kndsäjsdjenelkfdi

Tickle Your Fancy

Siinä vaiheessa kun lompakko on pöllitty ja oot heti kuolettanu kaikki kortit, niin ei tule mieleen, että varashan voi kyllä myöhemmin käydä tyhjentämässä tilisi Sampo pankin KONTTORISSA sun AJOKORTILLA

Tällähetkellä ei muuten V*tuta käytännössä yhtään!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

Kommentit

Eeka (Ei varmistettu)

Mitä hemmettiä!! Miten voi toisen ajokortilla, ellei näytä ihan samannäköiseltä? Toivottavasti saat kaiken kuntoon, voimia sulle...

Eeka (Ei varmistettu)

Mitä hemmettiä!! Miten voi toisen ajokortilla, ellei näytä ihan samannäköiseltä? Toivottavasti saat kaiken kuntoon, voimia sulle...

niobe (Ei varmistettu)

Voi ei!!! Vituttaa sun puolesta!!! Ilmoitus äkkiä poliisille, ja ilmoita myös pankkiisi! Sieltä näkyy tarkka kellon aika, koska rahasi on nostettu, ja he voivat selvittää videokameran kuvasta, että kuka on käynyt nostamassa rahasi!!! Haleja!!!

Jen (Ei varmistettu)

eiii, eihän noin voi käydä!? ihan hirveetä!

Hanttu (Ei varmistettu)

miten se on muka mahollista? iteltä ainaki aina kysytään sitä läpyskää missä on tilitiedot yms eikä ajokorttia.. :o sulle on kyllä käyny tosi surkeesti. veikö se siis sulta kaikki rahat?

Hansku (Ei varmistettu)

Hyi mikä kusipää! Menikö paljon rahaa? :o

jas (Ei varmistettu)

Kyllä multa kysytään aina henkkarit, kun asioin sampopankissa ja talletan tilille rahaa, nostan rahaa yms.

Mut voivvv. Tsempitykset sulle Sara, toivottavasti kuspää saadaan vastuuseen teostaan, vaikka aika epätodennäköistähän se taitaa olla. :/

Hanna* (Ei varmistettu)

Ei jumalauta!!! Toivottavasti asia selviää! ?

jas, ajokortti = henkkarit.

n (Ei varmistettu)

Kai ne siellä Sampossa hyvittää jotenkin? Niiden vikahan se hitto vie on!!! Jos eivät ole kunnolla henkkareita vilkaisseet....

jenskuuu (Ei varmistettu)

voei! siis joku oli käyny tyhjentä sun tilin? ): hei tsemppiä sulle ja voin sanoo multa on varastettu lompakko myös mikä oli synttäreiden jälkeen täynnä rahaa ja todellakin tuntu pahalta ): mutta tää ei tietenkään ole sama juttu mutta harmittaa ihan sun puolesta ):

Hanna* (Ei varmistettu)

sorry jas, *SEKOILIN* ei siis ole, mä mietin passia!

rinu (Ei varmistettu)

siis oliko se varas käyny tyhjentää sun tilin??

Anna N Foolin (Ei varmistettu)

ei helvetti! Tollasesta kyllä olettaisin että tekijä jää kiinni. Mun isoisä ryöstettiin aikoinaan kans niin että hänen tililtään nostettiin rahoja, silloin pankki oli jotenkin laiminlyönyt jotain tai mokailut jotain joten hän sai kaiken takaisin, mutta ei mitään noi räikeätä että joku olisi henk. koht esittänyt olevansa k.o. persoona väärillä henkkareilla.

Sehän on sitten ollut joku about sun ikäinen ja näköinen nainen joka on ollut tekijänä. Oliks ne tyhjentänyt tilin sun kotikonttorissa vai Helsingissä? Oliks se stadissa kun sun lompaako varastettiin? Toivottavasti saat kaiken takaisin, kattaako matka/kotivakuutus jotain?

