Klassinen vihersmoothie

Tickle Your Fancy

Tällä kertaa ei selleriä, ei kananmunia eikä spirulinaa. Klassinen vihersmoothie syntyy tutuista raaka-aineista. Tätä syödään meillä usein! :)

 

Klassinen vihersmoothie (yhdelle)

1 avokado 

pala inkivääriä 

puolikas ananas 

1/3 kurkku

iso kourallinen pinaattia 

1 rkl proteiinijauhetta (esim riisiproteiini) 

loraus mantelijuomaa

 

 

For the classis green smoothie you'll need one avocado, fresh ginger, 1/2 pineapple, 1/3 cucumber, a big handful of pineapple, 1 tbsp protein powder, and almond milk!

 

xx Sara

Kommentit

elisa_annamari

Hei onko sulla käytössä vielä mehustin vai vain blenderi? Itse kaipaisin mehuja, smoothiet kun tulee välillä korvista :D

saratickle
Tickle Your Fancy

On käytössä, sitä ei vaan ole tullut viime aikoina hirveesti käytettyä. Mutta hyvä kun muistutit! ;) Täytyy ryhdistäytyä!

shalala (Ei varmistettu)

Moi! Eksyin blogiisi pitkästä aikaa kun tuli sun reissupostaukset googletuksella vastaan. Pohdin tässä seuraavaa reissukohdetta miehelle ja minulle ensi talveksi, joulu-tammikuulle. Parin viikon reissuun ollaan lähdössä reppureissaamaan. Toiveissa ois upeet maisemat, ihanat biitsit, chillausta ja rentoutumista riippukeinussa mutta myös aktiviteetteja, helpohkot siiryhmät kohteessa paikkojen välillä, snorklausta, rentoa meininkiä... Oon pyöritellyt mielessä Filippiinejä, jotka ois varmasti ihan unelma, Palawanista olen haavellut. Mutta en tiedä halutaanko uhrata max.2,5vk lomasta niin suurta osaa matkustamiseen mitä sinne lennot valitettavasti kestää. :( Sri Lanka kiinnostaisi myös, Thaikut nähty mutta toisaalta tykkäsin eli miksi ei palata sinnekin... Luinkin jo sun Filippiinien, Sri Lankan ja Nicaragua postaukset. Mitkä näistä (ja miksi ei muistakin käymistäsi kohteista, jotka tuolloin joulu-tammikuussa olisi varteenotettavia kohteita) oli sun lemppari? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kun eksyit! :) Voin suositella kyllä kaikkia kohteita just tohon aikaan. Nyt viimeisin reissukohde, Nicaragua on kuulemma vehreimmillään joulukuussa (me oltiin kuivan kauden aikana helmikuussa). Tosi vaikea valita suosikkia. Voin sanoa, että mihin ikinä päädytkin, et tule noista kolmesta pettymään, ihan huippuja kohteita!

Vierailija (Ei varmistettu) http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html

Tuo viimeinen kuva, come on!

Kommentoi