Kuka muistaa?

Tickle Your Fancy

Oh good Lord miten paljon mua naurattikaan kun selasin eilen mun ja Jannin vanhaa, nykyään ikävä kyllä piilossa olevaa Labels Or Love blogia :D Onko kukaan seuraillu mua tuolta ajoilta asti? Jotenki sitä ajattelee, että ei tässä nyt hirveesti oo blogi ja jutut muuttuneet ja no kuvat, eikö ne nyt oo aina ollu suunnilleen tällasia. Voin kertoa, ovat muuttuneet ja eivät ole olleet!

Mun mielestä meidän blogin kuvat oli sillon 5 v sitten samanlaisia kuin muissakin blogeissa, joten kysymys kuuluu: onko blogeissa todella ollut ennen niitä 5cm x 5cm kuvia TAI vaihtoehtoisesti kapeita suikalekuvia?!? (kelpo vaihtoehtoja kummatkin)

Asukuvat otettu kaikki vanhalla kunnon Canon Ixuksella tyylikkäästi ylhäältä päin taustasta ja valoista sen koommin välittämättä. Mm jossain eteisessä pursuilevan naulakkohärpäkkeen edessä, tunnelmallisen hämärähkössä keinovalossa ja kuvakulma tosiaan niin, ettei jalkoja oikeastaan näy ollenkaan. Lopputuloksena oikein kunnolla tärähtänyt kuva, joka no ilman muuta on päätynyt blogiin!

En tiedä naurattiko mua enemmän toi edellä mainittu asetelma vai ne kaikki 53 kommenttia "ihana asu!" ja "tosi kiva blogi teil" ketään ei siis ilmeisesti häirinnyt ja kaikki olivat tyytyväisiä, aww :D

Otsikot olivat myös huippuja. Bloggaajan ikuiset otsikon keksimisongelmat olivat luovasti ratkaistu seuraavin esimerkein: "En keksi otsikkoo" "nklnedlndsl" "jos te haluutte vetää ne röökit niin vetäkää ne nyt" "hellurei hellurei vääntö on hurjaa" "sanoisko että lol" "Jannin ja Saran amispäivä + salkkareiden traaginen loppu" "aaaatsivengaa" "Mervi Tapola-Nykänen vaihtoi perjantaina asuntonsa lukot" "Salkkari-Jarkon olkatoppaukset". Two words: good stuff!

Erittäin viihdyttävä blogi kaikkine hulvattomine juttuineen ja sovituskoppikuvineen! :D Pakko ehkä jakaa tännekin jotain kuvia ja videoita jos Janni vaan antaa luvan!

Vanhoista hyvistä ajoista eiliseen. Oli leopardia ja nahkaa!

hattu Seppälä/ takki Cubus*/ college Selected Femme/ leotoppi Gina Tricot*/ housut Dr. Denim/ laukku Tebianstore.com*/ kengät Vagabond/ aurinkolasit Zara/ (*=saatu blogin kautta)

T.Sara

Kommentit

Mari (Ei varmistettu)

Mä muistan! :D Itseasiassa teidän yhteinen blogi oli ENSIMMÄINEN muotiblogi jota aloin ite lukemaan :D Ite jopa muistan joitain kuvia ja juttuja teidän blogista, joten olis tosu hauskaa nähdä jotain vanhempaa matskua taas :D

- Mari

ps. ja sun blogi on pysyny kokoajan suomalaisten muotiblogien parhaimmassa päässä ihan tähän päivään asti! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Oikeesti!! Hassua ajatella :D Voi että, ihan ehdottomasti pitää kyllä jakaa niitä tänne!! Kiitos tavattomasti sulle, haleja<3

Miriama (Ei varmistettu) http://sixpack6pack.blogspot.fi/

Oli myös munkin eka! :DD http://sixpack6pack.blogspot.fi/

lindu (Ei varmistettu)

Juu täällä ilmottautuu yks entinen Labels or Love -blogin lukija ;) En kyllä sitä blogia kerennyt kovin kauaa seurata, kun jo lopetitte bloggailun yhdessä ja aloititte omanne :) Kyllä ne jutut jo sieltä asti ovat olleet kiinnostavia, kun edelleen täällä käyn lähes päivittäin..

