KIITOS

Tickle Your Fancy

Sanaton fiilis. Iso hymy kasvoilla ja kyllä, tippa linssissä olen lukenut teidän jättämiä kommentteja tähän aamulla julkaistuun dokumenttiin. Todella pysäyttävää. Voiko mistään oikeasti tulla näin hyvälle mielelle? Epäilen.

Tänään oli erilainen päivä toisestakin syystä. Ensimmäistä kertaa koko blogihistoriassani kuukauden seurantajakson aikana ylittyi 500 000 sivulatauksen raja. Teille luku ei välttämättä sano yhtään mitään, mutta minulle se kertoo, että jotain on tehty oikein. Hassuinta tässä on se, että tämä luku lukee myös yhtenä tavoitteenani puhelimeni muistiossa. Perässä lukee itseasiassa tavoiteaikakin, huhtikuun ensimmäiseen mennessä.

Haluan teidän tietävän, että kannustavat sananne ja positiivinen palautteenne merkitsevät minulle enemmän kuin osaatte kuvitellakkaan. Tsemppaavat kommentit ovat olleet tekemässä minusta sitä ihmistä, joka tänäpäivänä olen. Osa kommenteistanne on jopa vaikuttanut ratkaisevastikin joihinkin asioihin elämässäni. Se on käsittämätöntä miten tuntemattoman ihmisen sanat voivat vaikuttaa niin paljon. Ja oudointa tässä on se, etten edes koe sanojen tulevan tuntemattomilta. Jollain (sairaalla?) tapaa ajattelen tuntevani teidät. Ja no itseasiassa monet teistä nimimerkkien kautta jo tunnistankin. Olisi kuitenkin ihan mahtavaa päästä tapaamaan teitäkin ja veikkaampa, että tämän asian eteen tulen kyllä keksimään vielä jotain!

On teidän ansiosta olen tässä pisteessä ja pystyn tekemään työtä, jota rakastan yli kaiken. Niin kiitollinen kaikesta!

coat Gina Tricot (gifted)/ back pack + pants Nike

 

Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

Tiia S. (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi! <3

Anu (Ei varmistettu)

Voin omasta puolestani sanoa että tuo video meni yllättävän syvälle. Piti ihan hengittää pari kertaa oikeen syvään ja pohtia että mitä mä just kuulin. Oot oikeesti tosi hieno ihminen ja arvostan sun työtä ja saavutuksia ihan hirveesti! Mun ylivoimaisesti suosikkibloggaaja :,)

Vra (Ei varmistettu)

^ Komppaan! Ihan itsekin hämmästyin reaktiotani videoon. Ei mikään perus vlogin katsomissessio ollut. Tosi hieno ihminen, sitä sä olet. Ja aito, se tulee päälimmäisenä mieleen: aidosti onnellinen, aidosti kiitollinen, aidosti sinä. Ihanaa, että sunlaisia on! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Wow, en voi käsittää että näin upeita tyyppejä käy tällä sivustolla. Kiitos teille, ootte mahtavia <3

N (Ei varmistettu)

Tosi kiva ja mielenkiintonen video oli, ja tästäkin postauksesta välittyi niin vilpitön ja suloinen kuva susta :> jätinpäs kerrankin kommentin!!

saratickle
Tickle Your Fancy

hihii ihana, kiitos tavattomasti <3

Susanna (Ei varmistettu) http://justhumbug.blogspot.com

Voi Sara, sä oot ihan mieletön! <3 Oon lukenut sun blogia vuosikausia, ja oon jotenkin tosi innoissani, että sua on päässyt näkemään nyt videoidenkin välityksellä, koska oot kyllä just sellainen minkälaisen kuvan oot itsestäs ainakin mulle tän blogin kautta antanut. Jotenkin (ehkä joo vähän sairaalla tavalla) sitä itsekin kuvittelee tuntevansa sut siellä ruudun toisella puolen :D
Ja pakkoa sanoa vielä loppuun, että oot kyllä todellakin ansainnut kaiken, mitä sun eteen on blogin myötä tullut ! Keep it up ! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ei vitsi, kiitos niin paljon <3 Ihana kuulla :) Hali!

P (Ei varmistettu)

Oot kyllä menestykses ansainnu <3 Blogis on ihan parhaimmistoa!

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitos suunnattomasti <3

Idduuu (Ei varmistettu)

<3! tulipa tästäkin hyvälle tuulelle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ihana <3

Anni (Ei varmistettu)

Asutko siis pääkaupunkiseudulla? oon aika uus lukija niin mennyt vähän ohi :') Jos joskus jotain tapaamisia järkkäilet, niin oon kyllä niin messissä! Vaikutat niin siistiltä tyypiltä.