Anna N Foolin (Ei varmistettu)

Niin ja se tyyppi joka ryösti mun isoisän rahoja JÄI kiinni :-) Tsemiä sullekin!

nennu115 (Ei varmistettu)

kannattaa heti ilmottaa aina ajokorttiki kadonneeks poliisille! ettei nyt joku viel tilaile kaikkee sun nimissä osamaksulla... muistelisin et joku on kertonu mulle et jollekki kävi näin. mut joo onhan toi nyt ihan perseestä :(

ann (Ei varmistettu)

voi ei :( toivon tosiaan, että saat rahasi takaisin ja varas saa maksaa kunnon hinnan tollasesta toiminnasta... ei oo mukavaa.

Santtu (Ei varmistettu)

Siis ei oo todellista! Tekee pahaa ajatellakin miten törkeitä ihmisiä tästä maailmasta löytyy :( Toivottavasti varas jää kiinni pikimmiten! Kyllähän sun on pakko saada kaikki rahat takasin, pankkihan tossa on mokaillut! Koita jaksella, tiiän että oisin ite ihan hajalla jos mulle ois käynyt noin.

Heidi. (Ei varmistettu)

Jestas mikä kusipää!! Aivan törkeää! No, tuosta jää kyllä kiinni, pankissa on valvontakamerat ja tyttö näyttää oletettavasti melko samalta kuin sinä. Toivon todella, että asia selviää pikimmiten ja kaikki kääntyy vielä parhain päin. Tsemppiä Sara!

vilmu (Ei varmistettu)

Mun hyvän ystävän laukku vietiin ravintolassa keskellä kirkasta päivää ja varas kävi nostamassa pankin tyhjäksi. Kamerat tallensivat kyllä tämän liikkeet, mutta ilman aiempaa rikostaustaa aika harvoin näitä saadaan kiinni.

Vakuutuksissakin omavastuu on aika korkea joten joka tapauksessa juttu varmasti ketuttaa aika paljon. Toivotaan silti tsemppiä että voro saadaan napattua jostain!

PipASe (Ei varmistettu)

Voimia tytttö :(<3 ja äkkirikastumisia...

agenttityttö (Ei varmistettu)

Ilmoititko samalla henkilöllisyystodistuksesi kadonneeksi, kun suljit korttisi? Jos ilmoitit, niin siitä tulee tieto pankin järjestelmään. Tällöin konttorin työntekijän tulisi tajuta ottaa henkilöllisyystodistus haltuun ja kutsua poliisit paikalle. Niin tai näin, konttorin työntekijä on ollut huolimaton. Turvakameroista selviää, toivottavasti varas jää kiinni. Kerrohan lisää kun tapaus selviää.

alessa (Ei varmistettu)

Voi ei, ei voi muuta kuin toivoa, että onnesi vihdoin kääntyisi. Mun sydän vähän pompahti, kun luin tekstisi, sillä itseltänikin vietiin laukku ja lompakko vuosia sitten ja samalla tietysti henkkarit ja alkoi kieltämättä mietityttää, että mitä kaikkea niilläkin henkkareilla voisi tehdä...Ilmoitin asiasta poliisille, mutta en tiedä, miten voisi estää sen, ettei henkkareita väärin käytetä?

Sirpale (Ei varmistettu)

Pankin valvontakamerasta selviä kuka staana se varas on!

hesuli (Ei varmistettu)

Mutta jos on kuoletuksen jälkeen käynyt tyhjentämässä, niin pankki joutuu korvaamaan !

tiina345 (Ei varmistettu)

Oot jo varmaan tehnykin, mutta kannattaa ilmoittaa poliisille ja mahd. pian! Pankeissa on tallentavat videokuvat ja tekijä on kiinni saatavissa!

Lindsay (Ei varmistettu)

Voi eiii tosi kurjaa :(

jas (Ei varmistettu)

Hanna*, tiedän kyllä, että ajokortti ajaa saman asian, kuin kuvallinen henkilöllisyystodistus. Oma kommenttini oli lähinnä Hanttu-nimimerkille suunnattu, joka kommentoi, että häneltä ei koskaan henkkareita pankissa kysytä.

jessi (Ei varmistettu)

No eipä kyllä nykypäivänä tulis itelläkään tollanen mieleen!
Kummallista ylipäätään että pelkällä ajokortilla voi mennä tyhjentään tilin "joo mulla olis täällä pankissa rahaa, saanko ne kaikki?". Kuten täällä jo aiemmin sanottiin, korttia kuolletettaessahan kysytään mitä muuta hävisi, kumma ettei pankilla ole tietoa jos olet henkkareistasi kertonut.