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe ihana kuulla! Labels or loven historia ei kovin pitkä ollut. Kirjotettiin siihen muutama hassu kuukausi + heitin sinne jotain satunnaisia kerran kuussa juttuja ennen kun perustin oman blogin. Oi niitä aikoja! :D

Kiitos paljon!! :)

Nelli (Ei varmistettu)

Vau upea asu ja huippu kaunis sä!!:-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi kiitti :)

Kat (Ei varmistettu) http://katiquettestyle.blogspot.com/
saratickle
Tickle Your Fancy

Thanks!! :)

Mmie (Ei varmistettu)

Oi kyllä muistan vanhan kunnon labels or love blogin. Ensimmäisiä muotiblogeja jota silloin aloin seuraamaan ja kaikki nämä vuodet teitä kumpaakin oon seurannu!
terkkuja JOJENSUUSTA!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oi ihanaaaa :) Terkkuja sinnekin! Just lähti poikaystävä 2min sitten ovesta ulos kohti joensuuta ja tenttiä!

Anniina (Ei varmistettu)

Oi joo, muistan hyvinkin selvästi! Olikohan 2009 kun sen löysin ja tämä silloinen ysiluokkalainen jäi seurailemaan teidän juttuja - samalla tiellä näin 20-vuotiaana edelleen ollaan :) Sun kotitreenivideot oli ekoja millä aloin treenailemaan lihaskuntoa ja juoksuvinkeistä sain innostusta omankin juoksuharrastuksen aloittamiseen. Ja kuinkahan monta kertaa on näille sun jutuille tullu naureskeltua? Eli jatka(kaa) seuraavat viis vuotta samalla meiningillä niin minä ainaki pysyn mukana! ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

IHANA KOMMENTTI! Voi mahdoton, mahtavaa kuulla!! :') Kiitos paljon! Me luvataan pysyä maisemissa

Juulia (Ei varmistettu)

Täällä kans yks Labels or Love -blogin lukija!! Tais olla ekoja blogjea, jota aloin ihan tosissaan seurata ja olin niiin koukussa :D Se oli huippu! Sieltä asti oon teiän molempia blogiuraa seurannu ja en oo kyllä hetkeen ajatellu lopettavani: sen verran laadukkaat ja mielenkiintoset blogit on molemmilla :) Varsinki Sara sun blogitekstit saa aina hymyn huulille!

saratickle
Tickle Your Fancy

Oiiii ihana kuulla!! Kiitos tosi paljon :)

iina-maria (Ei varmistettu) http://flyingeagle-iinamaria.blogspot.com

Jep, muistan teidän yhteisen blogin erittttäin hyvin! Taitaa jopa vielä olla mun bloglovin listalla :D
Muistan, että olin jo jonkin aikaa seuraillut muutamia tyyliblogeja, kunnes eräänä päivänä löysin sattumalta teidän oman. Voi vitsi sitä mielenkiinnon määrää, koska olitte ekat KOTKALAISET bloggaajat, jotka löysin, hahaha! (Niin siis kotkasta oon itsekin) Noloo myöntää, mutta siitä lähtien kun oli ite keskustan alueella pyörimässä niin piti aina silmä kovana tarkkailla, jos vaikka törmäis teihin... olitte super julkkiksia lol. Sittemmin oon ollut Jannin työkaveri ja se vielä haastatteli mua - fffffffuuuuuaaaaah ku jännitti. :DD

Eli joo vanhoja kuvia ja juttuja! Olis erittäin viihdyttävää lukee!

Ja tositosi jees asu. Näyttää hyvältä! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

eikääää :D ihana!! Joo janni on tainnu susta kertoakin, tai kyllähän mä sut muistan sieltä töistä :) Hihi! Kiitos paljon, ihana kuulla tämmöstä!

