Kukkalähetys

Tickle Your Fancy

Puhelin soi iltapäivästä: "täällä Markku terve, oon tuomassa sulle kukkalähetystä, ootko kotosalla?" -"Kukkalähetys?! Minulle?!"

Suupielet vääntyivät kohti korvia ja ajattelin, että vastapäätä istuva poikaystäväni on heittäytynyt ihan kunnon romantikoksi näin perjantain kunniaksi. Samaan aikaan puheluani seuraava poikaystäväni ajatteli, että nyt on kilpailija löytynyt.

Vartin päästä lähetti kolkutteli ovea kukkakimppu sylissään. Kimppuun kiinnitetyssä kortissa ei lukenut Mattia eikä Kallea vaan Lily Edit. Lilyn uusi muotiin ja kauneuteen keskittyvä, toimituksellista sisältöä useamman kerran päivässä tuottava upea sivusto avattiin keskiviikkona.

Käytännössä muoti- ja kauneuslehti laadukkaan ja aktiivisesti päivittyvän blogin muodossa. Ja tämä ensimmäistä kertaa suomessa! Tekijöinä on muoti- ja kauneustoimittajien lisäksi joukko bloggaajia, joista minä olen yksi! Eli myös minun muoti- ja kauneusaiheisia postauksia pääsee lukemaan saitilta! :)

Aamu vierähtikin Lily Editissä ja Trendin uutta numeroa selatessa. Rauhalliset lauantaiaamut, sydän!

 

xx Sara

Kommentit

boogaloo (Ei varmistettu)

Yritin löytää sitä postausta missä esittelit jotain sun vanhaa kämppää, jonka sisustus oli melkein kokonaan valkoista, mutten löytäny sitä. :( Sä varmaan osaisit kaivaa sen postauksen esiin niin viitsisitkö linkata sen tähän, olisi ihan superia! :)

saratickle
Tickle Your Fancy

hmm hetkinen. Siiiiis onko tästä kuinka kauan aikaa kun oon tämmösen postauksen tehnyt? :D Mistähän kämpästä tässä puhutaan, haha sori. Pistin joku aika sitten instagramiin kuvan vanhan kämppäni lattiasta, liittyykö tää siihen? Mitään asuntopostausta en ole tuosta kämpästä kyllä koskaan tehnyt :)

Boogaloo (Ei varmistettu)

Siis on tästä jo varmaan vähintään vuos aika, varmaan joku kaksikin? :D Voisin vaikka vannoa että oli sun blogista kyse! Semmoinen kämppä missä asuit yksin (jos nyt olit sinä... ;D) ja sisustus oli pääosin valkoista. Jos ei sun blogista ole kyse niin kenenköhän!? Apua :D

Mia K.
Voi taivas

Superia! :))

saratickle
Tickle Your Fancy

jibii! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Ihana yllätys! Onnea uuden sivuston takia :)

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos!! :)

Kommentoi