Koko elämän paras päivä?

Tickle Your Fancy

Päädyttiin yhtenä päivänä puhumaan aiheesta "mikä on ollut elämän paras päivä". Sairaan paha kysymys. Mä en tiedä miksi, mutta tää aihe ja kysmys jotenkin kiehtoo mua. Ehkä just siksi, etten tiedä siihen vastausta.

Ystäväni osasi vastata kysymykseen elämän parhaasta päivästä. Kun hän oli alle kouluikäinen, he olivat viettäneet isänsä kanssa yhteistä vapaapäivää. He olivat loikoilleet sängyssä pitkälle päivään, käyneet varastossa korjaamassa pyörää ja katsoneet illalla telkkaria. Päivän päätteeksi ystäväni oli makoillut sängyssä kädet niskan takana ja tokaissut isälleen, että tämä oli elämäni paras päivä. Tätä lausetta hän ei ole sen jälkeen käyttänyt. Ihana!

Mä en ole koskaan käyttänyt tuota lausetta. Toivon, että joskus vielä käytän. Musta tuntuu, että hyvät päivät tajuaa vasta myöhemmin, jos silloinkaan. Niitä on välillä kiva ihan miettiä ja palauttaa mieleen, kuinka paljon niitä oikeasti onkaan ja kuinka siistiä se elämä voi välillä olla.

Osaako teistä joku nimetä elämän parasta päivää? Millainen se on ollut? Tai jos ei, niin minkälainen se olisi?

En usko, että omalla kohdallani tähän mennessä eletyn elämän paras päivä olisi mikään YO-päivä tai synttäripäivä. Pikemminkin just joku spontaani vapaa keskellä viikkoa, kun päivä on ollut täynnä kivaa ohjelmaa, hyviä uutisia ja rakkaita ihmisiä. Semmoinen kun kaikki on vaan mennyt putkeen ja tunnelma on ollut ihana!

Tällaisia edellämainitun onnisuneita, ohjelmantäyteisiä, mutta rennon letkeitä päiviä on jo pelkästään kuluneen kesän aikana ollut lukuisia. Eilen oli taas yksi sellainen. En mitenkään osaisi nimetä parasta koko elämältäni, en ainakaan vielä.

 

heräsin ajoissa, mutten ollenkaan väsyneenä

selasin sängyssä tavattoman turhia juorulehtiä, joissa esiintyvistä henkilöstä tunnistin säkällä 30%

vastaanotin ihanan paketin Lumenelta

söin aamupalaksi puuroa ja juuri saamaani lakkahilloa

 

lähdettiin boulderoimaan Sportsetter.fi:n kautta tutuksi tulleeseen, Pasilan boulderkeskus Caveen

nukuttiin päiväunet

käytiin nepalilaisessa syömässä sairaan hyvää ruokaa

katsottin Modern familya

syötiin salmiakkipastilleja ja juotiin ananaslimpparia

 

Erittäin rento meininki! Ihana päivä!

 

T.Sara

Kommentit

Nipsu (Ei varmistettu)

Juuri tuollaiset tavalliset rennot päivät on yleensä niitä parhaita.
Kaikista paras päivä on kuitenkin se kun vajaa vuosi sitten hirveän riidan keskellä poikaystäväni kosi minua :D Olin ihan puulla päähän lyöty ja vaikka kosinta ei ollut ehkä se kaikista romanttisin niin se että joku haluaa minut sellaisena kuin olen, huonoinakin päivinä on se joka kantaa kaikenlaisten päivien yli :)

Blogisi on ihana!

lindu (Ei varmistettu)

Minäkään en varmasti osaa yksittäistä parhainta päivää nimetä. Helpompaa on parhaiden hetkien luetteleminen kuten puolipilvinen festaripäivä ihanien ihmisten kanssa ja hyvän musiikin kuunteleminen. Lisäksi kesämökillä vietetyt päivät ovat yleensä aina parhaita. Hiljaisuus, laineiden liplatus, pulahtaminen viileään järveen, oman koiran kanssa leikkiminen, nukkuminen pitkään ja valvominen yöllä.. Näitä on paljon =) Tähänastisen elämän paras päivä on varmasti ollut se päivä, jolloin vaihdoin ensimmäiset nettiviestit nykyisen poikaystäväni kanssa ja olen hänen kanssaan kulkenut eteenpäin jo kohta vuoden. Se oli myös radikaalimpi muutos minun aiempaan aneemiseen elämääni.

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan sama fiilis! Voi että, noi luettelemasi jutut kuulosti ihanilta:) just tommosista on parhaat päivät tehty! Ja hei nuo suhteen ratkaisevat alkupäivät kuuluvat kyllä ehdottomasti myös parhaimpiin päiviin. Ne on huikeita :) Onnea teille suunnattomasti ja kiitos kun jaoit fiiliksiäsi! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

ei vitsi, ihana! Pieni käänne äksypäivälle <3 onnea teille :)

mix (Ei varmistettu)

söpö tarina :)

Gemma (Ei varmistettu)

Mietin samaa asiaa juuri pari päivää sitten... Ja mullakaan sellaista ei ole tullut vielä vastaan. Ehkä sitten joskus jos pääsen naimisiin tai saan lapsia :)

onnellinen (Ei varmistettu)

Yks mun elämän parhaista päivistä oli ehdottomasti toissaviikolla, kun menin naimisiin elämäni miehen kanssa :) Ja täydellinen päivä oli tavallaan myös muuttopäivä pois kotoa :D Haha oon asunut pois vanhempien luota jo puolitoista vuotta ja oon edelleen, että thank God tässä on sata kilsaa väliä :D Oon kyllä tuon ukkoni löytämisen jälkeen ollut joka päivä niin onnellinen, että koko parin vuoden yhdessäoloaika on tuntunut sarjalta täydellisiä päiviä, eikä että vain muutamia yksittäisiä "täydellisiä päiviä" :)

DOM (Ei varmistettu)

Paras päivä/parhaita päiviä ovat sellaiset, kun flirttiin vastataan ja käy selväksi, että tästähän alkaakin tulla jotakin...