No, rahat saat varmasti takaisin, onhan tuo jo kunnon rikos ja kameroista selviää kyllä. Eipä pankissakaan kovin tarkasti noita kuvia kyylätä, aina uuden kortin hakiessani vain vilkaistu.

Carita (Ei varmistettu)

Miten voi pankkitäti olla niin pelle, ettei käy mielessä et nyt on jotain vialla, jos ei oo mukana muuta ku ajokortti, tyhjentää koko tilin ja ei luultavasti näytä täsmälleen sinulta koko ihminen? Toivottavasti on pankkitäti nyt kovassa pulassa ja saat rahas takaisin. Plus että kyllähän ihmisiltä häviää pelkästään ajokorttejakin, ni on kyllä tosi kumma jos pelkästään sillä pystyy kävelemään pankkiin ja tyhjentämään koko tilin. Hyvä Suomi!

tiiiiiiia (Ei varmistettu)

voin lohduttaa että saat rahasi takaisin kun on kyseessä väärennös, ja mikä parasta: pankeissa on kamerat joten tekijä jää varmasti kiinni ja hyvällä lykyllä saat itsekkin nähdä kuka on kyseessä :) ei huolta, suomessa on hyvä elää tallaisten asioiden kannalta!

tiiiiiiia (Ei varmistettu)

voin lohduttaa että saat rahasi takaisin kun on kyseessä väärennös, ja mikä parasta: pankeissa on kamerat joten tekijä jää varmasti kiinni ja hyvällä lykyllä saat itsekkin nähdä kuka on kyseessä :) ei huolta, suomessa on hyvä elää tallaisten asioiden kannalta!

voi ei (Ei varmistettu)

pankissa nimenomaan asioidaan henkilöllisyystodistuksella, jona kelpaa myös ajokortti. tililtä et rahaa saa jos et henkilöllisyyttä pysty todistamaan ja tämä ihme kyllä on monille todella vaikea asia ymmärtää :D

joten on tainnut tässä käydä pankintädille/sedälle "pieni" kömmähdys :( toivottavasti saat rahasi takaisin!

eemi (Ei varmistettu)

VOI EI!! Ja sä kun vaikutat niin ihanalta ihmiseltä, et ansaitsit tollasta.. ei sen puoleen kukaan muukaan! Nyt silmät ja korvat kaikki auki jos jollai keinolla joku sais tollaset ärsyttävän, rötöstelevän paskan kiinni! Toivottavasti joutuu nalkkiin. Toivon sydämeni pohjasta että kaikki selviää! Voimia Sara! <3

Emmi (Ei varmistettu)

Aivan kauheaa! Tsemppihaleja kovasti! Voimia ja jaksamista! Tuntuu ihan kauheelta sun puolesta, vaikken sinua tunnekaan. Tililtä itse nostaessani rahaa, kysyvät juurikin henkkareita, eivät muuta. Liian helppo on nostaa rahaa jos on pankin tilikortti ja henkkarit samalla ihmisellä. Eikä ne kyllä henkkarin kuvaakaan siellä pankissa syynää. Ihan tyhmää.

posssuaisawdaisuyaifu (Ei varmistettu)

En osaa sua lohduttaa, mutta todella huono tuuri. Pärjäile :(

petrachhh (Ei varmistettu)

eiiiii saatana!!

ihan vitun törkeätä, koita pärjäillä, ihan järkyttävän huonoa tuuria : (!!

JA ehdottomasti soita sinne pankkiin ja tee kaikki mahdollinen että se vitun paskiainen saadaan kiinni!