Anni (Ei varmistettu)

Hups, tuollahan se lukikin. Tulipa tyhmä oli heh.

saratickle
Tickle Your Fancy

Joo nykyisin täällä! :) hehe ei mitään! Taustalla on kotikaupunkeja niin paljon, että hyvä jos itekkään on kartalla :D Ihana kuulla, että oot löytänyt blogiini, tervetuloa! :)

tarza (Ei varmistettu)

Olet kyllä niin inspiroiva ihminen! Kiittäminenkin on hieno taito ja sulla se on todellakin hyppysissä, ihana miten jaksat muistaa meitä lukijoita. Tulen niin seuraamaan sun matkaa uudessa blogiportaalissa ja niitä juttuja, joita pääset siellä uudella tavalla toteuttamaan. (I'm so exited and I just can't hide it...:D)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiittäminen on kyllä taito, oot ihan oikeessa. Mutta niin on tämmöiset kommentitkin. Positiiviset ja kannustavat kommentit ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys. Ootte supereita kaikki <3

hihiii niin ihana kuulla! <3

Siiri (Ei varmistettu) http://siiriandsiiri.blogspot.com

Nyt on kyllä ihan pakko tulla kommentoimaan. En oo sun blogia aikasemmin edes seurannut, oon jotenkin kokenut sen niin että ei oo ihan mun tyylinen tai muuten vaan ei oo miellyttänyt. Oikeestaan ei oo vaan tullut kiinnitettyä sen enempää huomiota, vaikka tän olemassaolosta olenkin ollut tietoinen, näin yksinkertasesti sanottuna.
Nyt kuukauden sisällä oon jotenkin ajautunut tänne useampaan otteeseen ja tänäänkin oon selaillut tätä ainakin neljä kertaa. Siis koko blogi on vaan jotain niin uskomattoman inspiroivaa ja toivon että mä voisin joskus olla yhtä ylpeä itestäni ku sun pitäis olla itsestäs nyt. Asut, kuvat, sun elämän asenne (mitä nyt tältä osin voi nähdä) ja ylipäätänsä ihan kaikki mitä tuot itsestäs ulos päin ja miten suhtaudut asioihin.
En oikein perusta mistään miiteistä sun muista vloggaajien tai bloggaajien kanssa, mutta jos sua ois mahdollisuus tulla tapaamaan, niin en jättäis kyllä välistä.

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh, mikä kommentti. KIITOS <3 Mun on jotenkin tosi vaikee uskoa, että tällä tarkotetaan minua ja mun blogia. Tuntuu käsittämättömältä, että joku oikeesti ajattelee noin. Kiitos ihan valtavasti <3 Joku kiva aktiivipäivä porukalla tms, tämmösen tulen vielä järkkäämään!

Sonja (Ei varmistettu)

Mietin pitkään, mitä ja miten mä tän sulle kirjottaisin. Sun blogi ei oo rehellisesti sanottuna kuulunut mun suosikkeihin tai edes lukulistalle. Sun tyyli ei juurikaan kohtaa omaa mieltymystäni, harvoin oikeastaan inspiroidun sun asuista.
Mutta se, mistä syystä oot ihan yhtäkkiä, huomaamattomasti, kohonnut bloggaajaksi, jota seuraan, johtuu täysin susta ihmisenä. Olet ihan mielettömän inspiroiva persoona, ihailen sun elämänasennetta enemmän kuin mitään! Oot kun naispuolinen elastinen hahah :D en tiedä oletko kenelle roolimalli, kenelle et, mutta mun roolimalliksi olet noussut. Kunpa voisinkin saada edes osan sun elämänhalusta ja siitä palosta, millä teet asioita. Mulla on itellä tällä hetkellä elämäni vaikein aika menossa, mutta jotenkin sun ja sun blogin avulla jaksan uskoa siihen, että elämä voittaa vielä. Antaa tulla, periks en tuu antamaan!

Nöyrä kiitos ja ihan kaikkea parasta sulle Sara!

saratickle
Tickle Your Fancy

Eeeeeei mikä kommentti! Mä en kestä teitä!! <3 Naispuolinen elastinen, no HUH!!! Niin kuin jo tuolla yhdelle kirjoitinkin, niin tuntuu jotenkin niin oudolta, että oikeesti puhutte musta noilla kaikilla kauniilla sanoilla. Ihanaa kun tulit kommentoimaan <3 Arvostan aivan valtavasti.

