Kuivan ihon meikkipohja

Tickle Your Fancy

Long time no see - meikkiasiaa! Olen syksyn aikana löytänyt sen verran kivoja tuotteita ja yhdistelmiä, että ajattelin jakaa jokapäiväisen meikkipohjani blogin puolella :)

Huom! Painotetaan vielä, että kyseessä ei ole nyt mainos tai yhteistyökamppis, vaan tuotteet, jotka ovat käytössäni jokapäiväisessä meikissäni!

 

1. Kosteutus

 

Ihoni on tyyppiä superkuiva. Yhtenä päivänä jokailtaista kosteutusrutiinia tehdessäni ihan nauratti. Ihoni imee aivan naurettavan paljon tavaraa! Päivittäin kosteutuskäytössä olevia purkkeja on vessan peilikaapissa tyyliin 12 :D Mutta jos skipataan nyt ne kasvojen pesun yhteydessä käytettävät kosteuttajat ja tarkastellaan tätä meikkipuolta, niin ne tuotteet tulevat tässä. 

Teen näin: levitän puhtaalle iholle perinteisen herkän ihon päivävoiteen. Annan ihon kuivua, ja levitän sitten päälle Lumenen aivan killerin V-shaping seerumin, joka tasoittaa ja nimensä mukaan kaunistaa ihoa!

  • Päivävoide, Triple Active, L'Oréal
  • Kiinteyttävä V-shaping pikakaunistaja, Lumene

 

2. Primer

 

Tuote, jota en vielä vuosi takaperin käyttänyt ollenkaan, voitteko kuvitella. Nykyään en voisi kuvitellakkaan eläväni ilman tätä. L'Oréalin runsaasti hohtoa tuova Lumi Magique on yksi suosikkituotteistani mitä meikkipohjaan tulee. Koostumus on ihanan kevyt, iholle tulee kaunis kuulto ja meikki pysyy iholla paremmin!

Teen näin: Levitän primeriä kevyesti kasvojen iholle. 1-2 pumppausta riittää mainiosti. Välillä saatan sekoitta primerin myös meikkivoiteeseeni.

  • Primer, Lumi Magique Primer, L'Oréal

 

3. Meikkivoide

 

Yksi suurimmista muutoksista, jota meikkipohjani suhteen olen tehnyt, on puuterin hylkääminen. Aikoinaan meikkaaja Suvi Tiilikaisen meikattavana ollessani, kehotti hän heti alkuun jättämään puuterin pois. Ihoni ei yksinkertaisesti tarvitsisi sitä. Olen luullut, että puuterin käyttö on suunnilleen pakollista meikin pysyvyyden kannalta, mutta noup. Tämän muutoksen tehtyäni meikkipohja on pysynyt huomattavasti freshimpänä!

True Mach meikkivoide on omalle iholleni täydellinen! Kevyt meikkivoide toimii loistavasti myös primeriin sekoitettuna :)

Teen näin: Levitän meikkivoidetta kasvoille ja kaulalle, mutta vältän silmän alusia. 1-2 pumppausta riittää jälleen mainiosti.

  • Meikkivoide, True match super-blendable foundation, L'Oréal

 

4. Peitevoide

 

Silmäpussien pelastus! Käytössäni on Sephoran concealer, joka taitaa olla merkin vaaleimpia sävyjä. Olen ollut tuotteeseen hyvin hyvin tyytyväinen! Se peittää ihon epäkohtia, tuo hohtoa kasvoille ja avaa katsetta!

Teen näin: levitän peitevoidetta T-alueelle ja silmien alle.

  • Peitevoide, Bright Future, Sephora

 

5. Varjostus

 

Varjostusten makuun pääsin siihenkin vasta loppukesästä. Yksi tutoriaali varjostukseen löytynee täältä. Varjostuksessa olen käyttänyt aina Make Up Storen Duo Contouringia ja teen varjostukset aina Beauty Blenderin avulla!

Teen näin: Käytän Beauty Blenderin paksumpaa päätä varjojen tekemiseen ja kapeaa päätä vaalean korostusvärin levittämiseen. Tummaa varjoväriä poskiluun alle, leukaluulle ja nenän sivuille (levitys siveltimellä) kun taas vaaleaa korostusväriä poskiluulle, nenälle ja leualle.

  • Duo Contouring, Make Up Store

 

6. Poskipuna

 

Vierastin poskipunan käyttöä pitkään. Elin siinä uskossa, että sitä käyttävät vaan "vanhat ihmiset", aurinkopuuterin ollessa ennemminkin se nuorempien juttu. Poskipuna kuuluu nykyään vakkarivarusteisiin ja se kulkeekin peitevoiteen kanssa käsilaukussani joka päivä! Rakastan erityisesti vaaleanpunaisia sävyjä, jotka sopivat kivasti vaalealle iholle ja tukalle :) Käytössäni on voidemainen poskipuna, joka tuo poskille vielä pikkiriikkisen lisää hehkua (sitä kun ei voi koskaan olla liikaa!)

Teen näin: levitän voidemaista poskipunaa kevyesti poskiluulle sormilla

  • Poskipuna, Pure Velvet Cream Blusher, H&M

 

Jaaaaa valmis pohja (hyvässä valossa kuvattuna) näyttänee tältä: 

 

xx Sara

Kommentit

Sallavierailija (Ei varmistettu)

Tosi kauniit kuvat ja kiva aihe postaukselle!

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi miten kiva kuulla :) 

sä oot kyllä niin älyttömän kaunis! :-) 

saratickle
Tickle Your Fancy

apua!! kiitos <3

E m (Ei varmistettu)

Tästä postauksesta oli hurjasti apua. Itsellä just hakusessa hyvä ja edullinen meikkivoide kuivalle iholle, täytyy ottaa toi Lorealin kokeiluun!

saratickle
Tickle Your Fancy

Jihuu! :) 

emiliaidamaria (Ei varmistettu) http://www.cosmopolitan.fi/happy_vibes_and_good_thoughts

Vitsi kun jaksaisin nähdä vaivaa!! Meikä kun vaan painelee eteenpäin sellasella BB-voide ja aurinkopuuteri -meiningillä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe ei huono sekään! Mutta pikkusen kun panostaa niin ilmeestä saa heti vähän freesimmän :)

Iitsku (Ei varmistettu)

Mua kiinnostaa miten puhdistat sun beautyblenderiä? :-D edelleen hakusessa paras tapa!

saratickle
Tickle Your Fancy

Näille on olemassa ihan omia puhdistusaineita! Blendercleanser solid ainakin toimiva! :) 

Jennun (Ei varmistettu)

Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! Sai paljon vinkkejä omaan meikkaamiseen :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Tosi kiva kuulla! Kiitos! :)

Kissakala (Ei varmistettu)

Kiitos hyvästä postauksesta! Voisitko tehdä samanlaisen ihon puhdistuksesta ja kosteutuksesta? ( vai oletko kenties tehnyt jo?)
Itsellä myös kuiva iho, varsinkin talvisin, niin kiva kuulla mitä tuotteita käytät.
Oikein ihanaa joulua ja uutta vuotta! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

En ole tainnut sellaista vielä koskaan tehdä! Pistetään korvantaakse! :) Tunnelmallista joulua!

paulan (Ei varmistettu)

Hei mistä kaupasta noita sephoran peitevoiteita saa ostettua?!

saratickle
Tickle Your Fancy

Sephorasta! Tätä ei Suomessa ole, Tukholmassa taitaa olla lähin :)

Kommentoi