Kokomustissa

Tickle Your Fancy

Hyvään rakoon pidin hei ton eilisen palopuheeni tästä kevään korkkaamisesta :D Voi morjes mikä etelänapa goes lumimyrsky meininki tänään. Mitäs josko venailtaisiin niiden pastellien kanssa vielä. Ja ehkä mä lopetan tän turhan optimistisen Pekka Poutailuni ja ylipäätään säästä puhumisen blogissa. Pukeudun vaan mustaan ja hyväksyn että nyt on talvi piste. 

Pieni kevään toivo pilkahti lumimyräkän keskellä, kun kävin äsken nuuskimassa pr-toimistolla miltä tulevan kesän mallistot näyttävät! Ihania kirkkaita värejä, ah! Siellä seistessä tunsinki itteni mustassa kokonaisuudessani sitte hiukan ulkopuoliseksi :D Koskaan ei ole hyvä, aivan mahtavaa! 

Ps Tän päivän huippu: kokeilin aamusalilla vetää pitkästäaikaa leukoja. Viimeks saanu joskus junnuna. Nyt meni kolme!! :D

 

Nyt salille ja illalla leffaan! :) Ihanaa viikonloppua!

 

T.Sara

Kommentit

jenniheart (Ei varmistettu)

hehe hearttasin yhen sun treenikuvista weheartit-sivulle ja sillä on nyt jo 494 tykkääjää :-) ajattelin tulla kertomaan, koska toi on paljon ja sun kroppa on mieletön selvästi aika monen mielestä!

http://weheartit.com/entry/50936952/via/fitlove

jenniheart (Ei varmistettu)

hehe hearttasin yhen sun treenikuvista weheartit-sivulle ja sillä on nyt jo 494 tykkääjää :-) ajattelin tulla kertomaan, koska toi on paljon ja sun kroppa on mieletön selvästi aika monen mielestä!

http://weheartit.com/entry/50936952/via/fitlove

Taija123 (Ei varmistettu)

Heyy, miksei vieläkään toimi tää "uusi" osoite Blogilistan kautta? Aina tulee runtime error! Melko rasittavaa...

ttuuuuli (Ei varmistettu)

Moro!
Onks sulla joku tietty paikka mistä ostat reenivaatteitas, vai ihan sattumanvarasesti eri urheilukaupoista? Meinasin vaan, että ootko huomannut hintaeroja esim intersport vs. stadium vs. budgetsport.:)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Jenniheart, wow! Ei vitsi kiitti :))

Taija123, kellään muulla ei oo kyllä ollu vastaavanlaista? Kyselin kaikki tututkin läpi ja heillä toimii:o

Tttuulii, en oo kyttäilly kauheesti! En oo kyllä aikoihin ostanukkaan urheiluvaatteita! Stadiumilla on kyllä aika hyvän hintasia:)

-sara

anuleena192 (Ei varmistettu)

Apua mä en edes uskaltais kokeilla leuanvetoa :D Oon kokeillu salilla tehdä niitä sellasella laitteella, jossa vastapaino avittaa vetämistä ja seki on jo tarpeeksi raskasta! Mutta ehkä joku päivä vielä menis edes yks ilman apuja..!

Taija123 (Ei varmistettu)

Ai kaikilla muilla toimii? Sorry syyllistäminen! En vaan uskonut että mulla vika kun kaikki muut blogit päivittyy kyllä sitä kautta ja oon nyt kahdesti poistanut sun blogin sieltä listalta ja lisännyt tosta sivupalkista uudelleen.

Kokeilin nyt vielä klikata tuosta sivupalkista blogilista -kuvaketta niin se antaa suosikin osoitteen, että ei ihme kun ei toimi. Osaisitko Sara tai joku muu neuvoa mistä saisin tän uuden osoitteen sinne?

AinoM (Ei varmistettu)

Meillä on töissä leuanvetotanko ja nyt ois tarkotus sitten, että kesään mennessä menis neljä :D Tavotteet korkeella! Naisillehan se ei oo ihan helppo homma, joten propsit sulle!

iunu (Ei varmistettu)

mullakaa ei toimi blogilistan kautta!

Sara-maaret (Ei varmistettu)

Moi! Tykkään sun blogista, etenki kaikista liikuntaosioista. Ystäväni yrittää innostaa minua lupautumaan juoksemaan tämän kanssa ens syksynä puolimaratonin, mutta uskallanko lupautua jos olen pari viime vuotta juossut vain silloin tällöin ja aina vain jotain pikkuisin 4-8km lenkkejä. Peruskunto on kuitenkin ihan hyvä. Kerkeäisinkö tässä ajassa reenata itseni puolimaratonkuntoon? Miten kannattaisi aloittaa treenaamaan? En ole ikinä juossut talvisin ulkona. Millainen varustus silloin kannattaisi olla päällä? Olisi kiva jos tekisit kokonaisen postauksen juoksuharjottelusta (ellei sitä ole täällä jo? en ainakaan hoksannu.) Mutta sekin riittää jos tähän vastaisit =)

fbstalkkeri (Ei varmistettu)

Hei Sara! Facebookissa tuli vastaan Susanna Niemi nimellä henkilö, joka käyttää sun kuvia profiilikuvinaan. Bara så du vet :)

Kommentoi