Ei parasta päivää tajua kun se on käsillä, myöhemmin saattaa tunnelma palautua mieleen vaikkapa valokuvasta, tai tutusta paikasta, ja aiheuttaa pakahduttavan onnen läikähdyksen. Siitä tietää, että kyseessä on "parhaan päivän" top 10 kuuluva juttu.

Zammm (Ei varmistettu)

Kun saa pitkään tuskallisestikin haudutetulle ajatukselle omannäköisensä konkreettisen muodon. Ja sen jälkeen voi istua kahvikupin ääreen kivaan kahvilaan.... ja vaan hyristä. Tai jos pelkää astua tuntemattomille vesille (kuten esim ujoudesta estradille) mutta astuu silti, pelosta piittaamatta ja löytääkin yllättäen kätkettyjä aarteita... silloinkin elämä viiltää ihanasti jokaista solupalluraa myöten. :)

E (Ei varmistettu)

Mulla parhaat päivät on yleensä jotain ihan tavallisia arkipäiviä maustettuna joillain ihanilla pikkujutuilla :) Semmoset päivät kun tuntuu että ei voi olla muutakuin onnellinen!

http://eerika-justthinkaboutit.blogspot.fi/

Yenna (Ei varmistettu)

vaikka kliseinen onkin niin paras päivä mun tähänastisesta elämästäni oli toukokuun 11 tänä vuonna. 17 vuotiaana mulle on sanottu lääkärissä etten koskaan saa lapsia ja tolloin sain kuitenkin mun pienen ihmepoikani syliin <3 sopivasti eka vauva synty päivää ennen äitienpäivää ja tää mami oli maailman ilosin ku se tuolta masusta päätti tupsahtaa (:

eeva (Ei varmistettu)

Tasan kaksi vuotta sitten muutin uuteen kotiin uudelle paikkakunnalle. Sain samaisena päivänä puhelun siskoltani joka kertoi minun juuri tätiytyneen. Hetkeä myöhemmin, paras ystäväni kertoi tehneensä positiivisen raskaustestin ja minusta tulisi n 9kk kuluttua myös kummitäti. Illalla istuin kuohuviinilasin kanssa uuden asuntoni parvekkeella, sydän niiin täynnä rakkautta, onnea ja uuden alun odotusta että tuntuu nytkin pakahduttavalta ihan vaan muistella sitä.
Kiitos kun toit sen fiiliksen mieleen <3

Räyhis (Ei varmistettu)

Mulla parhaita päiviä on aina silloin tällöin, viimeksi viime keskiviikkona. Olin tv-sarjan kuvauksissa, istuin ihanan vastanäyttelijäpojan kanssa yötä myöten katolla ja näyttelin. Tiivistettynä tein sitä mitä rakastan rakastamieni ihmisten kanssa. Musta tärkeintä on, ettei aseta itsellensä mitään "parhaan päivän" määritelmiä. Että silloin pitää olla aurinkoista ja syödä grilliruokaa ja juoda alkoholia. Tärkeintä on nauttia kaikesta mitä elämässä tapahtuu, ja illalla nukkumaan mennessä tajuta kiitollisena, että tässä se taas oli: maailman paras päivä.

Herminica (Ei varmistettu) http://lolimte.blogspot.com

Musta taas tuntuu että mulla on ollut niin monta "elämäni parasta päivää" etten osaa niitä parhaita laittaa ollenkaan paremmuusjärjestykseen, muistan vain sen onnellisen fiiliksen jokaisena nukkumaanmenoiltana vieläkin ja sen kuinka kipeiksi on kasvojen lihakset menneet nauramisesta :)

http://lolimte.blogspot.com

Maijamm (Ei varmistettu) http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/

Jos tällä hetkellä pitäisi paras päivä valita, niin se olisi viimekertainen Ravintolapäivä, jolloin viimein uskaltauduin kahvilan pitäjäksi. Paikan päällä kävi viisikymmentä ihmistä ja koko päivä meni yhdessä hujauksessa. Illalla nautiskelin yksin viinistä ja tanssin moonwalkia olohuoneen lattialla. Fiilis oli USKOMATON. :-))

Täällä lisää kirjoittamiani tunnelmia: http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2013/08/mina-ravintoloistijana.html

eevi (Ei varmistettu)

Mun elämän ehdottomasti paras päivä oli kun mun pikkuinen poika syntyi<3

Mia (Ei varmistettu)

Parasta päivää en osaisi myöskään sanoa mutta yksi elämäni parhaimmista ja mieleenpainuvimmista hetkistä oli se, kun asuin muutama vuosi sitten pienellä paratiisisaarella Aasiassa ja seisoin vesi napaan asti meressä katselemassa kaukaisuudessa kohoavia saaria. Seisoin siinä auringon paistaessa ja lämmittäessä, turkoosin meren kimallellessa kolmessa eri sävyssä edessä ja mietin että ei hitto, mä olen niin onnellinen.

Huh, tulee aina hyvä fiilis kun miettii tota :)

Kommentoi