Kevään suosikkityylit

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

 

Värejä, printtejä, rentoja housuja, kauluspaitoja ja raikkaita neuleita. Sopiva sekoitus Pariisia ja Afrikkaa - tätä on Lindexin kevätmallisto vuosimallia 2017.

En voi sille mitään, mutta aina kun kuulen puhuttavan kevätpukeutumisesta, suupieleni nousevat hymyyn. Kevyempi takki (tai ei takkia ollenkaan), raikkaita värejä, kevyitä kankaita, uudet puhtaat tennarit, aurinkolasit ja paljaat nilkat (tai vielä parempaa: paljaat sääret). Vielä tähän tilanteeseen on hetki aikaa, mutta unelmoinnin saa aloittaa jo nyt!

Kauluspaita + printtihame -yhdistelmä on ehdottomasti yksi tämän kevään/kesän kovimmista hiteistä. Ja tämä setti uppoaa meikäläiseen ihan täysillä. Etenkin kun asun yhdistää raikkaisiin tennareihin, jolloin kokonaisuudesta tulee rennon huoleton. 

Millaisia kevään trendejä te fiilistelette tänä vuonna? :)

 

Pictures: Elisa Lepistö

 

KUTSU:

Lindex ja Trendi järjestävät jälleen suositun VIP-shoppailuillan, johon te rakkaat lukijat olette enemmän kuin tervetulleita. Shoppailuilta järjestetään torstaina 23.3. klo 17-19 Lindexin Aleksanterinkadun myymälässä (Aleksanterinkatu 15).

Illan aikana saat -25% Lindexin tuotteista ja ensimmäiselle 200 ostajalle on tarjolla lahjakassi! Tarjoilujen vuoksi tapahtuma on K18. Kutsu on avec ja ilmottautumaan pääset täällä. Tervetuloa <3

 

Tässä vielä suosikkejani Lindexin kevätmallistosta! Ah, mitä lookkeja!

 

xx Sara

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihana tuo hame! Voi vitsi, jos asuisin siellä, niin ehdottomasti tulisin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikö!! Nouh, voihan kurjuus, että jää välistä!

Kommentoi