Iiris (Ei varmistettu)

Mä oon seurannu kans sua ja Jannia jo noilta ajoilta lähtien :D Muistan ku joskus vuosi/pari sitten, jolloin Labels or Love oli vielä auki, luin teiän vanhoja postauksia ja naureskelin, että kuinka blogitouhu onki muuttunu niistä ajoista. Mutta siihen aikaan teiän kuvat ja niiden laatu oli ihan normaaleja, hyvin vuotta 2009 :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah joo kukaan ei viittiny kyseenalaistaa niitä kuvia :D Veikkaan, että järkkärikamera markkinoilla tullu semmonen mukava kasvun vuosi tossa 2010 :D

Marjutt (Ei varmistettu) http://elamaaliikunnalla.fitfashion.fi

Oi minä muistan! Kyllä on "hieman" ajat muuttunee siitä blogista.. :D Mutta hei, blogi kasvaa kirjoittajan mukana ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

No näinhän se menee! :)

Johanna (Ei varmistettu)

Muistetaan! Jollain tavalla se Labels or love-blogi oli jonkinlainen suunnannäyttäja mulle nuorempana :) Noin 14-16vuotiaana innostuin Jannin ja sun ansiosta esimerkiksi kokeilemaan ryhmäliikuntatunteja ja tekemään erilaisia juoksulenkkejä :) Olen siis saanut aivan mahtavan posiitivia vaikutteita teiltä. Nyt olenkin jo 20-vuotias, enkä edelleenkään kyllästy juttuihisi :) Olet aivan mahtava persoona, se todellakin välittyy ruudunkin läpi. Monet kerrat olen nauranut vedet silmissä postauksiasi :D Kiitos siis tästä ja edellisistä blogeistasi. Olen saanut erityisesti sinulta hyviä vaikutteita terveellisempään elämään. Kiitos, että pidät edelleen treenipostauksia/terveys-hyvinvointi-aiheita jonkinlaisena punaisena lankana tässä blogissa, huumorilla höystettynä :)

Mukavaa päivää sinulle :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kyyneleet meinaa valua silmistä tämmösiä kommentteja lukiessa. Voi että. En tiedä ees mitä tähän sanoisi. Tulee jotenki niin törkeen hyvä fiilis, koska tää hyvinvointi on yksi niistä mitä haluan blogillani viestiä eteenpäin :) Kiitos sinulle äärettömästi kauniista sanoista :')

Tiia (Ei varmistettu)

Sun ja janni blogi oli ensimmäinen blogi jota aloin lukemaan! :) tykkään vieläki ihan hirveesti ja aamulla herätessä ensimmäisenä on pakko kattoa onko uusi postaus tullu. Oot ihana :)

saratickle
Tickle Your Fancy

VOi että, mahtava kuulla! :) Kiitos kiiiitos :)

Mimmu (Ei varmistettu)

Oooi! Teijän blogi oli eka mitä rupesin seuraa ja sieltä asti oon teitä seuraillu! Ihania ootte!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Eikä! Voi että, kiitos :)<3

Tuulia (Ei varmistettu)

Mä oon myös seurannut sieltä asti! En ihan alusta asti, mutta luin sitten jälkikäteen kaikki tekstit :D haha, ihanaa aikaa :D

saratickle
Tickle Your Fancy

haha mahtavaaaa! Good old days!!

Tiger (Ei varmistettu)

aawww!! Labels or love on ollut myös ensimmäinen blogi jota mä oon alkanut seuraamaan! Siitä asti ollut teidän molempien matkassa mukana :) aika hullua, että muistan ihan selkeesti joitain kuvia ja videoita sieltä:D joten teidän on pakko laittaa niitä esille, tai mikä parasta koko blogi edes vähäksi ajaksi julkiseksi :) Hyvää kevättä ja keep going girl! oot huikee!

saratickle
Tickle Your Fancy

hahha IHANA! No mä alan myös vakuuttumaan siitä, että jotain on nyt asialle tehtävä! :D Paljon kiitoksia :)

Rimmarii (Ei varmistettu)

Kyllä on seurattu Labels or Love:n alusta asti ja täällä vielä! Olen hiljainen lukia, taitaa olla kolmas kerta kun kommenttia jätän. Oot huippu Sara!:)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtavaa kun tulit kommentoimaan, näistä tulee aina niin huisin hyvä mieli :) Mukava kuulla, että oot sieltä asti pysyny! Kiiiiitos <3

