KIPU JA KOLOTUS

Tickle Your Fancy

Joka kerta sitä vaan yllättyy kun lentokoneesta löytyy toimiva netti! Woop, ilmaista työaikaa! Miksei näitä ole useammissa koneissa? Ja toinen kysymys, miksei lentokoneissa ole pistorasioita?! Voin kuvitella, että tällaisia asioita muistellaan huvittuneena 10 vuoden päästä: "Muistatteko kun 10 vuotta sitten lentokoneissakaan ei ollut wifiä. Mitä ihmeessä siellä oikein saatiin aika kulumaan?!"

Ehdin jo parissa vuodessa unohtamaan miltä maratonin jälkeinen jalkakipu tuntuu :D Aivan järkyttävää. Tuolille istuminen = tuolille rojahtaminen ja rappusia tullaan alas sivuttain, niin että jalkoja pystyy pitämään mahdollisimman suorassa. Tässä kunnossa sitä antaa kaikki sympatiat hitaasti kulkeville ja kolotuksista valittaville vanhuksille. Jos se kipu on yhtään mitään tämän kaltaista niin ymmärrän täysin.

jacket Monki* / pants Adidas / sneakers Adidas* / t-shirt Gina Tricot* (*=gifted)

 

 

 

T. Sara

Kommentit

Memilla (Ei varmistettu) http://mmemmilla.blogspot.fi

Oot kyl rautaa!! Vouuuu maratoonin suorittaneet on niin vou! Ei osaa muuta sanoo :D ja oi kun ihana sporttiasu taas :)

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana!! :D Kiitos kovasti!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis minkä lentoyhtiön koneessa on wifi??
Oon kyllä muutaman kerran kuullut lentsikan wifistä, mut en oo ite vielä tietääkseni lentänyt wifillisessä koneessa. Samaa myös ihmettelen että miksei wifiä muuten ole lentokoneissa? JA samalla mietin, että miten koneessa vois olla wifi, koska jos puhelimetkaan ei saa olla päällä häiritsemässä lentokoneen signaaleja niin eikös wifi myös häiriköisi niitä samaisia signaaleja? :D hmm hmm
Nyt joku tietotekniikan ihmelapsi, lue ja vastaa!

No, joka tapauksessa, onnea hyvin vedetystä maratonista! Sä oot todellinen ihmeNAINEN!

Ja yksi kysymys: teit joskus n. vuosi sitten (?) postauksen helsinkiläisestä, pienestä vintage/kirpputorimyymälästä, johon omistajat valitsevat myyntiin ajanmukaisia, käytettyjä vaatteita, ja myymälä oli sisustettu tyylikkäästi. Muistuuko mieleen mikä tää myymälä mahtoikaan olla? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Norwegianilla on aika monissa, toimivaa sen sijaan en ole päässyt testaamaan kun ihan pari kertaa!

Haaaa kiitti!! :D Jes, joo se on goodsville secondhand, joka löytyy nykyään Hakaniemestä. Voisin itseasiassa väsäillä päivitettyä postausta paikasta, sen verran timantti!

Janette (Ei varmistettu)

Vitsit miten kiva asu, toi takki on niin jees! :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos Janette! <3

Kommentoi