Kiitos.

Tickle Your Fancy

Puhutaan siitä kuinka bloggaajalla voi olla isokin vaikutus lukijoihinsa. Bloggaaja, vloggaaja tai kuka tahansa julkisessa työssä oleva henkilö voi pelastaa huonon päivän. Hän voi vaikuttaa ostopäätökseen, mielipiteisiin, ruokaympyrään tai parhaimmillaan elämän suuntaan.

Liian harvoin hommaa kuitenkaan käännetään toisinpäin. Yleisön vaikutus tänne toiseen suuntaan on valtava. Olen aivan hurjan onnekkaassa tilanteessa. Minulla on tuntematon, fiksuista ja sympaaattisista ihmisistä koostuva tukijoukko ruudun toisella puolen. Välillä te puhutte minulle järkeä. Toisinaan taas jaatte hauskoja wi-fin nimiä ja vinkkailette siitä, mitä reissussa kannattaa tehdä. Tarpeen tullen te tsemppaatte eteenpäin ja vahvistatte uskoa itseeni. Te tuntemattomat, mutta niin kovin tärkeät.

Kiitos kommenteistanne, meileistänne ja fb-viesteistänne. On ollut inspiroivaa lukea teidän omia selviytymistarinoita ja kaikkia niitä kannustavia viestejä. Olen liikuttunut ja niin kovin kiitollinen. Ihanaa kun olette siellä <3

 

xx Sara

Kommentit

Jossutii (Ei varmistettu) Http://jossusliv.blogspot.fi

Laitoin sulle sähköpostia - kohtalotoveri täällä hei &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 kiitos kun laitoit! 

Miia M (Ei varmistettu) http://miukunen.blogspot.fi/

Voi Sara, oot niin hurjan ihailtava nainen ♥

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihana!! <3

lomoisio

Tsemppiä sinne :) !

saratickle
Tickle Your Fancy

kiitti <3 :)

Ellimaijja (Ei varmistettu)

Kiitos kun kirjoitat niin avoimesti elämän hyvistä kuin huonoistakin puolista. Jos kaikki olisivat kuten sinä, yhtä huumorintajuisia ja ajattelevaisia ihmisiä, olisi tämä maailma 100x parempi paikka;)

Kiitos ja tsemppiä kaikkeen mitä käytkin läpi&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Huh mitä sanoja. Jättimäinen kiitos <3 

Hali!

Vierailija (Ei varmistettu)

"Hän voi vaikuttaa ostopäätökseen"

Tämä oli hyvin korni lause ottaen huomioon sen, että aiemmin olet viileästi todennut siirtäväsi kulutusvastuun täysin lukijallesi. Ristiriitaista. Toivon, että pohtisit asiaa itseksesi oikeasti perinpohjaisemmin, etkä vain naiivisti ajattelisi, että no enhän minä niitä ostoksia/valintoja lukijan puolesta tee.

Tsemppiä, paranemista ja toivottavasti pikaista diagnoosia sulle! Epävarmuus omasta tai läheisen terveydestä on aina kamala paikka.

saratickle
Tickle Your Fancy

En nyt ihan ymmärtänyt tätä. Luulen ettet sinäkään. Suosittelemalla blogissa käyttämiäni tuotteita tai palveluja, joihin olen ollut tyytyväinen, (esim seuraava postaus, tuo ravintola tai hetki sitten koostettu kevään kosmetiikkasuosikit -postaus), luulen, että tulen vaikuttamaan myös teidän päätöksiin. Tai näin minä ainakin itse toimin. Jos luen hyvän arvostelun kahvilasta, bongaan minunnäköiset tennarit tai juuri sellaiset treenipöksyt, jotka ovat olleet ostoslistalla, niin aivan varmasti se vaikuttaa kulutusäyttäytymiseeni. 

Tietysti kulutusvastuu on lukijalla, enkä oleta hänen hankkivan kaikkea mistä vinkkaan tai käyvän jokaisessa paikassa, jota suosittelen. 

Kommentoi