Kiitos <3

Ipe (Ei varmistettu)

Ihana <3 en tiedä oonko ikinä kommentoinut, mutta tuo sana on kyllä päällimmäisenä jokaisen postauksesi jälkeen. (Okei paitsi reenipostausten jälkeen ehkä pienen hetken ajan enemmän kateus :-D) Nojoopajoomutta oot niin ihanan aito että en kestä. Jatka samaan malliin!!!

saratickle
Tickle Your Fancy

ääää <3 kiitos sinä IHANA! :)

Nita (Ei varmistettu)

Voi että! Tällaisesta postauksesta tulee tosi hyvä mieli! Kiitos itsellesi Sara ♥ Sun blogi on ihanan monipuolinen, todellakin lifestyle-blogi, ja rakastan sitä rentoa, onnellista fiilistä, mikä tässä blogissa on. Mä saan niin valtavasti inspiraatiota sun postauksista! Vaikka itse kuljen lähestulkoon 24/7 verkkareissa ja hupparissa sun muotipostauksista saa mahtavia vinkkejä. Ruokapostauksia lukiessa kuola valuu ja haluais vaan itse päästä tekemään niitä kaikkia herkkuja. Hyvinvointi ja treenipostaukset on niiiiiin motivoivia, että en oikein tiedä miten niitä voisi edes kuvailla. Ja kaikki muut postaukset siihen päälle. Ihan huippu blogi! :) Oon todella onnellinen sun puolesta ja kaikesta siitä mitä oot tän blogin kanssa ja sen kautta saavuttanut. Oon todella kiitollinen siitä kaikesta inspiraatiosta ja motivaatiosta, mitä tää blogi antaa mulle päivittäin. IHANA SARA ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Jos tästä postauksesta tulee hyvä mieli, niin entäpä tämmöisestä kommentista sitten!!! <3 Siis mistä teitä sydämellisiä ihmisiä oikein putkahtelee?? Kiitos järkyttävän paljon kaikista näistä sanoista. Tässä kommentissa jotenkin tiivistyy juuri se, mikä blogini koko tavoitteenakin on. Ja se, että joku oikeesti ajattelee noin minusta ja blogistani, tekee mut niin tavattoman iloiseksi. Kiitos <3

Terhi (Ei varmistettu) http://www.terhisuanto.blogspot.com

En ehkä kokenut "saaneeni" videosta paljon irti, ehkä koska mikään ei siinä minua yllättänyt. Olin rakentanut sinusta jo aikaisemmin kuvan ahkerana, päämäärätietosena ja super positiivisena tyyppinä. Mutta iloseksi mut näkee nähdä kuinka kiitollinen ihminen on, sillä pärjää niin pitkälle. Sä olet selvästi kiitollinen ja ansaitset kaiken mitä olet saavuttanut ja mitä tulet saavuttamaan. Happy for you : )

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ihana ihana <3 Kiitos. Haleja!

Janette (Ei varmistettu)

Mä haluan kiittää sua Sara! Sä inspiroit mua joka päivä ja väkisinkin sun juttuja ja kuvia kattoessa hymy tulee huulille. Oot kehittynyt ihan älyttömästi bloggaajana. Toivon, että saan vielä pitkään lukea sun blogias. Sun blogista hehkuu positiivisuus ja aitous. Oot huippu ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos niin mielettömästi! Aivan ihana saada tällaista palautetta :) Lupaan, että pääset lukemaan näitä vielä pitkään <3

HALEJA!

Mari (Ei varmistettu)

Oot aivan ihana ihminen Sara! Aina kun luen sun blogia, tuun niin hyvälle mielelle sillä sä nimenomaan hehkut aitoutta ja susta huomaa et oot oikeesti tyytyväinen sun elämään! tuntuu, että osaat nauttia just oikeista asioista ja tiedät kuka oot. On ihanaa, kun tämä blogi herättää mussa niin paljon erilaisia tunteita ja saa mun hymyn huulille. monet postaukset pistää mut miettimään mun omaa elämää ja muistuttaa mua siitä, kuinka kiitollinen pitää olla kaikesta mitä jo on ja tehdä elämällään just sitä mikä ittestä tuntuu oikeelta. Toivon sulle kaikkea hyvää, jatka samaan malliin, oot paras!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tippa linssiin, viimeistään nyt!!! Ei vitsi oikeesti, kiitos <3 Nää sanat merkkaa ihan todella paljon.

Sunlaiset ihmiset, iso sydän!! En vois toivoa mitään muuta kun iloa ja onnellisuutta sinnekin <3

Laura (Ei varmistettu)

kiitos itsellesi <3

Olet itse tehnyt hyvin paljon kaikkien meidän lukijoiden eteen ja muutenkin tämän kaiken. Olet inspiroinnut meitä, olet antanut puhtia ja energiaa ja tuonut iloa tasapaksuihin arkipäiviin. Vaikka itseäni en ole vielä saanut niskasta kiinni ja aloittanut parantamaan ruokavaliotani ja harrastamaan vielä enemmän liikuntaa, sä annat sille todella paljon voimaa koko ajan ja joku pv voin vielä itse olla ylpeä että olen päässyt siihen pisteeseen :) ja unohtamatta asuja! jos asukriisi iskee, voin aina luottaa siihen, että sulta saan vastauksen.

