Kolme yötä Pietarissa

Tickle Your Fancy

 

Tukholmaan matkustan lähes kerran kuussa, mutta koskaan en ole käynyt Venäjällä. En vaikka olen asunut aivan rajan tuntumassa ties kuinka monta vuotta. Lieneekö syynä se, että maahan liittyy tiettyjä ennakkoluuloja, mutta kiinnostukseni itänaapurissa vierailuun alkoi heräilemään vasta ihan pari vuotta sitten. Pietaria kehuttiin kaikkialla, sinne olisi siistiä päästä!

Venäjälle omatoimisesti matkustaminen vaatii sen viisumirumban, mutta muuten maahan on helppoa ja edullista reissata: hyppäät Rautatieasemalta junaan ja olet reilun kolmen tunnin päästä keskellä suurkaupungin hulinaa. 

Lukemattomia kattoterasseja, huikeita ravintoloita, mukavia ihmisiä ja upeita rakennuksia. Kolme päivää Pietarissa, kivalla porukalla ja viihtyisässä airbnb kattohuoneistossa oli ihan mieletön kokemus! Eiköhän tänne tulla vielä toisenkin kerran :)

 

 

xx Sara

Kommentit

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://moumou.fi

Anteeksi nyt vaan ja ei millään pahalla, mutta TÖRKEÄN HIENOT kuvat! <3

saratickle
Tickle Your Fancy

haha ihana Iina!! <3 Voi kiitos :)

Laura/Elämänmakuja äidiltä tyttärelle (Ei varmistettu) http://www.elamanmakuja.com

Mielettömiä kuvia! Ja hei, olisko sulla antaa vinkkejä noihin Pietarin kattoterasseihin? Ollaan menossa miehen kanssa sinne heinäkuussa viettämään ekaa hääpäivää ja haluaisin just kivoilla drinksuille johonkin kattoterassille!

Itsekään en koskaan ole Venäjällä käynyt, mutta kyllä se omalla tavallaan kiinnostaa. Ja nimenomaan matkustamisen helppous houkuttaa. Ihania kuvia!
https://veeramatilda.blogspot.fi/2017/06/when-you-find-one-youll-know-it...

M.
Avec Mari

Näyttää upealta!! Pietari on myös meidän to do -listalla, lähellä kun ollaan ja tämä postaus ei ainakaan vesittänyt suunnitelmia, päinvastoin!

Elbo (Ei varmistettu)

Vau mitä kuvia!! Nyt alko itelläki kiinnostus heräilee kaupunkia kohtaan. Millanen hintataso siellä on? Esim. päivällinen muutamalla juomalla ja vaatteet? :)

annnniii (Ei varmistettu)

Mistä noi sun farkkuhameet on peräisin? :)

Kommentoi