on KESÄ, kuljen Hakaniemen rantaa

Tickle Your Fancy

Pyörä, viltti, bikinit, eväät, vapaapäivä, aurinko ja Hakaniemen ranta. Idioottivarma resepti onnistuneeseen päivään

T.Sara

Kommentit

=) (Ei varmistettu)

Käytätkö itseruskettavaa?

=) (Ei varmistettu)

Käytätkö itseruskettavaa?

sippu (Ei varmistettu)

Oon salaa lukenut sun blogia vuosikaudet, mut en oo uskaltanut kommentoida koska pelkään rakkaudentunnustuksia. Mut sää oot paras! jos olisin tyttöihin menevä saattaisin alkaa jatkuvasti pokailee sua ja saisit musta ikioman hullun stalkkerin yms!

http://www.fuckinhorizon.blogspot.fi/

anskuuu (Ei varmistettu)

Moido! Tää kommentti ei kyllä mitenkää liity nyt tähän postaukseen, aattelin silti kommentoida tämän tähän. Olisko mahdollista sun tehdä joku magea postaus siitä, miten saa PERSEEN siis kyllä luit oikeen PYLLYN pidettyä hyvin kuosissa. Erilaisia peppujumppia? Miten pitää selluliitti loitolla? Miten saada selluliitti pois? Miten treenata, ettei sitten liian isokaan tule? Täällä epätoivoinen kaipaa vinkkejä, sulta niitä saattaisi saada! :) Oisko tollanen posti mahdollista?

Mem (Ei varmistettu)

Olet super ihana! Sun kaltasia ihmisiä tarvittas enemmän tänne maailmaan.. :)

Suz (Ei varmistettu)

Sun blogis on tartuttanut muhun kyllä niin mahtavaa positiivista asennoitumista elämään, että huh! Kihlattukin on huomannut, että oon nykyään paljon pirteämpi ja nautin enemmän kaikista elämän pienistä asioista ja pidän meidän yhteistä juoksuharrastukstakin ihan uudessa arvossa. :--)

Kiitos sulle, Sara!♥

kohtikesäkuntoa (Ei varmistettu)

Hei muuten kun oot maininnu että olet muuttanut treeniä,lisännyt painoja ja juossut pitempiä lenkkejä niin onko sun ruokavalio muuttunut viimevuodesta? Luin sun vanhempia postauksia ja törmäsin tähän: http://suosikki.fi/tickle-your-fancy/liikuntaa-ja-ruokaa , eli saako ootko pysynyt tossa ruokavaliossa vai ootko lisänny protskuja? :)

Mimmikoo (Ei varmistettu)

voi miksi, miksi mua ei oo siunattu ruskettumisen jalolla taidolla! oon niin kateellinen sun ruskeista jaloista, mau :(

e!!!!!!!!!!!! (Ei varmistettu)

Ööö aattelin vaan kysyy, että MIKÄ sun jalkoja vaivaa??? sun reiden on ruskeet luultavasti itseruskettavasta(?), mutta sun jalkapöydät on ihan valkoset... selvennystä kiitos :) ei pahalla mukava oot :)

saivartelija (Ei varmistettu)

Anteeks mutta pakko viilata pilkkua, toi tais kuitenkin olla Tokoinranta. Hakaniemenranta on se katu heti sillan jälkeen krunan toisella puolella. :)

Helle (Ei varmistettu)

Täydelliset lomapäivät on vaan niin täydellisyyttä! Ja niin on muuten sun kroppasikin. Oot inspiroinut mua, ja varmaan satoja muistakin naisia, treenaamaan ahkerammin! Ihanaa nähdä bloggari joka selvästi elää terveellisesti ja pitää kroppansa tikissä liikkumalla ja syömällä terveellisesti, eikä vaan näännytä itseään niin kuin surullisen moni bloggaajista... Strong on tosiaankin in ja skinny out! Jatka samaan malliin, äläkä välitä kateellisista sohvaperunoista, jotka käy täällä mollaamassa sua. Naurettavintahan tässä on se, että ennen kun aloit kasvattamaan lihasta, nämä samat vikisijät kävivät täällä valittamasta sun kropan liiallisesta hoikkuudesta.. Joopa joo, toisia ei vaan voi miellyttää.

barbiegames (Ei varmistettu)

I don't regret that spent a few of minutes for reading. Write more often, surely’ll come to read something new.
http://www.dressupgames8.com/flashgames/room-decor/
http://barbie-cooking.dressupgames8.com
http://www.cooking-games-online.net
http://www.barbiecookinggames.net

Kommentoi