Keskiviikko

Tickle Your Fancy

Päällä oli tänään reilun puolen vuoden  tauon jälkeen Onlyn revityt farkkuleggarit. Onko teidän mielestä noi Onlyn leggarit jo aikansa eläneet? Supertiukat farkuthan onkin yksi tän kevään trendeistä... Ite henkkoht en viihdy semmosissa, ne helposti paksuntaa jalkoja ja tuntuu ettei veri kierrä, tosin nää on kyllä yllättävän mukavat päällä! Mitäs mieltä ootte asusta?

Mä yhdistäisin ton olkihatun joka asuun... :D Jospa sitä rauhotuttais kohta

Huom. Kesken kuvaussession putkahti postiluukusta uusi Trendi :)

Nyt me lähdetään muuttamaan veljeä!

Kommentit

Katarr (Ei varmistettu)

Noihan on upeat! Varsinkin juuri tollasen löysän yläosan kanssa sopii todella hyvin. Ja ei noi mitää reisiä paksunna vaan tuo esiin sun treenatut reisilihakset ;)

http://kivena.blogspot.com

Katarr (Ei varmistettu)

Noihan on upeat! Varsinkin juuri tollasen löysän yläosan kanssa sopii todella hyvin. Ja ei noi mitää reisiä paksunna vaan tuo esiin sun treenatut reisilihakset ;)

http://kivena.blogspot.com

Jenni. (Ei varmistettu)

Noi sopii sulle, omaan jalkaan en ehkä osais kuvitella:) Mä oon käyttäny nyt vaa monta kuukautta putkeen farkkuleggareita ja tuntuu etten enää farkkuja osais käyttää. Farkut saa ainakin mun jalat näyttämään isommilta:/

Elina. (Ei varmistettu)

Oon aina vihannut ylitiukkoja farkkuja omissa jaloissani, mutta muiden yllä tykkään kovasti. :) Noi Onlyn legginssit on ihana, mut itse en osais käyttää. En oo ees ikinä sovittanut farkkuleggareita. :D

Lindazz (Ei varmistettu)

Nuo farkkuleggarit voisivat kestonsa ja laatunsa puolesta maksaa puolet vähemmän nykyisestä hinnasta :) Itse olen aivan ihastunut farkkuleggareihin enkä enää osaa pitää tavallisia farkkuja.. tuntuu, että farkuissa näyttää ihan hassulle :D Farkkuleggarit on mukava vetää päälle, ne ei paina mistään, oikeankokoisina joustaa sopivasti ja saa saappaiden sisälle nätisti. Ei tarvii vyötä, koska itse en henkilökohtaisesti tykkää käyttää vöitä, vaikka ihastelen aina vöitä ja voisin ostaa miljoonat kaappiin :D Farkkuleggarit tosin ovat tiukat pillit niin en itse mielelläni niitä pue vaatekauppaan, jos sovitan housuja tai muita vastaavia, sillä siinä menee jo yli puolet ajasta vaan saada ne takasin päälle :D Mutta itse olen tykästynyt farkkulegginseihin hieman liikaakin. Harmi, että kulutin puhki kahdet ihanat tummanharmaat, joita ei enää kaupoissa myydä :(

Ja onkos sun tapauksessa niin kamalaa vaikka ne hieman paksuntaisikin reisiä, kun olet hirmuisen pienikokoinen? :D

Luumuu (Ei varmistettu)

Moi! Eikä, noi on aivan ihanat!!! Näin tommoset jo aikasemmin yhessä blogissa ja siit lähtien oon metsästäny noita mutta turhaan:(

hee (Ei varmistettu)

Itse käytin viime keväällä ja kesänä vielä paljon farkkuleggareita, mutta en enää sen jälkeen ole pahemmin käyttänyt. Etenkin kun ns. kaikki alkoi käyttämään niitä ja tajusin miten paljon ne oikeasti paksuntaa reisiä. Nyt olen taas farkkujen ylin ystävä. :) Tiukat farkkuleggarit pukee mun mielestäni harvoja :)

norma (Ei varmistettu)

Ite en hirveesti tykkää noista kyseisistä farkkuleggareista. Niis on jotenki liikaa noita revittyjä kohtia nii näyttää vähä hassulta :D

e (Ei varmistettu)

Siis noin on täydelliset! Varsinki näin keväällä. Mua harmittaa kun missasin noi totaalisesti. Onko sulla muita farkkulegginsejä? Ja minkälainen ala osa tulee laitettua useimmiten, esim ihan arkena?

