Kesäkuun asut: 2010-2016

Tickle Your Fancy

Kurkistimpa tänään kahvitauolla pitkästä aikaa vanhaan asukuvakansiooni. Sieltä ammennetaan välillä ideoita tämän hetken asuihin ja välillä taas nauretaan vedet silmissä kummallisille pukeutumisvaiheille. Seitsemään blogikesään mahtuu aika monta tyylimokaa, mutta myös aika monta silmää edelleen miellyttävää yhdistelmää. Tässä tulee asuja molemmista kategorioista - huteja ja hittejä! :D

 

Kesäkuu 2010

Valitettavasti en pysty keskittymään asuihin, koska näen ainoastaan nuo hiukset... :D Noh juu, jos tuo viimeisen lookin vyöviritelmä (ja ehkä myös sortsit...) suljetaan pois, niin aika perusjuttuja. Nuo vaaleanpunaiset leviksen sortsit on muuten aivan ihanat. Miksi ne piti myydä kirppiksellä?!?

 

Kesäkuu 2011

Hippikesä 2011! Pidin lähes päivittäin joko hippihuivia tai turbaania. Hiukset on edelleen härskit ja tuo laukussa roikkuva karvahommeli ei jotenkin toimi kesävaatteiden kanssa (eikä toimi muutenkaan... :D). 

 

Kesäkuu 2012

Kesä, jollon en käyttänyt juuri muita kun noita Vagabondin puukorkoja! Jopa 8h vaatekauppavuoron painoin koroilla, hullu meininki! Värikkäät maksihameet ja hippihameet rokkasivat ilmeisesti toista kesää putkeen.

 

Kesäkuu 2013

Jenkkikesä. Farkkua, printtikollareita ja tennareita. Ja erityisesti farkkuliivejä. Kuvissa näkyvät sortsit on mulla edelleen kovassa kesäkäytössä!

 

Kesäkuu 2014

Tämän kesän asuista voisin pukea päälleni oikeastaan minkä tahansa. Tyyli on tosi samanlainen mitä se on tänäpäivänäkin. Tuo musta toppi, valkoiset sortist ja valkoiset sandaalit yhdistelmä on vakiokamaa edelleen! Addun släbärit sen sijaan ovat siirtyneet mökkikäyttöön...

 

Kesäkuu 2015

Parin vuoden takainen kesä, jolloin överit aurinkolasit, pitkät liivit ja spaissarisandaalit rokkasivat! Ihan meitsiä kyllä oikeastaan kaikki outfitit! Viimeisen näistä tosin pukisin ennemmin festareille, kuin kaupungille.

 

Kesäkuu 2016

Jälleen klassista kesäpukeutumista meikäläiseltä! Mustista oversized housuista jouduin luopumaan, ne olivat liian haastavat päällä, mutta kaikki muu löytyy edelleen vaatekaapista!

 

xx Sara

Kommentit

emzi (Ei varmistettu) http://emmelemzi.com

Ihanat nää postaukset :D Niin kiva nähä vanhoja asuja!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa mahtavaa! Mustakin on kiva palata vanhoihin kuviin :D Aika hyvin muistaa vielä itse kuvaustilanteetkin!

Anni S (Ei varmistettu)

Ihana postaus taas kerran Sara!
Huomasin postausta alaspäin rullatessani, että itseasiassa kiinnitän enemmän huomiota kuvaustyyleihin ja taustoihin kuin itse asuihin. Jotenkin jännä miten omassa kotipihassa otetuista kuvista on siirrytty ammattimaisempiin/etukäteen ajateltumpiin/taiteellisempiin kuviin kuitenkin niin lyhyessä ajassa!

Ihanaa kesää <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis tiedätkö, mulla on ihan sama nykyään. Tausta ja kuvaustyyli vaan saavat huomioni joka kerta! :)

Ihanaa kesää sinne myös, hali!

Johanna4636727282362189 (Ei varmistettu)

Mahtava tyyliarkisto! Vuonna 2014 muuttui muuten myös ilme totiseksi. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö, heh! Tähän on nyt valikoitunut lähes pelkästään pystykuvia, ja sellaisia jossa asu näkyy kokonaan. Kaukaa otetuissa kuvissa ei näköjään hymyilytä :D

Mimi-- (Ei varmistettu)

Nää "muistelupostaukset" on ihan parhaita! Oon seurannu sun blogia varmaan tuolta 2010 asti ja tajusin just että vaikka moni ulkoinen asia blogissasi onkin muuttunut vuosien varrella, niin siitä välittyy edelleen se sama rentous, elämänmyönteisyys ja pilke silmäkulmassa kun mikä on ollut ihan alusta asti! Ja se on mielestäni tosi hienoa!!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Äää mikä ihana kommentti. Niin kauniisti sanottu. Kiitos Mimi :) <3

HannaK. (Ei varmistettu)

Meinasin tulla kommentoimaan samaa asiaa kuin Anni S! Ihan mielentöntä kehitystä niin kuvissa, asuissa kuin hiustyylissäkin ja ehdottomasti kokoaika parempaan päin.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtava kuulla! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiva postaus ja tykkään sun tyylistä. :)
Kun kirjoitit, että monet vaatteet edelleen vaatekaapissasi niin aloin ajatteleen kuinka iso vaatekaappi sulla oikein on ja kuinka hyvässä järjestyksessä eli löydätkö helposti jotain vanhoja suosikkeja. Minulla ei ole kovin paljon vaatteita, mutta silti aina siivotessa tulee hetkiä "ai niin mulla on tällainenkin..." ja haaveilen sellaisesta vaatekaapista, johon vaatteet saa kaikki siististi näkyville!

