Kolme tapaa pukea boyfriend-farkut

Tickle Your Fancy

 

Pää lyö välillä postausten osalta tyhjää, mutta kovalevy on täynnä vanhoja asukuvia. 1 + 1 = 2. Miksen siis hyödyntäisi uudestaan noita kerran blogissa vilahtaneita asukuvia, jotka ovat vieläpä mitä todennäköisimmin menneet suurimmalta osalta ohitse?

Inspiraatiokipinästä ja tänään starttaavasta postaussarjasta kiitos kuuluu Kaisalle! Luvassa siis erilaisia asuja samoilla, klassisilla vaatekappaleilla toteutettuina. Millaisia asukokonaisuuksia olen kasannut mm. oversized neuleen, culottes-housujen, mustan poolon tai vaikkapa vajaamittaisten, revittyjen farkkujen ympärille?

Miltä tällainen postaussarja teidän korvaanne kuulostaa? Löytyykö erityistoiveita vaatekappaleiden osalta? :)

 

3 x BOYFRIEND JEANS

 

Kolme erilaista tapaa yhdistellä boyfriend-farkut. Outoa tässä on, että sitä ehdottomasti yleisintä boyfriend-farkku -asuani en ole nähtävästi koskaan kuvannut blogiini. Siinä yhdistyy näiden kuvissa näkyvien farkkujen kanssa oversized neule, löysä takki sekä korolliset nilkkurit tai tennari. Monesti neuleen alle olen pistänyt vielä kerroksia tuomaan valkoisen kauluspaitamaisen aluspaidan, joka näkyy neuleen helman alta! Pitääkin kuvata tuo asu vielä :)

 

1. Lippis & Camel coat

Asu on päivitettävissä talviaikaan paksummalla kamelitakilla ja kaulahuivilla (ja sukilla :D)! Paksupohjaiset tennarit ovat yllättävän hyvät tähänkin aikaan vuodesta. Erityisesti silloin, kun ne on tuunattu talvipohjallisilla (kuten kaikki tennarini talvisin!). Asupostaus täällä.

 

2. Huivi & Korot

Boyfriend-farkut eivät automaattisesti tarkoita lenkkarilookkia, korkkarit toimivat näiden pöksyjen kanssa vähintään yhtä hyvin! Huivi kaulassa viimeistelee astetta naisellisemman boyfriend-farkkuasun! Asupostaus täällä.

 

3. Lenkkarit & Merimiestakki

Lenkkarit/tennarit, boyfriend-farkut, poolo ja klassinen takki (ja sotkunuttura...). Ehkä yksi tyypillisimpiä asuja mitä meikäläisen päällä näkee. Tällä asulla on vaikea epäonnistua! Asupostaus täällä. 

 

 

xx Sara

Kommentit

Eicca (Ei varmistettu) http://eicca86.vuodatus.net

Onko mitään keinoa saada boyfriend-farkut näyttämään hyvältä leveälanteisen päällä? Rakastan noita, mutta pahoin pelkään, ettei ne vain kerta kaikkiaan sovi mun kropalle...

Pumpuli
Pumpulielämää

Samaa sovituskopeissa olen itkeskellyt. Tai oma lantioni ei nyt niin leveä ole mutta ihanat boyfriendit saa ne näyttämään leveämmiltä! Mama jeansit on korkeamman vyötärönsä kanssa imartelevemmat ja niissäkin on rentoa fiilistä. :) 

saratickle
Tickle Your Fancy

No just näitä Mama jeanseja tuumailinkin, just sitä rentoa fiilistä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten olisi korkeampi malli? Leviksen 501 ja vähän löysähkö koko voisi toimia aika kivasti!

Satusatu (Ei varmistettu)

Hyvä idea tää postaussarja! Wohoo, uudet ideat on aina tarpeeseen! (+preach it -emoji tähän)

Ps. Mun eka kommentti sun blogiin ikinä, vaikka seuraaja oonki jo Janni-ajoilta saakka, haha

saratickle
Tickle Your Fancy

Jippii! ja huisia, että rohkenit kommentoimaan, se on haastavaa, tiedän! Tulee itsekin ihan liian vähän kommentoitua muiden blogeissa, pitääkin skarpata taas :)

 

Santsa (Ei varmistettu)

Musta tää on kyllä erityisen tervetullut! Huippua nähä, miten erinäkösiä kokonaisuuksia on mahdollista saada yhden ja saman vaatekappaleen ympärille. Jatkoa odotellessa.. :)

Ps. Musta on huippua, että jaksat olla ns. vuorovaikutuksessa myös meidän lukioiden kanssa, vastaat kommentteihin kivasti ja otat jopa ideoita vastaan. Ei tunnu olevan itsestään selvyys tämä, joten kiitos sulle, että jaksat!!

Ihanaa lauantaita :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Miten hyvänmielen kommentti! Iso kiitos siitä :)

Niin mukava kuulla, että tällainen postaussarja on tervetullut! Jes!

Bambilara (Ei varmistettu)

Olit oikeassa, ohi on mennyt tuo kolmas asu, IHANA!!! Toi takki on jotain täydellistä! <3

Kommentoi