KIITOS SINÄ

Tickle Your Fancy

... joka 19 vuotta sitten löysit maasta kirjeeni, ja veit sen postilaatikkoon. Äidille kirjoitettu kirje, jossa oli merkit ja osoitteet jo valmiina, ja jota olimme mummin kanssa varta vasten lähteneet Karhulan keskustan postilaatikolle viemään, oli tippunut minulta maahan. 

... joka eräänä syysaamuna olit kirjoittanut autoni (hyvin hyvin likaiseen) ikkunaan "kivaa päivää :)"

... joka Tukholman maratonilla pyörryttyäni keskeytit juoksusi, kannoit minut sivuun ja jäit vierelleni vesisateeseen odottamaan ambulanssia. En koskaan nähnyt kasvojasi, enkä saanut nimeäsi selville.

... joka tarjosit minulle nenäliinaa kun ehkä viisi vuotta takaperin itkin bussipysäkillä Pasilassa

... joka vähän aikaa sitten lähetit minulle snäpissä biisin, josta uskoit tykkääväni. Olen kuunnellut sitä varmasti jokaisena päivänä!

... joka tarjouduit kaupan kassalla ostamaan minulle vichyn ja pussillisen mandariineja, kun tajusin unohtaneeni lompakkoni kotiin

... joka Kampissa tarjosit minulle vielä puoli tuntia voimassa olevaa matkalippuasi, kun olin lataamassa arvoa matkakorttiini

... lentovirkailija, joka Tukholman kentällä kaksien lentojen perumisen, matkatavaroiden häviämisen ja lähes kolmen vuorokauden matkustamisen jälkeen halasit ja sanoit itkua tihrusvalle meikäläiselle, että kaikki järjestyy.

... joka toit minulle salmiakkipussin töihin kiitokseksi hyvästä asiakaspalvelusta. Se lämmitti ihan todella paljon

 

Entä ketä tuntematonta ihmistä sinä haluaisit kiittää?

 

Usein ne sanat ja teot tulevat ystäviltä tai perheenjäseniltä, mutta ne voivat tulla myös sinulle täysin tuntemattomalta ihmiseltä. Välillä ne tulevat niin oikeaan aikaan, ettei niiden antaja ole varmasti tajunnutkaan kuinka iso vaikutus tuolla tekemällään eleellä on ollut, useammankin vuoden jälkeen. Bloggaajana koen olevani etuoikeutettu, sillä siellä toisella puolen ruutua on kuukaudessa jopa 80 000 tuntematonta, joiden sanat päivittäin ilahduttavat ja toisinaan vaikuttavat minuun vieläkin vahvemmin. Ette tiedäkkään kuinka suuri positiivinen vaikutus teillä on omaan elämääni ollut. Iso kiitos siitä <3

Sen lisäksi, että lämmittävät sanat ja hyvät teot voivat pelastaa päiväsi, viikkosi, jopa koko elämäsi, nillä on vaikutusta myös ympäristöösi. Hyvissä teoissa on se hieno asia, että kun niitä saa, niitä tekee myös itse. Välillä ihan tiedostamattakin :) Haastan teidät tekemään tällä viikolla hyvän asian tutun tai tuntemattoman ihmisen eteen!

 

xx Sara

Kommentit

Venlu (Ei varmistettu)

Ihana postaus, taas! Oikeesti pakko sanoo et tää sun blogi on paras blogi, mitä tiedän. Täältä lähtee aina hyvällä mielellä pois, vaikka oma päivä ei oiskaan sujunu ihan niin hyvin. Kiitos sulle, ku aina jaksat luoda iloa lukijoilles niinä harmainakin päivinä! &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

apua miten ihania sanoja!! Kiitos!! <3

NinaMSR (Ei varmistettu) http://www.montasyytarakastaa.com

En ole tainnut ennen blogiisi kommentoida, mutta olen lukenut jokaisen kirjoituksesi siitä saakka kun aloin blogiasi seuraamaan. Blogisi on harvoja blogeja joiden uusia postauksia aina odotan innoissani. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihanaa kun tulit kommentoimaan!! :) Ja kiitos tuhannesti <3

Ilona! (Ei varmistettu)

Kiitos Sara kun piristät meidän päiviä näillä sun kirjotuksilla. Ylivoimaisesti lemppariblogi ja oot kyllä huikee tyyppi!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahoton teitä!! Kiitos <3

Malin (Ei varmistettu)

Kylläpä lähti aamu hyvin käyntiin lukemalla tätä postausta!! Kiitos sulle ja sun blogille, hyvää päivää!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten kiva kuulla! :) Mahtavaa päivää!

Eveliina Pyykönen
ELIIA

Jes, tulipa hyvä mieli tästä postauksesta! Iso kiitos itselles, kun kirjoitat blogia ja piristät meidän kaikkien lukijoiden päivää. Oot huippu ja blogis on huippu! + Haaste vastaanotettu :)

saratickle
Tickle Your Fancy

KIITOS <3 Ja kiitos sinulle kun jaksat aktiivisesti kommentoida ja ilostuttaa mun päiviä! :)

salllas (Ei varmistettu)

Vitsi mulla tuli ihan kylmät väreet tätä postausta lukiessa! Oot oikeasti ihminen, jota arvostan ehkä eniten koko maailmassa - sulla tuntuu arvot olevan kohdillaan ja vaikutat niin lämpimältä ihmiseltä, eikä blogin tuoma "julkisuus" tunnu vaikuttaneen siihen mitenkään. Kivaa viikkoa ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen!

