Kolme suosikkitrendiä tänä syksynä

Tickle Your Fancy

*Kaupallinen yhteistyö: Lindex

 

Kierrettyäni tänä syksynä niin monta muotiviikkoa ja seurailtuani katutyylejä ympäri maailmaa, tunnen oloni inspiroituneeksi. Olen innostunut ihan uudella tavalla väreistä, korollisista kengistä (!!), jakkupuvuista ja näyttävistä mekoista! Tänä syksynä tekee mieli pukeutua näyttävästi!

Tässäpä tulee kolme lookkiani New Yorkin muotiviikoilta. Päälläni näkyvät vaatteet ovat uutuuksia Lindexin ihan mielettömästä syysmallistosta! Mikä kolmesta asusta on teidän suosikkinne? :)

*Huom! Postauksen lopussa kutsu kuplivaan VIP-iltaan!

 

 

1. Röyhelömekot

 

Näyttävät syysmekot olivat yksi New Yorkin muotiviikkojen katukuvan suosituimmista vaatekappaleista. Röyhelöitä ja pitsiä näkyi kaikkialla! Tennareilla asu soveltuu mainiosti vauhdikkaaseenkin arkikäyttöön, koroilla ja vyöllä sen sijaan lookkiin saa vähän juhlavuutta. Pakko sanoa, että kyseinen tummanvihreä pitsimekko on ylivoimaisia suosikkejani syksyn uudesta Masterpieces -mallistosta!

 

Lindex dress here

 

2. Kerrostaminen

Syksyn trendikkäin vaateyhdistelmä puetaan päällekkäin. Kauluspaidan väriä vaihtelemalla saa yhdistelmään kivaa vaihtelua! Toppi toimii muuten mainiosti myös neuleen tai kollaripaidan kanssa!

 

Lindex top coming soon here // Lindex shirt coming soon here

 

3. Poolomekko

 

Klassikko on jälleen täällä. Vartalonmyötäinen poolomekko on kauden takuuvarma valinta. Simppelinpää ja tyylikkäämpää asua saa hakea! Yhdistä fiiliksen mukaan korkoihin tai tennareihin.

 

Lindex knit dress coming soon here

Pictures: Marianna Mäkelä // edit by me

 

KUTSU

Lindex ja Trendi järjestävät 21.9 VIP shoppailuillan Aleksanterinkadun Lindexissä. Ota ystäväsi mukaan ja tulkaa kuplivaan VIP-iltaan hypistelemään uunituoretta syysmallistoa. Illan aikana kaikki tuotteet -20%, lisäksi 200 ensimmäistä ostavaa asiakasta saavat kaupan päälle lahjakassin! Mukaan pääset osallistumaan täällä.

Kutsu on avec. Huom. tilaisuus vain täysi-ikäisille.

 

xx Sara

Kommentit

Tiiaaaa (Ei varmistettu)

Röyhelömekot, vaikka kaikki näyttää kyllä ihanilta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

!! Oiva valinta <3 :)

Höpö (Ei varmistettu)

Poolomekko on ihana ja sopisi parhaiten tyyliini. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Poolomekot on kyllä just parhaita! :)

Kommentoi