Kultaisissa koroissa

Tickle Your Fancy

Löydät kaupasta aivan sairaan kivan, sopivan erikoisen ja edullisen vaatteen/asusteen, hehkutat sitä ja oot aivan innoissasi, mutta kuitenkin löydät sen puolen vuoden päästä käyttämättömänä ja edelleen hintalapulla varustettuna kaapistasi. Kuulostaako tutulta? Miks mulle tuntuu käyvän turhan usein näin? Yleensä kyseessä on kengät tai laukku, koska mulla on sairaan paha tapa jumittua samoihin, mutta voi olla joku muukin. 

Tällä kertaa hylkimisen uhriksi joutui Tallinnan Zarassa suurten hehkutusten saattelemana kassalle kiikutetut kultakorolliset nilkkurit. Miksi! Nää ei oo ees liian korkeet ja hyvät jalassakin! No, tänään irtos hintalappu ja jätimpäs ne tarkotuksella tohon ulko-oven hollille suurkulutuskenkieni viereen. Tervetuloa elämään!

Tämmönen setti tänään!

Ensikorkkauksessa oli Boozt.comin college paitakin (täältä).

sis. mainoslinkin

 

PS. Pakko vinkata tästä Ellien suuren suosion saavuttaneesta horoskooppitestistä!

 

 

T.Sara

Kommentit

Riinakk (Ei varmistettu)

Hei on pistäny silmään että käytät tuota rannekelloa tosi paljo mikä sulla näkyy nytki ranteessa? Muistelin että sulla on pariki DWn kelloa? Käytäkkö sä niitä enää ollenkaan ja olisikko halukas myymään niistä edes toisen? :)

Riinakk (Ei varmistettu)

Hei on pistäny silmään että käytät tuota rannekelloa tosi paljo mikä sulla näkyy nytki ranteessa? Muistelin että sulla on pariki DWn kelloa? Käytäkkö sä niitä enää ollenkaan ja olisikko halukas myymään niistä edes toisen? :)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Riinakk, kyllä käytän niitäkin, nyt oon tykästynyt tähän! :) Niitä saa tilattua kyllä netistä tosi kohtuulliseen hintaan, suosittelen! :)

-Sara

emmainkeri (Ei varmistettu)

Tykkään! Oikeestaan en löydä mitään moitittavaa tästä kokonaisuudesta, hame + kollari + korot ja viel valkonen takki, jees!
Tosta horoskooppijutusta en saanut mitään uutta irti, tiesin ettei kauriin ja leijonan pitäisi sopia hyvin yhteen, mut kaikki mitä tossa kuvailtiin meni aikalailla metsään meidän kohdalla :D Noi on silti tosi mielenkiintosia lukea!

Ailuj (Ei varmistettu)

Ootpas kyllä tosi nätti! Ja kivat korkkarit,turhaan oot pitäny kaapissa piilossa ;)

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

emmainkeri, heey ihana kuulla :) kiitos!! haha eikä! Joo sama, mä luen aina kaikkea tommosta ja sitte oikee etsin ne yhtäläisyydet ja oon tyyliin "hei vähän hyvä, täähän on just ku mulle" ja sitte tajuun lopussa että no 30% jutusta olikin ehkä just kun mulle :D Tää ei ehkä ihan ollu mun elämäntilanteeseen sopiva niin en pysty sanomaan!

Ailuj, voi kiitos :) joo käyttöön käyttöön! :)

-Sara

Erika (nude.costume.fi) (Ei varmistettu)

Mulla on noi samat korkkarit ja ne tosiaankin on ihan uskomattoman hyvät jalassa! Ja mähän en siis todellaakaan ole mikään tottunut korkkareiden käyttäjä. Mutta nämä mä olen käyttänyt jo melkein puhki, löytäisinköhän uudet vielä jostain ;)

T. Erika

Zammm (Ei varmistettu)

Toi on ehdottomasti asu - Paris chic - joka pitäis kuvata keväisellä bulevardilla tai kaivopuiston rannassa! Tietty se keväisyys on aika paljon pyydetty...

Sanni U (Ei varmistettu)

Oot niin nättinä taas liikkeellä! On joo tuttu tunne, pitäis vaan vaikka pari aamuu viikossa päättä et nyt mä rakennan asuni jonkun käyttämättömän jutun ympärille tai jotain nii ei tarvisi minkään vaatteen lojuu pölyttymässä missään nurkassa :)

laurajulia (Ei varmistettu)

ei vitsit ! oon ihan hulluna horoskooppeihin (myönnän jopa ehkä uskovani hieman niihin) ja on tullut luettua jos monenlaista mutta täytyy sanoa ettei koskaan oo tullut vastaavanlaista kohdalle. siis jokaikinen sana kirjaimellisesti kertoo juuri minun ja siippani suhteesta :-D tosi hassua! kiitos vinkistä!

ammanda (Ei varmistettu)

Ihanat kengät! Ei vitsi nyt tuli himotus tollasiin. mistä on muuten tuo hame? Tahtoo myös sen.

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

Erika, ai on! Hei mahtava kuulla, että oot tykänny. Nyt mä alan oikeesti tallustamaan näillä! :)

Zammmm, se keväisyys on aivan liikaa pyydetty!! se on kuules paris chic goes arctic

Sanni U, kiitos! hei kyllä, näin pitäis just tehdä! :)

laurajulia, oikeesti! eikä, mahtavaa! Joo monet on sanoneet tosta testistä samaa!

ammanda, kiitti :) hame on cubukselta!

-Sara

kellofani (Ei varmistettu)

Mistä tuo kello siis on?

helmika (Ei varmistettu)

noihan on ihanat!!

Tickle Your Fancy Sara (Ei varmistettu)

eikö! :D

Kommentoi