä kertaa! Tuntuu vaan että joka ikinen päivä törmää jonkun somen tai blogin kautta sisustuskuviin (kaikki nimenomaan siistiä mustavalkosta ja pelkistettyä, haha) ja tulee itelle tosi turhautunut fiilis :D Kauankohan joutuu oottamaan että ite pääsee toteuttamaan haaveensa!
Kivaa päivää Sara ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Been there done that! Solussa on asuttu, ja onhan se ihan eri juttu mitä ns oma koti on. Ei se oikein kodilta tuntunut. Sun ei onneksi tarvi asua siellä loppuelämääsi, sitten osaa ainakin arvostaa oikeesti sitä ekaa omaa kotia :)

Kiitti! Mä diggasin mainoskuvista myös :) Kyseessä on verkkokaupan kuvastomainokset, ja oon valinnu sieltä omia lempparituotteita. Näistä tulee blogiin, kunhan saan kuvia itselleni! :)

Kivaa viikkoa sinne <3

Laura (Ei varmistettu)

Kiva postaus! Täytyypä itsekin toteuttaa tämä joku päivä, sillä kyllä päivään kuin päivään mahtuu muutamia ilonaiheita lähiympäristöstä. :)

helmika (Ei varmistettu)

Ja mä just googlettelin sisustus juttuja, kun haluan antaa ystävälleni jotain sellaista joululahjaksi :)
Kiva postaus siis!

Ja siis, joku tuolla jo kommentoiki, että oot niin ihana kun susta välittyy sellainen aitous ja aito rakkaus elämää kohtaan! Sä osaat nauttia niin normaaleista ja "pienistä" asioista, etkä tarvi 1000 euron huivia kaulaan hymyilläksesi. Tuo sun ASENNE on ehkä ihailtavinta ikinä ja muistuttaa ja inspaa tässä omassakin kivassa elämässäni! <3

Mari (Ei varmistettu)

Hei mistä noi tohvelit ovat!!
Ihanat^^

Kommentoi