KESÄ 2018 - Extempore Bucket List

Tickle Your Fancy

*Ambassador: Segafredo

 

Kesäkuu on ihan kohta täällä?! Voitteko kuvitella, vasta kesäkuu! Ei esimerkiksi heinäkuu, joka tuntuisi huomattavasti luonnollisemmalta tällaisen helleputken jälkeen?! 

Oletteko suunnitelleet kesäkuukaudet täyteen ohjelmaa vai meinaatteko mennä fiilispohjalla? 

Meillä reissuja, festareita, mökkiviikonloppuja ja häitä on lyöty lukkoon jo kuukausia sitten, mutta haluttiin raivata aikaa myös extempore-ohjelmalle. Sellaiselle, jota voidaan toteuttaa säävarauksella ja hetken mielijohteesta! 

 

 

Someloma

Kollegoistani inspirituneena olen minäkin suunnitellut kesälle muutaman päivän täydellisen someloman, jonka aikana pistän yksinkertaisesti puhelimeni pois päältä. Ehkä mieluiten muutkin ruudut! 

Viikko mökillä

Lapsena saatettiin olla mökillä monta viikkoa, nykyään mökkeily on pikemminkin satunnaisia öitä siellä täällä. En muista milloin olisin viettänyt mökillä seitemän päivää putkeen. Tänä kesänä sen aion kuitenkin tehdä. Mökki on muuten myös mainio paikka toteuttaa edellä mainittu someloma!

Kesäteatteri

Edellisestä kesäteatterista on kulunut jo tovi. Tänä kesänä on päästävä taas Suomenlinnaan! <3

Melontaretki

Käytiin viime kesänä lyhyellä melontareissulla, mutta tälle kesälle suunniteltiin samaa hieman pidempänä. Pelkkä ajatus heinäkuisesta melontareissusta Repovedellä saa suupielet hymyyn!

Extempore road trip

Road trip Lappiin tai vieraampaan Suomalaiseen kaupunkiin. Miksei Ruotsiin tai Tanskaankin?! Parhaat roadt ripit syntyvät yleensä hetken mielijohteesta! Katsotaan mihin tie vie.

Yö teltassa

Tänä kesänä haluaisin päästä telttailemaan. Edes yhdeksi yöksi. Nuotion polttoa, uimista ja riippumaton virittelyä! 

Pulloposti

Toissakesänä kirjoitettiin pullopostia. Kyllä, 26-vuotiaina. Runoiltiin kirjeeseen vaikka mitä ja heitettiin pullo mereen mökin laiturilta. Nähtiin silmissämme jo otsikot, kun viidenkymmenen vuoden päästä joku lopulta pulloomme törmäisi :D Todennäköisestihän pullo jämähti mökkinaapurimme kaislikkoon, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

Muuta?

Tennismatseja, auringonlaskupiknikkejä, pyöräretkiä, saariretkiä ja tietenkin kahvia. Terassikahveja, laiturikahveja ja puistokahveja - ihanaa!

 

 

Pssst. kahvifanit (ja oikeastaan muutkin)! Mikäli ette vielä seuraa, niin pitäkää ihmeessä seurantaan meikäläisen ylläpitämä @segafredosuomi-instagram-tili! <3

 

xx Sara

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Vitsi miten tyylikäs oot taas ja kerran! <3<3 Ja täällä ihan samat suunnitemmat: spontaaniuutta ja oman fiiliksen kuuntelua suorittamisen sijaan. Sellaiset kesät on aina ollut ihan parhaita!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kuulostaa hei aivan ihanalta suunnitelmalta, ja siis just sunlaiselta <3 :) Kiitos Saranda! IHANAA KESÄÄÄÄÄ!!

Hilary (Ei varmistettu)

Hei! En ole varma, kuka olet ... ja olen varma, että hän saattaa olla outo .... mutta minun on kysyttävä jotain ja sen suhteen kuvia. Mielestäni joku on käyttänyt heitä petoksille, mutta en puhu suomeksi, koska olen kääntänyt tämän englanniksi. voitko lähettää minulle jonnekin? Sähköpostini on hwalliser@gmail.com tai voit löytää minut Facebookissa Messengerissä Hilary Blairissa. Luulen, että joku yritti kirjoittaa minulle kaiken valokuvasi ihmisten kanssa. Olen utelias, jos voisit viestiä minulle. Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedän, mitä im sanoa kuulostaa outo, mutta im rehellinen minulla ei ole aavistustakaan kuka olet mutta käytin vain kääntää google kuva. ehdottomasti joku
joka oli kummallinen tekeekö puhua minulle kuin sinä! minun sähköpostiosoitteeni on oikea ja totta, ja jos voin saada sinut takaisin minulle, muuten olen facebookissa sellaisena nimisenä, jonka olen lähettänyt aiemmin (Hilary Blair) joltakulta Miamielta.

