Klassikkokenkä entistä mukavampana

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Timberland

 

Kun astuin tänäaamuna ulko-ovesta, näytti puhelimen lämpömittari miinus kolmea. Ja juuri siltä tämä tiistaiaamu tuntuikin. Huurteiselta ja kirpeältä. Hengitys höyrysi, sormia pisteli ja autojen ikkunat olivat pakkasesta harmaina. Espoossa oli tullut luntakin. Jäätyneiden vaahteranlehtien päältä kävellessäni tuumin, että on varmaankin aika kiikuttaa kevyin lenkkarikokoelma kellarikomeroon. Onneksi valitsin uusista Timberlandeistani reilun koon, johon mahtuu kovimmilla pakkasilla villasukkakin, ajattelin. Näillähän pärjää koko talven!

 

 

Kuvittele kenkä, joka on samaan aikaan kevyt, vakaa, joustava, mukava, pehmeä ja tukeva. Ja vielä hyvännäköinen. Yep, kuulostaa mahdottomalta yhdistelmältä, vaan eipä sitä ole.

Kun vedin ensimmäisen kerran Timberlandin SensorFlex-kengät jalkaani, tiesin tismalleen mitä mainoksissa oli tarkoitettu. Ei uutta teknologiaa turhaan oltu hehkutettu. Voiko näin mukavia kenkiä ollakaan (huom, nyt ei puhuta lenkkareista!)?!

SensorFlex™ -teknologian kehittäminen vei yhteensä kolme vuotta. Siinä ajassa syntyi Timberlandin kolmikerroksinen kengänpohja, joka tekee kävelemisestä varsinaisen elämyksen - ulkoasusta tinkimättä! 

 

 

Mistä tämä hypetetty kolmen kerroksen SensorFlex sitten oikein koostuu?

♥ Ensimmäinen kerros tarjoaa jaloille lisätukea ja vaimennusta.

♥ Ergonomisesti muotoiltu pehmeä EVA-välipohja vaimentaa tehokkaasti iskuja ja vähentää jalkapohjaan kohdistuvia tärähdyksiä.

♥ Kevyt ulkopohja lisää rullaavuutta ja tekee kengistä taipuisat. Pohjan kuviointi on suunniteltu niin, ettei käyttäjän tarvitse turhaan huolehtia esim liukastumisista sateisella tai epävakaalla pinnalla.

 

 

Mikäli et vielä omista Timberlandeja ja vaikka omistaisitkin, suosittelen lämpimästi sovittamaan niitä jalkaan. Koot vaihtelevat jonkun verran mallien välillä. Itsekin päädyin vaihtamaan uusimmat kokoa isompiin. Liian napakat syys/talvikengät kun eivät palvele ketään. 

Timberlandin uusi myymälä avasi ovensa Kauppakeskus Forumissa elokuussa. Malleja ja kokoja on reilusti esillä. Hyödyntäkää ihmeessä!

 

Pictures: Svante Gullichsen 

 

xx Sara

Kommentit

Emilia M

Kuulostaa ortopedin painajaiskengiltä :D Oikeasti, mitä tuetumpi kenkä, sitä vähemmän jalan lihasten pitää itse tehdä töitä. Se on huono juttu. Ja niitä iskuja ja tärähdyksiäkin luusto tarvitsee, että pysyy kunnossa. Rullaavuus ja taipuisuus sen sijaan on onneksi hyviä ominaisuuksia kengässä. Muuten kyllä kivannäköiset popot!

saratickle
Tickle Your Fancy

Tämähän on vuosikymmeniä väitelty aihe, paljasjalkakenkä vs vaimennettu. Mä ajattelen kohtuuden ihmisenä niin, että vaihteevuus kannattaa. Yksillä kengillä ei kannata painaa vuotta ympäri! 

Meikäläinenhän kulkee talvisin yleensä nilkkureissa, eli tämä huomattavasti parempi vaihtoehto ;)

Jenniiiii (Ei varmistettu)

Mulla todettiin ylipronaatio jaloissa taannoin ja todettiin, että kaikki kengät, mitkä eivät tue, ovat todella huonoksi mun jaloille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mikä takki ja mikä pipo sulla on näissä kuvissa?

P.s. Omat Timpsini saapuivat juuri tänään!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihuu! Takki on Peak Performance ja pipo Stockalta!

Lispe (Ei varmistettu)

Ei raitsikka miten mageita kuvia!!!<33

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitti!! :)

Kommentoi