ihhih (Ei varmistettu)

Noi on ihanat ! Itellä samat;)) Onko sulla muita farkkuleggareita, kun noi? Kompaten ylempiin, ittekkin iha rakastunu farkkuleggareihi !

micvu (Ei varmistettu)

sulla vaa pullottaa noi reisilihakset ko reenaat...

nimetönnnnnnnn (Ei varmistettu)

hei oliskos sulla vinkkejä miten saisi kapeammat ja kiinteämmät kädet? :) käytettävissä on kuntosali ja kaikki erilaiset jumpat, että ihan kaikki vinkit kelpaa!

rosa-sofia (Ei varmistettu)

joo musta noi on niiin ihanat ja korostaa sun upeita reisilihaksia ! oisko sulla mulla vinkkejä miten saisin kädet kiinteiksi ja ohuiksi (ei mitään armotonta habaa) kotona treenattuna, mulla ei oo mitään painoja eikä mitään salikorttia että voisin mennä salille, että tiiätkö miten saisin mun kädet sutjakoiks ? ois tosi kiva jos osaisit yhtään neuvoo :-)

sara.tickle (Ei varmistettu)

Katarr, kiitti! mustaki toimii kivasti löysällä yläosalla :) vai ett treenatut reisilihakset, epäilen :D

Jenni., mullaki on näistä sellanen fiilis että sopii kaikille muille paitsi mulle!! sellai jättireisi-efekti tulee välittömästi ku vedän näitä jalkaan

Elina., mitää heti sovittamaan!! :D mulla on kanssa aina vaikeuksia näitten yhdistelemisessä

Lindazz, farkkuleggarit ei kyllä paljon paina! mutta normileggarit sitäkin vähemmän ;)mäkään en osais käyttää vyötä farkkuleggareiden kanssa, kivoiten sopii joku löysä yläosa vähän housuihin työnnettynä!

Luumuu, kiitti! voi ei, toivottavasti onnistais :(

hee, mäkin käytin viime kesänä ja alkusyksynä, nyt en oo käyttäny aikoihin! Tosi tiukat farkut pukee tosi harvoja :(

norma, näissä on kyllä paljo kamaa ja sittenku väri on vielä tollai sininen farkku ni näitä on vaikee yhistellä mihinkään!

e, no hitto! kyllä mulla farkkulegginssejä löytyy, en oo vaan hirveesti pidelly niitä! Tai on ollu enemmänki sellasia semifarkkuja(??) jossa on kyllä vetskari ja nappi mut ne on tosi ohuita ja no tavallaan farkkuleggareita. Mä en ihan oikeesti enää löydä ees eroa farkkujen ja farkkulegginsten välillä! :D Kutsun kaikkia vaan housuiks ni pääsee helpolla

ihhih, heh kiitti! kyllä mulla on :) ainaki olettaisin niin, en oo ihan varmoja lasketaako sellasia mis on nappi ja vetskari ni farkkuleggareiks? :D kyllä mulla löytyy sellasia ihan aitojaki farkkuleggareita

micvu, no ei ne lihaksia ole :D

nimetönnnn, noo kapeemmat ja kiinteytyneet kädet saat kun treenaat käsiä sellasilla sopivan kevyillä painoilla pitkiä sarjoja! ojentajaa, hauista, olkapäitä... mieluiten käsipainoilla! onko sulla käsitystä millasia liikkeitä niihin kuuluu? Crossari pistää myös kädet liikkeelle!

rosa-sofia, kiitti vaan :) kotona hyviä liikkeitä on ojentajalihakselle dipit esim sohvalla! Perus punnerruksia pystyy tekemään sekä rintana että ojentajapunnerruksina! Mutta sellaset 2 tai 3kg käsipainot ei kyllä paljoa kustanna jos haluut vaihtelua käsitreeniin! 10eurolla löytyy varmasti!

miyoku (Ei varmistettu)

päivän asus on tismalleen samanlainen ku mitä itse heitin aamulla päälle! Tosin luopusin mukavuudesta enkä pistänyt noita housuja (vaikka ne kaapista löytyykin) vaan ihan nokut revityt farkut :D ja jalassa oli ekaa kertaa mustat avokas korkokengät!

sara.tickle (Ei varmistettu)

miyoku, hehe aijaa, no sattupas :) uu mustat avokaskorkkarit, nam!!

Kommentoi