KOLME VIIKKOA

Tickle Your Fancy

 

Kolme viikkoa on aika hyvä pituus reissulle. Ehtii hyvin tutustua maahan, vaihtaa kaupunkeja, heittäytyä lomamoodiin ja ikävöidä jo hieman omaa arkeakin.

Niin hullulta kuin se kuulostaakin, tunnistaa onnistuneen reissun yleensä siitä kun viimeisinä päivinä alkaa jo kaipaamaan arkirutiineja, omaa sänkyä ja työhuoneen säpinää. Se on myös merkki siitä, että oma arki on juuri nyt aika mieletöntä, mistä en voisi juuri kiitollisempi olla. Kiva tulla levänneenä, inspiroituneena ja uusia kokemuksia rikkaampana kotiin <3 

Ihanaa viikonloppua kaikille!


 

xx Sara

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Vaude mitä kuvia taas. <3 Hatunnosto siitä että oot jaksanut lomamoodista huolimatta päivittää blogia ja piristää meitä lomakuulumisilla. :) Ja hei täällä Suomessakaan ei oo ollut yhtään hassummat auringonlaskut eli nekin odottaa sua täällä!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihana kuulla :) Innolla odotan Suomea ja sen auringonlaskuja!

Mummoilijatar (Ei varmistettu)

Hampurilaisateria ei ole herkullisen näköinen. En söisi.

saratickle
Tickle Your Fancy

haha, voin kertoa, että  tuo vegeversio ei kyllä maistunut yhtään miltään. Mutta John Wayne -nimeä kantava bbq-purilainen oli kuulemma taivaallista. Älä anna ulkonäön siis hämätä! ;)

emiliakeijusofia

Tosi kauniita kuvia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitos <3

emiliah (Ei varmistettu)

Hei,

Kiitos ihanista matkapostauksista. Olisi kiva saada ideoita itse matkan suunnittellun. Miten lähteä suunnittelussa liikkeelle yms.
Kiitos&lt;3

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos, ihana kuulla, että nämä ovat viihdyttäneet :)

Hei hieno idea! :) Mä pistän tämän muistiin!

Lotta Lehti (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Mistä toi musta uimapuku on?

Kommentoi