Keittokokeilu: Taivaallinen linssikeitto

Tickle Your Fancy

Ensinnäkin, jättimäinen kiitos ja kumarrus kaikille tähän postaukseen lempparikeittonsa jakaneille. Arkiruokainspistä riittää nyt pitkälle kevääseen, enkä malta odottaa, että pääsen kokeilemaan kaikkia! :)

Tuumailin, josko aloittaisin blogiin uuden reseptisarjan, jossa testailisin teidän ja ystävieni vinkkailemia keittoreseptejä. Mitäs tuumaatte, saako tämä kannatusta? :)

Se mitä arvostan arkiruokien valmistuksessa on nopeus ja helppous. Tykkään ruoanlaitosta, mutten halua kuluttaa tiistai-illastani 50 prosenttia keittiössä. Teen myös mielelläni enemmän ruokaa kerralla. Voin helposti syödä samaa sapuskaa kolmekin päivää putkeen (huom. välillä parikin kertaa päivässä!). Tässä useampi syy miksi keittofaneihin kuulun - helppoja, nopeita ja riittoisia!

Yhtä keittovinkkiä pääsin testaamaan nyt viikonloppuna. Tämän linssikeiton resepti kuulosti niin herkulliselta, ravintorikkaalta ja vaivattomalta valmistaa, että kokeiltavahan se oli. Korvasin inkiväärijauheen tuoreella inkiväärillä, lisäsin potkua chilisoossista ja sekoitin mukaan vielä kidney-papuja!

Nam! Aivan tosi hyvää, ei turhaa oltu hehkutettu. Tätä pitää tehdä toistekin!

 

xx Sara

Kommentit

Nellli (Ei varmistettu)

Täältä peukkua keittoresepti-idealle! Sain joululahjaksi sauvasekoittimen, jonka myötä olen hurahtanut täysin sosekeittojen maailmaan.. :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Jippii! Hahaa tiedän tismalleen miltä susta tuntuu :D

Jennun (Ei varmistettu)

Huikeeta! Aivan ehdottomasti reseptejä jakoon!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee! Kiva :)

vilman (Ei varmistettu)

Täältä peukkua keittoresepteille! Lisäinspis keittiöön on aina tervetullutta! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

woop! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jee ehdottomasti keittoreseptejä!! :) Blogisi on muuten aivan ihana ja kuuluu lemppareihini. Oot niin pirteän ja ihanan oloinen ihminen ja tänne voi aina tulla hakemaan inspiraatiota tai jos on huono päivä, piristyy varmasti! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Awwws, eikä, ihana kuulla, KIITOS!! :) 

emskiss (Ei varmistettu)

Oon tehnyt tolla ohjeella linssikeittoa jo muutamia vuosia ja aina maistuu herkulta! Mä kans nakkaan joukkoon runsaasti tuoretta inkivääriä. :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! :) Joo tuore inkivääri ja chili kuuluu kaikkiin keittoihin! ;)

Kommentoi