Kolmen ainesosan smoothie

Tickle Your Fancy

Less is more. Havahduin tänään siihen, että smoothieni sisältävät kolmeakymmentä ainesosaa. Seassa on lehtikaalia, mangoa, omenaa, kiiviä, proteiinijauhetta, kananmunaa, marjoja, avocadoa, inkivääriä, minttua ja naapurin mummoja suunnilleen. Nyt rauhoitettiin tahtia, ihan kirjaimellisesti. Pidin välipalabreikin uuden Trendin ja aurinkoisen smoothien kera juuri vaihdettujen lakanoiden seassa. Kyseisellä paussilla tartutin itseeni myös jäätävän matkakuumeen. Ihan pakko päästä Santorinille!!

sheets Jotex (gifted)

 

 

MANGO-APPELSIINI-MINTTU SMOOTHIE (1:lle)

  • 150g pakastemangoja
  • 1 appelsiini
  • tuoretta vahvaa minttua ruukusta
  • vettä (+halutessa chian siemeniä)

 

 

This simple three ingredient smoothie recipie came up today. I tend to make my smoothies with many different ingredient but this time I decided to keep it simple. All you need is 150g frozen mangoes, 1 orange and some fresh mint + water. If you want you can add 1 tablespoon of chia seeds. Tastes like summer! :)

 

T. Sara

Kommentit

lllotta
Appelsiinihetkiä

Miekin kokatessa (tai smoothieta kasatessa) heittelen surutta sekaan kaikkea mitä kaapista löytyy ja ainesosia kertyy sitä kautta paljonkin. Mutta semmoset reseptit on ärsyttäviä, missä on 50 eri ainesta ja niitä mummoja, mitä ei koskaan oo omassa kaapissa, ja sitten koko homma jää siihen kun ei viitsi kirjoittaa kauppalistaa A4:lle. =D Eli kiitos tästä ohjeesta! (Inspiraatiota niistä pidemmistäkin tietysti saa.)

saratickle
Tickle Your Fancy

No sepä juuri! :D Mulla on juurikin tuo sama teoria smoothieiden valmistuksessa, reseptit lähinnä kertoo vain meidän jääkaapin silloisesta sisällöstä :D

hilja (Ei varmistettu)

mä usein innostun jostain uudesta smoothie-ohjeesta, jonka löydän, mutta kyllä se kiinnostus sitten lopahtaa, kun se ainesosaluettelo on jotain koko sivun luokkaa (varsinkin kun tarvittaisiin tiesmitä lucumaa, carobia ja just niitä mummoja, joita multa ei löydy)... onneksi on tällaisia ohjeita :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa tiedän tunteen! :)

Bambilara (Ei varmistettu)

Santorini on ollut munkin must visit -listalla kohta jo useamman vuoden!! Pakko päästä sinne vielä joskus lähiaikoina!!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi se näyttää NIIN IHANALTA! Ja Kreikka on muutenkin niin ihana paikka, se ruoka siellä!!!!

eem (Ei varmistettu)

Matka varattu sinne syksyksi, jes! :) ps kiitos hauskasta blogista!

Kommentoi