Kenkäasiaa

Tickle Your Fancy

Muistatte varmaan tämän postauksen, jossa pyytelin mielipiteitänne kengistä! Pohdittuani asiaa ja luettuani teidän kommentteja päädyin kuin päädyinkin viime viikolla tilaamaan niistä yhdet :) En vaan voinut vastustaa näitä Fridankin omistamia rakkauskenkiä


www.lookbook.nu

Eli tosiaan tilasin kengät numero 2. Olikos oikea päätös? Eikö näytäkkin nää kengät ihan erilaisilta jalassa kun tässä kuvassa!

Aamu meni siivotessa, ja hyvä niin. Viimeksi kun imuroin niin oli nimittäin lumet vielä maassa...  Kohta lähden Lauran kanssa salille, en millään jaksais mutten kehtaa enää viimemetreillä feidatakkaan :S

PS. Nyt se soitti että lähtee jo kotoa, kai se on meikäläisenki lähdettävä polkemaan, moikka!

Kommentit

idä (Ei varmistettu)

Hei jee !! noi oli mun lempparit just noista kolmesta vaihtoehdosta : ) Hyvä valinta ja noi on just niin epätavallisen ihanat ! Jos ite käyttäsin korkkareita enemmänkin ku juhlissa niin noi olis kyllä pakko saada :))

idä (Ei varmistettu)

Hei jee !! noi oli mun lempparit just noista kolmesta vaihtoehdosta : ) Hyvä valinta ja noi on just niin epätavallisen ihanat ! Jos ite käyttäsin korkkareita enemmänkin ku juhlissa niin noi olis kyllä pakko saada :))

miw (Ei varmistettu)

JES :) Oli kans mun lempparit. Niin kauniit kengät <3 Harmi että oon itse niin pitkä että hipoisin taivasta tommosilla koroilla. Mut sulle aivan ihanat!

Rossuwee (Ei varmistettu)

noihan näyttääki kivoilta :)
aluks olin vastaan, mut onpas kivat<3
Tuli muuten mielee ku katoin yhen teijän vanhan videon et puhutteko siis sä ja janni Mie ja Sie?

Casey (Ei varmistettu)

jess.paras valinta! onks muuten miten hankala tilata tuolta? koot näyttää superihmeellisiltä ja postikulut hämärän peitossa:)nyt ei kyl oo varaa tilailla mut syksylle vois löytyy jotku ihanuuskengät tuolta!

suklaata (Ei varmistettu)

Missä oot töissä ja kuinka usein käyt siellä? :)

jeij (Ei varmistettu)

Juu nuo oli parhaat niistä kolmista! =)

kattry (Ei varmistettu)

En tykkää kauheasti noista kengistä tossa lähikuvassa, ainakaan ensinäkemältä mutta noissa asukuvissa ne on ihan mielettömän kauniit!! Mistä tilasit ja paljon maksoi? :) Näyttää sopivan asuun kuin asuun!

tannttu (Ei varmistettu)

Niin kuin vähän arvelinkin. Kengät näyttää paljon paremmalta jalassa kuin tossa kuvassa jossa ne on rumat :D
Miksi niitten pitää laittaa tollasii rumakuvii sinne nettisivuille eikä tollasia hienoja :D

s-sanni (Ei varmistettu)

Noi kengät näyttää mun mielestä rumilta tossa tuotekuvassa , mutta tosi kivoilta noissa asukuvissa :DD

sara.tickle (Ei varmistettu)

idä, hei kiva kuulla! :) Mä nyt vaan todella toivon että niilä on hyvä kävellä!

miw, hehe voikun mäkin olisin niin pitkä! mutta kiitti sulle paljon :) Kyllä nää parhaat oli

Rossuwee, eikö näytäkkin! En mä noita tosta pelkästä tuotekuvasta ois kyllä tilannutkaan, jotenki ihan hassulta näyttää tossa. Joo me puhutaan kotkanmurretta eli MIÄ ja SIÄ

Casey , jejee, kiitti :) No ei ollu kyllä hankala, ite separoin eka niitten kokojen kanssa mutta noihin aasialaisiin kokoihin on eurooppalainen taulokko siinä sivulla. Postikuluiksi tuli 15dollaria, selvisi siinä lopussa vasta, outoa. No sulla on kaisa tänä keväänä hankittu joku kaksmiljoonaa paria kenkiä, syksyllä sitte tosiaanki :D!!

suklaata, mä oon töissä suosikilla :)

jeij, samaa mieltä!

kattry, en ois minäkään tykänny näistä jos oisin nähny ton pelkän lähikuvan! Tosi outo kuva jotenki, mutta jalassa on kyllä superkivan näköset :) Nää on Yesstyle.com -sivustolta ja maksoiko postikuluineen n 80e

tannttu, oot ihan oikeessa! noin 890x kivemman näköset livenä. Ei kukaan noita osais noin vaan ostaa!

s-sanni, mä oon samaa mieltä! :D Siks olikin pakko laittaa kuvia tosta Fridastakin niin ette tuomitse mua niin ankarasti haha

Casey (Ei varmistettu)

:DDDDDDDDDDD ei nyt ihan kahtamiljoonaa,mut tänään tuli joo stoppi ku vilkasin tilitietoja.syksyllä sit:)

t (Ei varmistettu)

Hey, tää saattaa olla vähän outo juttu mut kysyn kuitenkin:Kun kävit siellä kehonkoostumusmittauksessa ja sen mukaanhan sulla oli käsissä se n.17% enemmän lihasmassaa verrattuna keskivertoon, niin mietin vaan että kuinka iso haba sulla sitten oikeen on?? :DD Ja teetkö paljonkin esim. punnerruksia yms. kun treenaat käsiä? Kysyn vaan kun itsellä tavoitteena saada habaa vähän kasvatettua :)

haidi (Ei varmistettu)

Hyvä valinta! Näyttää paljon paremmalta jalassa, kun tuossa kuvassa. Not bad!
Itse muuten tilasin kengät nro.1 mustina ja jouduin palauttamaan ne. Korko oli ihan törkeen korkea (meitsi vaan ei pystyny kävelemään niillä) ja 37 oli aivan liiiian iso! Niissä kävi toisin päin, hyvä kuvassa, huono jalassa..

melina (Ei varmistettu)

heii, millä nimellä löytyy sieltä yesstylestä? en löydä. vaikka tutkimisen kruunaamaton kuningatar olenkin.

=)minä (Ei varmistettu)

mistä nettisivulta noi on ? ja paljonko oli hintaa? =) kivat kengät on.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.