Koe Helsingissä: kesäilta Teurastamolla

Tickle Your Fancy

Kerättiin porukka kasaan, esikeitettiin iso kattilallinen ribsejä ja mentiin perjantain kunniaksi grillailemaan naapurustoon, Teurastamon pihalle. Ystävät ja kesäillat (+grillisafka!!) = parasta!

Teurastamon alue on inspiroinut jo pitkään. Se on erinomainen tapahtumapaikka, lounaspaikka, hengailupaikka ja toimii kesät talvet myös vakkari kuvausympäristönä. Eli mikäli kuvissani on näkynyt lastauslaitureita, eurolavoja, tiiliseinää tai muuten vaan rosoisen näköistä ympäristöä, on kuvausympäristönä 99%:n todennäköisyydellä ollut Teurastamo tai sen takana sijaitseva Tukkutori!

Alueelta saa parasta italialaista jädeä ja kesäisin täällä on grillit kaupunkilaisten vapaassa käytössä. Rosoisen lastausalue ja tehdasmaiset hallit yhdistettynä pöllökoristeisiin, viirilippuihin, lepotuoleihin ja vehreään nurmeen vaan toimivat.

Pakko jatkaa vielä hehkutusta. Kesän ajan Teurastamolla toimii kotkalaistuttavieni pystyttämä Miä & Siä, joka myy kierrätyskankaista valmistettuja räsymattoja, luomusnackejä ja aurinkoisina päivinä täältä saa tuorepuristettua mehuakin! Myynnissä on myös suosittuja festarimattoja, joista olette ehkä saattaneet jo kuullakin?

 

Summer nights and friends (and grill food!!) <3

 

T. Sara

Kommentit

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Oi miten kiva toi sun ystävien pystyttämä liike! Laitoin heti kaverille viestiä, ja mennään ihan varmasti tällä viikolla käymään siellä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi vitsit, tämä lämmittää mieltä! :) Kertokaa terkkuja!

Hanna Maria
Hanna Maria

Mäkin innostuin tosta kierrätysmatto-asiasta! Saako niitä kesän ulkopuolella ollenkaan? :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jee! :) Luulisin, että on myynnissä heidän yrityksellä, mutta tosiaan tuo pop-up store Miä&Siä toimii vaan kevän ajan! Varmistele ihmeessä heidän Facebookista!

LauLau (Ei varmistettu)

Teurastamo on kyllä ihana! Kävin ite viikonloppuna siellä Kellohallin afrikkalaista brunssia kokeilemassa ja se yllätyksekseni veti vertoja sandron vastaavalle aika kiitettävästi. Yllätti positiivisesti :)

Kommentoi