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis huhhuh mitä sanoja!! Kiitos ihan älyttömästi <3 Ihanaa pääsiäistä!! :)

Kiiakarita (Ei varmistettu)

Aivan huikea postaus! En ole aikaisemmin kommentoinut, mutta nyt taitaa olla sopiva aika. Olen seurannut jo parin vuoden ajan blogiasi päivittäin ja lukenut sitä aikaisemmat postaukset. Olet todella inspiroiva ja ihana tyyppi, fanitan ihan täysillä! :) Kaikista lukemistani blogeista tämän blogin postauksia odotan kaikista eniten joka päivä! Mukavaa ja aurinkoista kevättä sinulle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tippa linssissä täällä luen teidän kommentteja!! Kiitos <3 Ihanaa kevättä! Ja pääsiäistä!!

LiiL (Ei varmistettu) http://byliil.com

Todella ihana postaus! Pisti hymyn huulille heti :)

Elisa Lepistö

IHANA postaus! Tuli sellanen olo että haluaa itsekin vain laittaa hyvä kiertämään <3 

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana Ellu!!!!! <3

EricaK
EricaK

Ihana postaus! Sitä aina välillä miettii miten monet ihmiset, niin tutut kuin tuntemattomat, ovat tietämättään rohkaiset tai kannustaneet, tai muutoin jättäneet hyvän mielen. Liian harvoin tulee jaeltua näille ihmisille kiitoksia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan oikeassa olet! Musta tässä ajatuksessa on jotain todella toiveikasta ja inspiroivaa. Pistää heti miettimään, että kuinkahan moneen ihmiseen itse on onnistunut vaikuttamaan? :)

:) (Ei varmistettu)

Mä haluun kiittää sua kun tuot valoa synkkiinkin päiviin näillä sun aivan ihanilla postauksilla! Ykskin päivä,kun kävelin katse maassa,niin muistin sun neuvoin nostaa sen katseen sieltä maasta ja hymyillä. Oot huikea tyyppi :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi että!! Kiitos <3 Ihana kuulla :)

Iiiiiida (Ei varmistettu)

Ihana postaus. Jotenkin piristi hulluna tämä postaus vaikka oon ollut ihan maassa epäonnistuneiden ylioppilaskirjoitusten jälkeen ja mikää ei tunnu piristävän, joten kiitos. Oot ihana. &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos ja ihana jos piristi! :) Mä tiedän, mulla oli myös tommosia fiiliksiä joidenkin YO-tenttien kohdalla, mutta ne mihin en jaksanut panostaa, eivät vaan olleet mun elämän kannalta kovin olennaisia aineita!

Hyvin tässä tulee käymään, ei hätää! :)

Giassilina (Ei varmistettu)

Ihana hyvänmielen postaus! Mietin ite tossa talvisina aamuina (joita näköjään on edelleen...) auton ikkunoita skrapatessa, että sitten kun oon eläkkeellä ja herään joskus aamuyöllä kuitenkin aina, käyn skrapaamassa koko kadun autojen ikkunat. En tiedä onko se joka aamu tai kerran viikossa, mutta kuitenkin. Että miten hyvä mieli siitä tulee nuorille ihmisille, joilla on kuitenkin heti aamusta kiire jonnekin, ja itse tykkään siitä raaputtamisesta jostain syystä tosi paljon.

kuttii (Ei varmistettu)

voiei kuinka ihana idea!! heh

saratickle
Tickle Your Fancy

Siis maailman kaikkeuden MAHTAVIN ajatus!! Vitsi miten symppis!!! <3

Jenspa (Ei varmistettu)

Ihana idea!
Mä tykkään ikkunoiden raaputtamisesta myös. Teen sen aina todella huolella ja en kestä jos kaveri auttaa, ja jättää kohtia raaputtamatta. :D

Jennun (Ei varmistettu)

Maailman ihanin postaus! Tuli niin hyvä mieli :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Mulla tulee niin hullun hyvä mieli näistä teidän kommenteista!!! KIITOS!

