Kipparilakki & Farkkuliivi

Tickle Your Fancy

Kipparilakki ja farkkuliivi, varmaan yhdet mun lempparivaatteistani. Rakastan asusteita ja liivin tyyppisiä "asustevaatteita" joita voi vaan lisäillä kaikkeen. Nää on ne millä tehdään perusasuista mielenkiintoisia ja saadaan erinäköisiä kokonaisuuksia. Helppoja yhdistellä oikeastaan mihin vaan ja siksi ihan parhaita ottaa mukaan matkoillekin :)

lakki 2hand, takki Monki (saatu), farkkuliivi 2hand, housut Pieces, kengät Din Sko, paita Vila

Kööpenhamina kuittaa! Palaillaan illalla :)

T.Sara

Kommentit

Sanni (Ei varmistettu) http://www.lifeasweknowitblog.com/

En kyllä keksi ketään, kenelle sopisi hatut yhtä hyvin kun sulle! Aivan sairaan hyvännäkönen asu jälleen kerran. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe voi ihana, kiitos kovasti :)

S (Ei varmistettu)

Moi ! onko sulla mitään käsitystä että mihin aikaan Köpikseen kannattaa matkustaa? onko siellä kesällä ns liian kuuma kaupunkilomaksi?

saratickle
Tickle Your Fancy

Veikkaan, että kesällä just parhaimmillaan :) Tosin tää reissu joulun alla toimii myös :)

Iina-Maria (Ei varmistettu) http://www.flyingeagle-iinamaria.blogspot.fi

Näyttää hyvältä! :)
Itsekin vannon farkkuliivin nimeen. Lähdin reppureissaamaan Australiaan 4 kk sitten. Rakastan pukeutumista, mut rinkkaan ei mahdu kauheesti tavaraa mukaan. Piti lähteä mahd pienellä vaatekerralla liikenteeseen. Joku mun kauan kadoksissa ollut superälykäs aivonystyrä alkoi toimimaan reppua pakatessa ja otin pienen empimisen jälkeen rakkahan farkkuliivin mukaan. No voi vitja, on muuten paras vaate, joka mulla on messissä! Sillä on pelastettu monet bile- ja kaupungilla hengailuasut! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jes! Ihan mahtava veto :) Just kanssa mietin mitä sitä pakkaisi rinkkaan mukaan Sri Lankaan. Farkkuliivi saattaa olla vähän liikaa, mutta let's see!

Kommentoi