KIRJASTOPELKO

Tickle Your Fancy

Pitkästä aikaa olen viettämässä "toimistopäivää" kodin ulkopuolella. Olen yksi niistä harvoista, joka kirjaston sijasta jää mielummin kotiin lukemaan tentteihin/tekemään kouluhommia/duuneja. Käytännössä kammoksun kirjastoja. Sanotaan, että kotona on vaikea keskittyä kun ympärillä on houkutuksia jos jonkin näköisiä, mutta minulla se on päinvastoin. Alan kirjastossa kyttäilemään aina muiden touhuja. Mitä kelläkin on eväänä, kuka selaa mitäkin sivuja, mitä kelläkin on päällä ja pahimmillaan alan arvuuttelemaan kuka opiskelee missäkin… :D Jos minun olisi pakko lukea tenttiin kirjastossa, se olisi varma hylsy. Sen sijaan kotona tai kahviloissa uppoudun tietokoneen äärellä niin syvälle, että mikäli minut haluaa tavoittaa, on pakko ravistella. Pitkästä aikaa työskentelin tänään kotitoimiston sijasta en kirjastossa, vaan kahvilassa. Syy oli todennäköisesti se, että heti herättyäni kämppä huusi imurointia ja pölyjen pyyhintää, joita minulla ei yksinkertaisesti ollut aikaa (=energiaa) sille tarjota. Niin tai näin, tämä on todella raikasta ja tervetullutta vaihtelua sille kotona verkkareissa jököttämiselle! Jatkossa ainakin yksi kahvilatoimistopäivä viikkoon!

Ihanaa ja ennen kaikkea AURINKOISTA viikonloppua kaikille! Kuulin villiä huhua, että huomenna pitäisi olla +15!! Wippiii!

 

 

top Cubus* / jeans Gine Tricot* (*=gifted)

  I'm used to work at home. Home is my office and I don't mind that at all. Woke up this morning and the house was so terribly dirty I wanted to work somewhere else. I just didn't have the energy to clean up the house. So here I am, at the coffee shop with my laptop and I love it. Definitely have to do this more often!! And the next thing I definitely have to do when I'm finished with my work: clean up the house. Shieeet :D Have a great weekend you guys! :)

Pictures:  Kaisa/Si Moda

4 DAYS LEFT! Blogi muuttaa 14.4. Lilyyn, osoitteseen  http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

The blog is moving 14.4., the new address is http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy

 

T. Sara

Kommentit

saara (Ei varmistettu)

Mulla niin sama! :D Rakastan vaan kämpällä opiskella. :D Ja saan kyllä opiskeltua myös kämpällä! Tykkäisin opiskella myös kahviloissa, mutta en oo oikeen omalta opiskelupaikkakunnalta löytäny sellasia kivoja, missä vois sit opiskellakin. Helsingissä käydessäni saatan kyllä viettää aikaa joissakin kahviloissa opiskellen. :) Mitkä on sun mielestä parhaimpia Helsingin "opiskelukahviloita"? :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Täällä on kyllä tarjolla paljon kahviloita! Oikeastaan pystyn opiskelemaan missä tahansa kahvilassa. Suosikkejani on läheltä löytyvä Suvanto ja esim La Torrefazione!

Milla K (Ei varmistettu) http://lackofcolour-millak.blogspot.fi/

Mie koitin kans tuota kirjastolla oloa ku luin pääsyskokeisiin. Mulla oli ihan sama ongelma, etten oikeesti siis pystyny keskittymään siellä ollenkaan!! Mutta en muiden tarkkailemisen vuoksi vaan siksi, etten pystyny syömään siellä jännittämättä :D Mulla pelotti koko ajan että mässytän ja maiskutan ja häiritten muita. Ei ikinä voinu istua pitkiä pätkiä lukemassa ku tuli niin hiton kova nälkä!! Haha. Hitto oon dorka.

saratickle
Tickle Your Fancy

TOI ON MYÖS!! :D En ole tullut ajatelleeksikaan! hahaha

Janette (Ei varmistettu)

Itellä ihan sama homma! Muutaman kerran luin kirjastossa ja eihän siitä mitään tullu.. Kotona opiskelu on mun juttu! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Amen! :)

Katariina (Ei varmistettu)

Onpa kauniit kuvat susta, ihanan raikas toi huulipuna/kiilto!
Musta tuntuu, etten pysty opiskelemaan kirjastossa, kahvilassa tai kotona, johtuen ihan vaan omasta laiskuudesta :-D Aina löytyy joku tekosyy tai huomion olennaisesta pois kiinnittävä asia...

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti paljon! :) Vähän erilaisia kuvia! :)

Vra (Ei varmistettu)

Hahaa ihan mahtavaa, mulla on aivan sama kirjasto-ongelm, aattelin jo olevani ainoita kirjastostalkkereita. :-D Ei siellä opiskelusta tule kyllä yhtään mitään. Liikettä näkökentässä ja heti katse pois kirjasta ja tarkkailu alkakoon. Paras hetki siellä "opiskelussa" on tunnistaa toisen oppikirja ja saada eväsvinkkejä >:D

Upeita kuvia susta btw, ihana valo!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah kuulostaa aivan liian tutulta :D Kiitti kovasti! :)

lolulai (Ei varmistettu)

Moi! Olen huomannut, että sulla on aika paljon toppeja joiden alla ei ihan tavalliset rintsikat toimi. Olisiko mahdollista, että tekisit joskus jutun erilaisista rintsikoista? Esim. toppi, joka sulla on näissä kuvissa olisi mulle ihan mahdoton, koska en nää muuta vaihtoehtoa, kun olla ilman rintsikoita.

Ninnuka (Ei varmistettu)

Ihanaa että joku muukin kaihtaa kirjastoja, luulin jo olevani friikki :P

Kommentoi