Ennna (Ei varmistettu)

Ihana postaus! Toivottavasti ymmärrät myös kuinka suuri vaikutus blogillasi on lukijoiden elämään, ainakin voin näin omasta puolestani sanoa. Se, että olet aito, oma itsesi, ja tarjoat lukijoille paikan josta hakea hyvää mieltä ja uusia näkemyksiä on arvostettavaa. :) Muita blogeja tulee seurattua satunnaisemmin, mutta tänne haluaa palata joka päivä. Siispä haluankin kiittää siitä että tarjoat päiviin aina pieniä inspiraatiohetkiä :)

Ja kylläpä muuten harmitti että lukijatreenit sattuivat sellaiselle päivälle ettei ollut mahdollisuutta osallistua. Toivottavasti järjestät niitä vielä jatkossakin!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jättimäiset kiitokset, nämä sanat merkkaavat mulle paljon! <3

Treenejä tulee lisää! Enskerralla messiin :)

Etanaella (Ei varmistettu)

Aivan ihana kirjoitus, ihan liikutuin. Toi mieleen myös niitä "omia tuntemattomia", jotka ovat auttaneet tai tuoneet hyvän mielen. Sara oot huikee ja tää sun blogi on mulle tosi tärkeä ja rakas eiks oo hassua :-D Kyylään joka päivä blogilistalta ekana, et onks Sara kirjottanu!
Kivaa tulevaa pääsiäistä, muista syödä ees yks suklaamuna!

saratickle
Tickle Your Fancy

<3 <3 kiitos kauniista sanoistasi! Ihana tyyppi!

Suklaamunia tulee menemään useampi!!! :D

Idap (Ei varmistettu)

Olipa koskettava postaus, kiitos tästä! Niin ihania pieniä hetkiä :) Erityisesti mua liikutti toi tukholman maratonilla tapahtunut juttu.
Oon kyllä huomannut, että joillain pienillä arkipäiväisillä sanoilla saattaa olla tosi iso merkitys. Saatan miettiä viikkoja jälkikäteen jotain pientä keskustelua tai lausahdusta, joka on saanut mut tosi hyvälle mielelle. Asian sanoja taas ei varmaan edes muistaisi koko juttua. Niin iso voima pienillä sanoilla! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on ihan käsittämätöntä miten suuri vaikutus sillä on! Vaikkei sitä välttämättä tiedostaisikaan, saattaa päivä mennä astetta positiivisemmissa merkeissä ja hymy olla herkässä! Ja mitä se vaatii antajalta? Ei juuri mitään! Vähän rohkeutta korkeintaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan huikea postaus, tuli ihan kylmät väreet.

Auringonsäteitä viikkoosi!

-Isla

Jos löydät aikaa, niin tsekkaapas kirjoitukseni pahan puhumisesta selän takana.
http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos <3 Mainiota viikkoa sinnekin! :)

Lispe (Ei varmistettu)

Mielettömän ihana postaus! Tuntu et sydämestä asti tuli semmonen ihana ja lämmin olo ku luin tätä. Hyvät teot on parhaita ja vielä suuremmilta ne tuntuu jos joku tuntematon niitä tekee. KIITOS SINÄ!&lt;3 ehottomasti pitää tehä tällä viikolla hyviä tekoja ja toivottavasti ne ei jää vaan tän viikon tavotteeks. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtavaa <3 Iso kiitos sinne! Pistetään hyvä kiertämään :)

Julia Toivola (Ei varmistettu)

Okei, tää postaus oli täydellinen. &lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

No ihana Julle!!! <3

Vra (Ei varmistettu)

Aivan ihana postaus! Vaikutat niin lämpimältä, hyväsydämiseltä ja aidolta tyypiltä, sun blogi on kovin rakas! Kiitos siis sinä! &lt;3Tuot aina iloa, saat ajattelemaan ja arvostamaan, inspiroit, saat hymyilemään, kiitos! :')

saratickle
Tickle Your Fancy

EIkäää! Ihana! Kiitos <3

Jiga
Life as we own it

Ihana kirjoitus kyllä! Pienetkin asiat muistaa kauan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Näin se vaan menee :)

Kaisa S. (Ei varmistettu)

Ihana! Täytyy myöntää, että luen juttujasi vähän valikoiden. En siksi, että niissä olisi jotain vikaa, eivät ehkä vain uppoa juuri minuun ja minun maailmaani :) Tämän kohdalla kuitenkin klikkasin ja oikeesti, kyyneleet nousi silmiin. On jotenkin koskettavaa lukea, että vielä on ihmisiä, jotka välittävät kun vasta eilen mietin että onko tässä maailmassa enää mitään hyvää... Muutkin tämän tyyppiset postauksesi ovat olleet mukavia :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kuulla, kiitos :) Kyllä hyvää on olemassa vielä <3

Annami (Ei varmistettu)

Kiitos ihan hirmuisesti tästä postauksesta ja koko blogin olemassaolosta. Itsekin liikutuin lukiessani ja tajusin, kuinka paljon sinua arvostan ja blogistasi pidän ❤

Tää oli myöskin mun eka kerta, kun blogissasi kommentoin. Mukana oon ollutkin vasta viime syksystä, kun blogiisi löysin.

Haluan vain kertoa, että oot mahtava ja viimeistäänkin tässä vaiheessa voin sanoa, että itse aioin lukea blogiasi niin pitkään, kuin sä sitä ikinä tuut kirjoittamaan!:-)

Mukavaa pääsiäistä!
-Annami

saratickle
Tickle Your Fancy

Kääk! Ihana kommentti, voi että! Kiitos aivan hurjasti sanoistasi. Aurinkoista ja mahtavaa viikonloppua sinne, haleja!

Pages

Kommentoi