Liina (Ei varmistettu)

Hei pliis laittakaa se blogi auki edes hetkeksi! Se oli niin parasta viihdettä, luin sitä aina hiljaisina päivinä silloisessa kesäduunissa :D Mä muistan sen osoitteenkin, eikse ollu boogie2nite.blogspot.com tai jotain sellaista :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:DD Kyssäri: mistä helvetistä toi blogin osoite on peräisin? Siis todella looginen ja helposti löydettävissä, NOT! :D aiaiai mahtia!!

merenhelmi (Ei varmistettu) http://merenhelmi.indiedays.com

Näytät niin hyvältä Sara!! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

SINÄ näytät ja AINA! <3 Puss!

Sonja (Ei varmistettu)

Hahah oliks tossa blogissa se video, jossa mietitte, mitä laittaa johonki blogitapahtumaan päälle :DD hahah se on ihan helvetin hauska ja ajankohtainenkin nyt taas! Postaa se pliis :D

saratickle
Tickle Your Fancy

:DDDD no olipa hyvinkin!! Se olis ajankohtanen taas! Tai löytyä ainakin armeijareppu ja lenkkarit, aika trendikkäitä vielä tänäpäivänä :D

Vra (Ei varmistettu)

Täälläkin yksi Labels or Love -blogin lukija! :-D Oli ekoja kirjanmerkkeihin tallennettuja blogeja, joita seurasin säännöllisesti ;-) Se oli ihan suosikki blogi silloin, ja no, nyt on nää teijän blogit erikseen!
JA ihanaihana asu, toi college on superjees :-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Voi mahtavaa!! :) Niin hassua ajatella! Kiitos sulle älyttömästi, ihanaa että oot jaksanu tänne asti :)

suwi (Ei varmistettu)

Labels or Love! Muistan mm. teidän lohisalaatit ja hillosipulin jolle oli piirretty silmät :D:D likimain jokainen postaus luettu, huippuja ootte molemmat mimmit!

Keep on rockin' it!

saratickle
Tickle Your Fancy

:DDD huuhhuijaa! Hyviä aikoja! Ihana sinä :)

vera (Ei varmistettu)

Todellakin muistan! aaaw siis kaikki on vielki niin elävästi muistissa kun postasitte abiristeilyltä ja valmistuitte heheh tuntuu niin stalkkerilta ku tietää niin paljon :D mutta tykkäsin niin teidän tyyleistä jo silloin ja ajattelin että olitte niin cooleja :D siitä asti teijän molempien matkassa on kyllä pysytty, eli onhan näitä teijän juttuja tullu seurattua enkä kyllä oo vielkää kyllästynyt! sun blogi on aina se johon tuun ensimmäisemä tsekkaamaan uudet tekstit, keep on going! tykkään kun yhdistät vaatejuttuja ja urheilua :) ja huumorintajukin kohtaa ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

hahaa ihana ihana! Niin outoa! :D Mahtavaa kuulla, että oot sieltä asti seuraillu. Ja kiitos tavattomasti <3

Saana (Ei varmistettu)

Alusta asti on mukana oltu! Itse asias sun ja Jannin blogi oli eka blogi, jota aloin aktiivisesti seurata ja siitä asti on sun postauksia selattu :-) Keep it up!

saratickle
Tickle Your Fancy

Ihan huippua!! :)

Maria (Ei varmistettu)

Täälläkin ollaan oltu mukana alusta saakka. Sun blogi on ainut, joka on kautta aikain säilynyt lukulistalla, niin ihana ja sä ja sun asenne inspiroi vieläkin päivittäin!

saratickle
Tickle Your Fancy

vitsi teidän kommenttien kanssa, ootte ihania kaikki!! Kiitos tosi paljo, aivan mahtavaa saada tällästä palautetta :)<3

vanha lukija (Ei varmistettu)

Hah olin blogin innokas lukija! No parin vuoden päästä nauratte näille tän päivän postauksille, niin se vaan menee : D
Onko blogia vielä jossain nähtävissä?

Pages

Kommentoi