Eli siis, olet todellakin ansainnut tän kaiken ja tulet ansaitsemaan jatkossakin! Elämänasenteesi, luonteesi ja tapa millä itse kohtelet muita ihmisiä tekevät tän kaiken. KIITOS :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Vau. Ihan mieletöntä <3 Mun on vaikea ymmärtää, että puhut minusta!! Kiitos tavattomasti, nämä sanat lämmittää todella.

Ps. haaste vastaanotettu. Kesään mennessä saan tän liikuntakipinän ja ruoanlaittovaihteen tartutettua sinuunkin! :D Kevään aikana nimittäi nsen verran siistejä juttuja luvassa!

Riikka (Ei varmistettu)

En oo tainnut ikinä kommentoida ennen, en tiedä miksi, mutta nyt oli kyllä pakko tulla kertomaan, että oot aivan ihana tyttö! Oon saanut paljon ideoita ja inspiraatiota jutuistasi, varsinkin treeneihin liittyen ja oonpa tainnut kaikki sun jakamat mehureseptitkin "ryystää" :D kiitos tästä blogista! Ja odotan innolla blogin muuttoa, ei sillä että vanhassa olisi yhtään mitään vikaa! Jes! Hyvää viikonloppua!!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ihanaa kun tulit kommentoimaan! Se ei oikeesti ole helppoa, oon itsekin aika kehno kommentoija, mutta kun tilaisuus tulee ja aihe/kirjoitus/asu iskee, niin täältä pesee palautetta :) Ja musta tää on oikein hyvä tyyli myös :)

Ihanaa viikonloppua ja iso kiitos kauniista sanoistasi! Tykitän pian lisää reseptejä ryystettäväksi! :D <3

mmiraaa (Ei varmistettu)

Munkin täytyy ehdottomasti kiittää sua. Kun aloin lukea blogiasi vuosia sitten, olin epävarma ja onneton teini. Vuosien varrella olen oppinut paljon ja löytänyt elämääni niitä asioita, jotka tekevät onnelliseksi, ja yksi (yllätävänkin) iso asia joka on vaikuttanut minuun on juuri blogit, sinun blogisi etunenässä. Hyvätuulisuutta, aitoutta ja inspiraatiota - niitä olen blogistasi saanut ja saan yhä edelleen, kun kasvan ihmisenä ja opin uusia asioita. En osaa oikein pukea tätä edes sanoiksi, mutta kiitos <3 Olet jollakin tavalla ollut mulle todella tärkeä esikuva ja roolimalli siitä, että voi olla rohkeasi oma itsensä eikä tarvi esittää mitään.

saratickle
Tickle Your Fancy

Apua mitä sanoja <3 Vau. Nämä merkkaavat mulle niin paljon. Ihana kun tulit kertomaan, saavat mut uskomaan ja vakuuttumaan siitä, että blogillani pystyy oikeesti vaikuttamaan suurempiinkin asioihin kuin asukriiseihin :) Että tällä koko touhulla voi oikeastikin olla isompi tarkoitus.

Ihanaa, aurinkoista kevättä. Haleja! <3

Iisa (Ei varmistettu)

Sara sä olet kyllä ihan huikea! Löysin sun blogin joku 3-4 vuotta sit ja siitä asti oot ollu ihan mun suosikkeja, sun iloinen asenne, rohkeus ja omaperäisyys pukeutumisessa sekä kirjoitustyylissä (ja ruokaohjeet) tekevät tästä sun blogista niiin koukuttavan seurata! oot kyllä jokaisen sivulatauksen ansainnut, ihanaa kevättä ja tsemppiä blogimuuttoon <3

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi ihanaa, että oot pysyny matkassa noin pitkään. Kiitos paljon tästä kommentista ja tsempeistä <3 Hali!

Vilma (Ei varmistettu)

Ensinnäkin sun blogi on huippu! Ja näistä ihanista kommenteista: niin sun on varmasti mahtava saada niitä, mutta ne antaa lukijallekin paljon. En jaksa niitä aina muissa blogeissa välttämättä lukea, mutta käyn ne aina täällä kurkkaamassa, kun tuntuu että ne on niin iloisia ja täällä käydään esim. hyvinvointijutuissa tosi mielenkiintoista keskustelua. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos paljon! Hei, en oo koskaan edes osannut ajatella asiaa tolta kannalta! Tosi hyvä huomio, ihan totta, aivan varmasti vaikuttaa myös muihinkin positiivisesti! :)

Kommentoi