Alinaaaa (Ei varmistettu)

voiei! on kyllä ihan helvetin ääliö varas... haluutko kertoo kuin paljon sulla oli rahaa siellä? mut kuten joku jo sano, niin eiköhän valvontakameroiden avulla saada se varas kiinni ja saat rahat takas. hitsi vituttaa ihan hemmetisti sun puolesta :(

fsjfjjsd (Ei varmistettu)

Hei, miettikää vähä: varas on vienyt koko lompakon missä varmaa oli myös ns. tilikortti (jossa siis tilinumero), ja kävellyt tilikortin ja ajokortin kanssa pankkiin nostamaan rahoja. Pankeissa ajokortti luokitellaa viralliseks henkilötodistukseksi ja nyt on varmaan käynyt moka siinä, että pankkihenkilö on vaan vilassut että on saman henkilön henkkarit ja antanut rahat.
Tosi harmi juttu kyllä :(

meikku (Ei varmistettu)

No mitä helvettiä!!!!!
Nyt se rosvo kiinni ja äkkiä!!

Jaksamisia! <3

pppaa (Ei varmistettu)

mun miesystävän autoo murtauduttii ja joku mulkku pölli sieltä mun tiliotteita ja nyt se on yrittäny tilata mun mimellä itellee tavaroita. onneks se jäi kiinni

kati (Ei varmistettu)

Ihan uskomatonta touhua, toivottavasti asia selviää parhain päin. Täällä päässä pietään peukut ja varpaat pystyssä!

Paljon jaksamista <3

papapa (Ei varmistettu)

voi vitun vittu mikä kusipää:D ihan tosi miten jollain on pokkaa, siin on kyllä pahasti vikaa päässä. jos saat tietää kuka se on nii julkista nimi ja kuvat ja kaikki tänne ! ei oo totta.. kyllä saat ne kaikki rahat takasin, äkkiä vaa soittoo poliisille :) järkkää sille idiootille niin paljon kuraa ku voit vaan!

noonis (Ei varmistettu)

Ku mun laukku pöllittiin niin enpä hoksannu "kuolettaa" kirjastokorttia. Varas oli käyny hieman lainaileen levyjä ja kirjoja mun kortilla eikä tietty palauttanu niitä ikinä ni kiva useemman satasen lasku tuli itelle maksettavaksi.

heelloyou.blogspot.com (Ei varmistettu)

MITÄ HE..?! joo..on niitä tyyppejä näköjään..

mintsu (Ei varmistettu)

Onkohan kyseessä siis nainen (varas), jos sun ajokortilla on kerran päässy tyhjentää sen tilin? Vai luottaako ne pankissa ihmisiin jotka väärillä henkkareilla liikuskelee???

http://valleyofthedollls.blogspot.com/

Voimia sulle, toivottavasti kaikki järjestyy!

osa-aikanen pankkitäti (Ei varmistettu)

moikka!

