KOTONA

Tickle Your Fancy

coat GAP / beanie H&M / sweater H&M* / pants Stradivarius / shoes Stadium, Adidas / glasses sunglassesshop, Ray Ban* (*gifted)

Pariin viime vuorokauteen sisältyy viisi lentoa ja yli 40h reissaamista. RIKKI! Sisäinen kello, en tiedä mihin suuntaan sen viisarit tällä hetkellä osoittavat. Heräsin mm. viime yönä klo 2.30 täysin pirteänä. Olo semi homeinen. Tilannetta kuitenkin paransi se, ettei aamupalaksi tarvinut tällä kertaa nauttia seafood noodeleita...

Gallup! Joko alkaa tulla reissupostaukset korvista? Mikäli teillä virtaa niiden katseluun vielä riittää, niin kuviahan löytyy ja suunnitelmissa olikin ripotella niitä näiden tavallisten arkijuttujen sekaan. Myös jonkunnäköstä selkeää koostetta ja suosituksia + video saattaisi olla tuloillaan :)

Ps. Kuvissa näkyvä takki on edellisessä postauksessakin mainittu, olosuhteiden pakosta hankittu (-4c) tuliainen suoraan Pekingistä!

Pps. Saatiin nauttia eilinen iltapäivä auringonpaisteesta! Sen sijaan en tajunnut ottaa näitä kuvia niissä olosuhteissa, vaan vasta kun oli jo ihan pimeää :D Papukaijamerkkiä!

 

T. Sara

Kommentit

Laurahooo (Ei varmistettu) http://themomentsoflaura.blogspot.com

reissukuvat ei tämmösen pimeyden keskellä tule ikinä korvista !! :-D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa <3

S (Ei varmistettu)

Joo, lisää reissukuvia, ehdottomasti! Filippiinit kiinnostaa kohteena ja sun ottamat kuvat on muutenkin niin kauniita aina että niitä jaksaa katsella vaikka mistä aiheesta. :)

Tsemppiä arkeen paluuseen! Onneks kohta on joulu niin ei tarvii niin kauaa perusarkea edes katsella. :)

saratickle
Tickle Your Fancy

voi kiitti :) eiköhän tästä selvitä, juurikin ton joulun avulla! :D

Noona (Ei varmistettu)

Ihana asu! :) ja antaa tulla vaa niitä reissukuvia! Piristää harmaita päiviä tosi paljon :)
Tää on muuten eka kerta ku kommentoin :D tykkään sun blogista ihan hirveesti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiva kun tulit kommentoimaan!! :) kiitos valtavasti <3

Laura (Ei varmistettu)

Ihan mahtavia lomakuvia! Näin pimeyden keskellä ne tuovat virtaa ja mielikin samalla piristyy kun katselee aurinkoisia kuvia. :) Lisää vaan, anna paukkua Sara! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

jejee!!

Jenna (Ei varmistettu) http://www.kaksiyhdenhinnalla.com/

Ei tuu reissukuvat vielä korvista :) Tietty niitä vähän kateellisena täällä katselen, mutta kuitenkin ihan mielellään! Eli lisää vaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe hyvä homma! :)

AnnaK (Ei varmistettu)

Reissukuvia kehiin vaan! Niitä on aina kiva kattella ja haaveilla pääsevänsä itsekin lämpimään! :) Sun postaukset on muuten parantunu tosi paljon viimeisen vuoden aikana, propsit siitä! Sun blogi on huikee, yks lemppareista ja sun tekstejä jaksaa aina lueskella hymy huulilla! Kiitos siitä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Iso kiitos palautteesta! :) Varsinainen hyväntuulen kommentti, kiitos kun tulit sanomaan <3 hali!

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Juu Juu, reissupostaukset kiinnostaa! Itsekin Filippiineillä matkustaneen kiva lukea :) Ja sitten fiilistellä omaa, seuraavaa reissua joka starttaa tammikuussa. Meksiko! Can`t wait!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jess! Oi vitsi, mä seurailen sun blogista sitte niitä juttuja, Meksiko on nimittäin todella vahvasti tulevaisuuden matkasuunnitelmissa!!

Ansku (Ei varmistettu) http://shoelover-lover.blogspot.fi/

Mä toivon että maa lunastaa mun melko korkeat odotukset. Päätin tänä vuonna Tansaniassa, etten enään aseta mitään odotuksia etten pety, mutta hups! Jotenkin siinä kävi niin, että epäilen päätyväni paratiisiin :D

essi (Ei varmistettu)

Vaude, ihana takki!! Ja joo, ehdottomasti lisää reissukuvia, ne tuo valoo omaankin päivään :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihuu :) Kiitti!

Roosa-Nelliina (Ei varmistettu) http://roosa-nelliina.blogspot.fi/

Odotan innolla lisää reissupostauksia! Haaveissani olisi päästä kiertelemään Aasiaa, joten on kiva kuulla fiiliksiäsi matkastanne :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Huippua! :) Ja huipulta kuulostaa suunnitelmatkin!

Elina (Ei varmistettu)

Haha, jotenkin tuo homeinen on kyllä niin oikee sana kuvailemaan tuota olotilaa! :-D

janita (Ei varmistettu)

Aivan ihana asu oot kuvissa jotenkin tosi söpön näkönen :D ja reissupostaukset todellakin kelpaa täällä pimeyden keskellä! :)

Janette (Ei varmistettu)
Emilia (Ei varmistettu)

Jos nää kuvat ois jostain turistikohteesta kuten Turkista ni näitä ei jaksais katsoa, mutta kukapa ei haluis katsoo näit sun kuvia paratiisista?? Laita tulee nii paljo ku vaa haluut ja viel vähä enemmä ;-)

Kommentoi