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti kovasti :)

Mulla on yksi vaatehuone, yksi iso vaatekaappi ja kaksi isompaa lipastoa. Ja kaikki mikä ei roiku henkarissa on kateissa :D En ole järjestyksellisin ihminen näissä kaappiasioissa, kröhöm. Unelmoin (siististä) walk-in closetista, johon voisi vaan mennä kummastelemaan ja yhdistelemään juttuja.

Mutta mä teen monesti inspiraatiokipinöissäni niin, että kasaan sängylle kaikki vaatteeni ja alan ideoimaan asuja. Löytyy kivoja miksejä vanhoista ja uusista :)

xod (Ei varmistettu)

Nää on aina mun lempipostauksia kaikissa blogeissa! Lisää näitä siis :D Musta sulla ei ees ollu mitään pahoja asuja vaan kaikki edelleen aika cool ja muistan jopa noita ekoja kun alusta asti sua seurannut :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä, ihana! Tosi kiva kuulla, että oot roikkunu mukana pitkään, hihi :)

Hei ihanaa kesää <3 Mä lupaan puskea nostalgisia asuja myös jatkossa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahah eikä, olit mun tukkajumala nuorena :D vuoden 2012 innoittamana ostin itekkin superpitkät tummanvaaleat pidennykset joita sitten piti väkertää noin 2h ennen minnekkään lähtöä! Ja nyt taas tuttu platinan vaalea ja en vois kuvitellakkaan pidennyksiä t. Matkija ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hahah eikäää! Huikeeta :D Ai saakeli mä muistan ton klipsivaiheen. Mikä hullu tupeeraus ja virittely joka samperin aamu, haha.

Platina toimii! ;)

DOM (Ei varmistettu)

Joskus olet ihmetellyt (ja kauhistellut) tuota pulleaposkista nuoruuden olemustasi. Minusta kyllä olit silloin melkoisen söpö, etkä mitenkään kropaltasi pullukka vaikka posket olivatkin pyöreät. Nauroitko enemmän vai mikä lie ollut. Nyt olet kuvissa joskus nälkäkuurilla olleen näköinen lommoposki (kestää kyllä katsella, älä loukkaannu). Kuvaustyylihän on ihan totta aika ammattimainen nykyään, joskin välillä kehut Nikonia ja sen mahdollistamaa pientä terävyyttä, sitten taas rahasta kehut kännykkäkameraa jolla ei saa mitään vastaavaa efektiä. Eli johdonmukaisuus on joskus kateissa.

(kurkistimpa, p.o. kurkistinpa...)

kesärakkaudella, sinun

DOM

saratickle
Tickle Your Fancy

Haha, mä niin fiilistelen näitä sun suoria tilityksiä, josta löytyy aina kehuja ja kehitysideoita. 

Ps. kameran puhelin on kuitenkin aina kameran puhelin. Ei se isokokoisena täyskennoiseen järkkäriin riitä vaikka miten päin kuvaisi ;)

Lintsuneiti (Ei varmistettu)

Minuun kyllä iskee tuo sinun hippityyli! Ja nuo pitkät hiukset ovat upeat :) Ikuisena brunettena olen kateellinen, koska itse en saa koskaan kultakutreja.
Mikä siinä on, että blondeille sopii tummemmatkin hiukset, mutta päinvastoin se ei toimi..

Asukuvat ovat kyllä kehittyneet valtavasti :) Vaikka joskus voisi olla virkistävää ottaa kuvia hieman rennommin, ettei aina tavoitella sitä muotilehtivaikutelmaa.

Mun suosikki näistä oli ehdottomasti 2011 :)

Eeeem (Ei varmistettu)

Omg!!!! Haluun noi valkoset spaissarikengät :D

Muistan näistä kyllä melkein kaikki, tälläiset postaukset saa aina kauhistelemaan miten nopeasti aika menee, apua :D Ihanaa kesää ihana Sara!

tko (Ei varmistettu)

Ai että, muistoja muistoja!! Pienen ikuisuuden sun (ja Jannin yhteisblogia:DD) seuranneena muistuu kyllä hämärästi mieleen melkein noi kaikki asut!! Jännää miten se aika vierii. Ihana kyllä nähdä miten oot kehittyny valokuvauksen ja tyylin kannalta!
Mielenkiintoista on myös nähdä toi 2013-&gt;2014 muutos sun ulkonäössä, oliko toi sitä aikaa kun aloit panostamaan ravitsevampaan safkaan vai miten se meni? :)

Irppa (Ei varmistettu)

Ois ihanaa päästä selaamaan Labels or Lovea :D Sieltä asti seurailtu sua &lt;3 (Toivottavasti en kuulosta creepyltä:D)

Kommentoi