SandraEmilia- Fashion, Lifestyle, Business (Ei varmistettu) http://sandraemilia.com/

Wow! Ihania kuvia!

Jonnnna (Ei varmistettu)

Pakko sanoa että tää Segafredo-yhteistyö on kyllä harvinaisen laadukas blogiyhteistyöksi. Jokainen postaus on ollut kivasti toteutettu, kuten tää ja esim. sun kahvipäiväkirja:) Sä kyllä todella osaat hommas ja silloin myös mun on ilo lukea, kiitos!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei vitsi miten kiva kuulla! Iso iso kiitos palautteesta, ihan hurjan hyvä fiilis tuli tästä <3 Ihanaa kesää :)

jennajohannasi
Pirtti

Kiva listaus! :) Kesällä ihan parhauksia on juurikin ex tempore hommat, harmittaa jo etukäteen kun oma kalenteri on niin täysi ettei sellaisille kovasti ole aikaa. Erityisesti mökkeilyä kaipaisin kovin.

Pulloposti on ihanan romanttinen ja hauska idea, mutta ehkä se olisi parempi jättää väliin, koska kyse on aikeesta huolimatta lopultakin roskaamisesta, kuten sanoit niin siellä se pullo jossain kaislikossa törröttää :/ Toivottavasti kovin moni lukija ei inspiroidu tekemään samaa tämän luettuaan - olisiko se ehkä jopa parempi poistaa tuolta listauksesta? Pidetään meidän vesistöt puhtaina ja toivotaan aurinkoista kesää niin niissä tarkenee pulikoida <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Sama homma täällä, aikamoista tetristä saa pelata kesäkalenterin suhteen. Onneksi kesäisin riittää energiaa :)

Tuo on kyllä tosi hyvä pointti, tosin kerran pullopostia saaneena voin sanoa, että tuli ihan mieletön fiilis siitä <3 Ja pullon noukin totta kai kierrätykseen :)

Jonna / Palasia arjestani (Ei varmistettu) http://palasiaarjestani.fitfashion.fi

Perjantaina alkaa loma ja sunnuntaina suunnataan mökille juurikin kolmeksi viikoksi! Sieltä heitetään muutaman päivän reissu Kuopioon ja ainakin päivän reissu Särkänniemeen. Teltassa on päästävä nukkumaan ja ehkä se talviturkkikin on heitettävä. Ehkä tänä kesänä päästään jo vierailemaan mökin lähistöllä olevaan strutsifarmiin. Vois olla ihan hauska. Kesälle on suunnitelmissa Korkeasaari, Linnanmäki ja laivareissu. Näille ei mitään tiettyä päivää, lähdetään kun sille tuntuu :)

Ihania kuvia!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihania suunnitelmia, ai että! Ja osuu täydelliseen rakoon, etenkin kun noita ilmoja tsekkailee. Ihanaa kesälomaa, NAUTI <3

Theresa (Ei varmistettu)

Rakastan miestä niin paljon, että olimme tyytyväisiä kahteen lapseen, poikaan ja tyttöön. 3 kuukautta sitten aloin huomata joitain outoja muutoksia hänestä. muutamaa viikkoa myöhemmin huomasin, että mieheni on näkemässä joku muu. Hän alkoi tulla kotiin myöhään töistä, hän tuskin välittää minusta tai lapsista enää, joskus mieheni sammuu ja ei edes tule kotiin muutaman päivän ajan. Tein kaikki voin korjata tämän ongelman, mutta mitään ei toiminut. Olin hyvin huolestunut ja tarvitsin apua. Luin Goko-tarinoita verkkosivuilla, jotka viittasivat siihen, että tohtori Goko voi auttaa ratkaisemaan siviilisäädyn ongelmat, palauttamaan rikkoutuneet suhteet ja niin edelleen. Joten otin yhteyttä häneen ja kerroin hänelle ongelmista. Hän vahvisti avioliitoni ja hän tarjoaa ratkaisun ongelmaan, nyt mieheni ja minä ovat taas yhdessä. kaikki toimii hyvänä avioliitoksella ja olen niin onnellinen, että tohtori Goko tuo mieheni takaisin menestyksekkäästi. jos sinulla on ongelmia kotona, terveydellän, avioliitto / suhde ja lähetä sähköpostia osoitteeseen Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com voit antaa hänelle whatsapp-keskustelun +2348056398964

Kommentoi