Kevään 2018 aurinkolasimuoti

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Specsavers

 

Kevät ja aurinkolasit - oh yes!

Ei sillä ettenkö käyttäisi aurinkolaseja ympäri vuoden, koska todellakin käytän, mutta kevääseen ja kesään lasit kuuluvat aivan erityisesti.

Sain kunnian päästä urkkimaan Specsaversin aurinkolasiuutuuksia ja valita kevät/kesä -malliston joukosta suosikkini. Valinta oli vaikea, päädyinkin lopulta kaksiin hyvin erilaisiin laseihin. Karl Lagerfeldin massiivisen pyöreisiin statement-laseihin sekä G Star Raw:n astetta klassisempaan malliin.

Kummat laseista ovat enemmän mieleesi?

Aurinkolasimuodissa näkyy tänä keväänä vahvasti ysärihenki. Klassisten mallien rinnalla jyräävät niin kissamaiset ja sirot kuin massiiviset ja näyttävätkin lasimallit. Aurinkolaseilla saa tänä keväänä/kesänä leikitellä ihan kunnolla - nyt jos koskaan lasit saavat kiinnittää huomiota!

 

Aurinkolasit: Karl Lagerfeldt/Specsavers

 

"Aurinkolasit on niin Sara", tokaisi eräs ystäväni aikoinaan. Lause on osuva, ne todella ovat minä. Aurinkolasit ovat aina lähettyvilläni.

Silmäni ovat herkkää sorttia, ne eivät siedä kirkasta valoa juuri ollenkaan. Mieleen muistuu heti eräs pyöräilyreissu Kreikassa kun lasit olivat paahtavana päivänä jääneet jostain syystä hotellille. Silmät vuotivat ja kirvelivät niin pahasti, että näkökenttä oli kadota. Pyörä jäi tuolla reissulla tienposkeen.

Suojaamisen lisäksi aurinkolasit kuulvat suosikkiasusteihini ihan jo pelkän ulkonäön perusteella. Erilaisilla laseilla saa helposti loihdittua erilaisia tyylejä! Istuvat aurinkolasit viimeistelevät lookin ja tuovat särmää asuun kuin asuun. + Aurinkolaseilla valokuvissa onnistumisprosentti suunnilleen viisinkertaistuu! :D

Kannan aurinkolaseja mukana yleensä kesät talvet - koskaan ei tiedä milloin alkaa paistamaan. Jopa marraskuussa pysyn optimistisena! :D Rakastan sitä fiilistä kun lasit voi pistää nenälle, olipa kyseessä sitten aurinkoinen syyspäivä, täydellinen pakkaskeli, kevään ensimmäiset lämmittävät säteet tai elokuinen helleaalto.

Aurinkoon (ja aurinkolaseihin!) liittyy niin paljon hyvää energiaa!

 

ylempi: Karl Lagerfeld // alempi: G Star Raw

 

Osa teistä on varmasti kuullut Specsaversin vuosittaisesta Anna hyvän näön kiertää -hyväntekeväisyyskeräyksestä, joka järjestetään tänä vuonna jo kymmenettä kertaa! Kampanjan idea on mitä mainioin: suomalaiset voivat lahjoittaa vanhat silmä-/aurinkolasinsa keräykseen, ja Specsavers vie ne apua tarvitseville Tansaniaan. 

Tansaniassa näönhuoltopalveluille on suuri tarve. Silmälasien puute saattaa olla merkittävä syy siihen, että lapsi ei opi. Heikko näkö vaikeuttaa paikallisten koulunkäynti- ja työntekomahdollisuuksia suunnattomasti. 

Anna hyvän näön kiertää -kampanjaan voit osallistua kiikuttamalla hyväkuntoiset, kotelottomat silmä- tai aurinkolasisi Specsaversin liikkeistä löytyvään keräyslaatikkoon. Halutessasi voit jopa nähdä, kenelle lahjoittamasi lasit hyväntekeväisyyskohteessa päätyvät! Lisätietoja kampanjasta täällä.

Anna hyvän näön kiertää -kampanjan lisäksi Specsavers tukee myös Lastenklinikoiden Kummien toimintaa. Specsavers lahjoittaa vuonna 2018 jokaista myytyä silmälasiparia kohden summan käytettäväksi pienten potilaiden hyväksi.

 

Aurinkolasit: G Star Raw/Specsavers

 

xx Sara

Kommentit

Ainoh (Ei varmistettu)

Mä niiiin haluaisin olla aurinkolasityttö. Mutta ei. Mulla on niin pieni pää, lähinnä tässä tapauksessa siis kapeat kasvot, että sopivien aurinkolasien löytäminen ei onnistu millään. Ei tulisi kysymykseenkään ostaa halvempia aurinkolaseja esim. vaateliikkeistä, joissa ne ovat standardikokoa. Tietysti on parempi silmillekin, että aurinkolasit ovat kunnon laatuisia, mutta niitä ei sitten ole varaa ostaa kymmeniä. Olen myös silmälasien käyttäjä, niin niissäkin aina rajoittuu vaihtoehdot ehkä 5 sankoihin, jotka sopii mun kasvoille :/ Ja hatuissa on pienipäisellä sama ongelma. Rakastan hattuja, mutta kun isken sellaisen päähän, niin se valahtaa silmille ja osuu olkapäihin (ok, ehkä liioittelua :D). Suuret on ongelmat, tai tässä tapauksessa pienuus on ongelma! :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hyvä asia on ehdottomasti se, että pienet lasit ovat takaisin trendeissä. Niitä on varmasti saatavilla tänä vuonna tosi hyvin ihan kaikkialla :)

Hannae (Ei varmistettu)

Hei!! Mistä tuo mekko on? :)

Kommentoi