pieni puolustuksen sana pankkitädeille. sitä ennen kuitenkin: olen myös hyvin pahoillani saran puolesta, törkeetä toimintaa tuollainen. toivottavasti asia selviää ja saat kaikki rahasi takaisin. haluan kuitenkin vastata vähän niille, jotka täällä syyttävät pankin toimihenilöitä tapahtuneesta (ei ehkä asianmukaista täällä selitellä, mutta mut aloittivat..). ensinnäkin, pankin työntekijät tuskin tuntevat kaikkia asiakkaitaan henkilökohtaisesti (eli kun varas ojentaa ajkorotin eteen ei varmaankan saran nimi ole herättänyt sen ihmeempiä tuntemuksia kuin kenenkään muun todistaessaan henkilöllisyyttään) ja varas on varmaan kuitenkin ihminen, joka tajuaa, että kannattaa ehkä käydä jossain muussa pankin konttorissa kuin esim jossain mikä on lähellä saraa (tai kun tuskin tekijä on kuitenkaan ollut saran tuttu niin edes jossain konttorissa joka olisi eri kaupungissa kuin mistä lompakon varasti..). lisäksi se, että pankin rahannosto- ym palvelutiskit ovat nykyään aika ruuhkaisia paikkoja, jonne saa jonottaa. ei ole yksinkertaisesti mahdollista, että joka asiakkaan kohdalla tehdään jotain turvatarkastustyyppisiä tsekkauksia esim tilille varmistuakseen siitä, että kyseessä on ihminen jonka henkkarit eteen on heitetty. tämä olisi tosin ideaalitilanne, mutta mahdoton. toisekseen, mitä jos pankin toimihenkilö olisikin ollut erittäin tarkkaavainen ja vaikka katsonut vähän tilitietoja ennen kuin nosto tehdään (tilitapahtuminen selaaminenkin maksaa aina pankille), ei hän siltikään välttämättä olisi voinut vetää sellaista johtopäätöstä, että kyseessä ei ole sara itse. sitä emme voi tietää, onko kyseessä ollut joku erehdyttävästi samannäköinen kuin sara, mutta sekin on fakta, että ehkä meistä tämän blogin lulkijoistaki löytyy ihmisiä, jotka eivät näytä oikeestaan yhtään samalta kuin vaikka ajokortin kuvassa, mikä tietysti aiheuttaa tällaisia riskejäkin.. itselläni esim 5 v sitten otettu kuva ajokortissa on mielestäni ihan eri ihmisen näköinen kuin mitä minä olen nykyään. on selvä, että pankin toimihenkilöiden pitää olla tarkaavasiai työssään, koska kyseessä on ihmisten rahat, mutta ei heillä (meillä) ole kylläkään mitään oikeutta kyseenalaistaa asiakkaan halua tyhjentää tiliään, tms. noni, nyt lopetan. sori vuodatus. sara, toivottavasti kaikki selviää, kehotan myös olemaan yhteydessä pankkiin, myös ko. rahat antanut työntekijä voi joutua tunnistamaan asiakasta turvakameroiden nauhoista. toivottavasti tyypin naama on saatu kuvaan !! kuulisin mielelläni miten tämä nyt etenee. Tsemppiä kaunis nuori nainen!! :) terv. säännöllinen lukijasi

Nanii (Ei varmistettu)

Jo on jollain pokkaa? Siis koko tilin tyhjentänyt???? Kyllä pitää olla päässä vikaa ja vaan joku suurenluokan paskiainen tekee tollasta. Toivottavasti saadaan kiinni ja saa ansionsa mukaan. Huomasitko yhtäkkiä vaan että tili oli tyhjentyny? :O

mut hei, oot mahtava tyyppi, kyllä sie saat vielä rahas takasin! kaikki paskiaiset jää kiinni ennemmin tai myöhemmin. alko kyllä oikein ketuttaa sun puolesta! :/

TaraHound (Ei varmistettu)

Ei vi++++++!! Jo on mahtavaa toimintaa pankilta. Pakko moittia, sillä nykyäänhän tilin luojia juoksutetaan näyttämässä henkkarit, JOTTA jos ajokortti, tms. varastetaan ja varas yrittää tuota mikä tilanteessasi kävi, he osaisivat olla varuillaan. Täyttä sontaa siis koko homma, kunhan kaikki kaadetaan asiakkaitten niskaan ja juoksettavaksi.

Oon niin pahoillani ja vittuuntunut puolestasi - oot tosi symppiksen oloinen naisenalku, enkä voi tajuta miten huono tuuri sulla on ollut (tämä varkaus ja sit se rengasrikko)

Mutta onnea uusiin blogikuvioihin!

anonyymi (Ei varmistettu)

Kuka teistä ottaa päåivittäin kuvia ja kuinka ahkerassa käytössä kamerasi on ? =) OON IHAN _in love_ TÄHÄN BLOGIIN!

erppa (Ei varmistettu)

Voi ei!! tosi harmillisesti käynyt. Mutta se on kyllä totta, että ei ne pankkitädit kyllä kovin tarkkaan kato niitä henkkareita. Ja varsinkin jos on on joku peruukki/pidennykset päässä ja etuhiukset peittää puolet naamasta ni varmasti voi näyttää muutamalla vilkaisulla ihan saralta. Mutta toivotaan, että saat rahasi takaisin!!

Pages

Kommentoi