Kippis keväälle

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Freixenet

 

Kevät ja ystävät. Siinäpä kaksi hyvää syytä kilistää!

Cavastaan tunnettu espanjalainen Freixenet tuo tänä keväänä valikoimaansa kuivan ja sitruksisen Proseccon. Sitruunaa ja omenaa sisältävä kuohuviini toimii oikeastaan joka tilanteessa: naposteltavan kanssa, illallisella tai ihan sellaisenaan hyvässä seurassa nautittuna.

Ja makuhan ei suinkaan ollut ainoa asia johon uudessa tuotteessa ihastuin. Prosecco on nimittäin pakattu ihan mielettömän upeaan kristallimaiseen pulloon. Katsokaa nyt sitä! Kuin suoraan jostain sisustuslehdestä! Pullo päätyikin illan jälkeen kukkamaljakoksi olohuoneen tauluhyllylle.

 

 

Jotenkin todella vaikea käsittää, että suosikki aikani vuodesta on ihan kulmilla! Viime vappuna riisuttiin jo hupparit aamukävelyllä, kun aurinko poltti niin kovasti. Ja yhtä lämmintä povataan tällekin vuodelle! Ai että!

Parasta on oikeastaan tämä kesää edeltävä kausi, kun itse kesä ei ole vielä alkanut. Kun kaikki on vielä edessä, mutta värikkään kesäiset juhlamekot (tai -haalarit!) jo kaivettu talvisäilöstä. Tulevan fiilistelyä ja yhdessäoloa. Ystäviä, hyvää juomaa ja valoisia iltoja. En malta odottaa millaisia muistoja tämä kevät ja uusi kesä tuovatkaan tullessaan!

 

 
 

*Kommentointi suljettu alkoholimainontaan liittyvän lainsäädännön vuoksi.

 

 

xx Sara