Koripalloa ja nahkaa

Tickle Your Fancy

Korispaita ja nahkahame ei ollu ainoa "hommefemme" -yhdistelmä tänään. Kovana kakkosena tuli nimittäin avokorkkarit ja neljä irronnutta varpaankynttä (kiitos maraton) + säärisänki. Sen verran nopea lähtö tänään, ettei paljo lähtökuoppia kaiveltu tai edellä mainittuja huomioitu. Meikkauslaiskuuskin pelastettiin aviatoreilla, hyvin menee!

Lempparibloggaajien kanssa palaveeraamista ja kauneushoitolakeikka (etenkin jälkimmäinen tuli todella tarpeeseen), siitä oli tää tiistai tehty :) Mielenkiintosia juttuja on tulossa!! kääk!

paita Bik Bok, hame Cubus, kengät Vagabond, laukku modekungen.se

 

Mitäs tykkäsitte yhdistelmästä?

 

T.Sara

Kommentit

sannnnnnni (Ei varmistettu)

Ihanat kengät, onkohan niitä vielä kaupoissa? :) Magee toi sun look, muhun uppoo!

sannnnnnni (Ei varmistettu)

Ihanat kengät, onkohan niitä vielä kaupoissa? :) Magee toi sun look, muhun uppoo!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi kiitti! :) mä oon ostanu noi pari vuotta sitte, en usko että löytyy enää :/

kirppis (Ei varmistettu)

oi sun hiukset näyttää niiiiiin ihanilta! vau :) muuten, olisi sellanen rändöm kysymys että onko kirppisvinkkejä kun mietin myydä ensimmäistä kertaa vähän kaapista vaatteita pois? esim. mikä kirppis? hietalahden? ja minkälaisia hintoja? oisko se jtn 1e per toppi? toivottavasti en tee tappiota :D iso kiitos jos jaksat vastata <3

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

voi kiitti!! :) hei kuule, oon tässä pohtinu ihan samoja juttuja! hietsun kirppis vois tosiaan toimia! :) mä pyydän yleensä vähän käytön mukaan. 1e topista joka on kiva, on vähän turhan vähän. Joku 3e on ihan ok! :)

YOUTUBESUOMI (Ei varmistettu)

Jees teksti tsekkaa myös mun sivut : http://www.youtubesuomi.com/

kirppis (Ei varmistettu)

okei, kiitti! :) entäs sit vyöt tai korut? sori, oon tosi huono hinnottelussa kun kuitenkin haluan päästä niistä eroon. mut hei ehkä nähdään hietsus joskus :D

Hippipå (Ei varmistettu)

Ota kuva sun varpaista!

Kommentoi