Kun ei vaan lähde

Tickle Your Fancy

Välillä on niitä päiviä kun ei vaan lähde. Tänään on sellainen päivä. 500 kpl hammastikkuja pitkin keittiötä levitettyäni epäilykset epäonnen päivästä alkoivat pikkuhiljaa heräilemään. Sen sijaan tiputettuani koko maustehyllyn banaanikärpäsen tappoyrityksellä epäilyni vahvistuivat. Voihan kämäpäivä.

Huom. tapahtumat sijoittuvat ajalle 12.00 - 13.30

 

1. Vien pyykit parvekkeelle kuivumaan. Jossain vaiheessa havahdun siihen kun ulkona sataa kaatamalla vettä ja pyykit ovat katottomalla parvekkeellamme ylläri aivan litimärkiä (osa pyykeistä on myös paskaisella partsin lattialla).

2. Läimäyttäessäni mikroaaltouunin oven kiinni, 500 kpl:n hammastikkupurkki leviää ympäri keittiötä. Myös tiskikoneeseen. Myös tiskikoneen johonkin rööriin, josta en saa niitä pois (mieleen palasi hilariushiiren tunnari: "putkeen, röööriin tule kanssani hilariuskööriin")

3. Havahdun siihen, kun 150g:n lehtikaaliannoksen loppupuolella löydän sattumoisin yhdestä lehdestä ison valkoisen, pumpulin näköisen möykyn (???). Olen luultavasti syönyt muut möykyt.

4. Kävelen alusvaatteisillani olkkarin läpi ja nään kun meidän partsilla roikkuu joku jäbä, joka huutelee että onko Jenna tai Jykä/Ykä kotona (?? Mikä tää päivä oikein on?!)

5. Syön läppäriä näpytellessäni vahingossa kokonaisen rasian Läkerolin licorice seasaltteja. Vatsa on todennäköisesti turvoksissa vielä syyskuun puolellakin….

6. Keittiö on taas vaihteeksi täynnä banaanikärpäsiä. Juuri kun kaksi banskukärpästä lentelee vierekkäin ja ehdin jo hymähtämään lauseelle "kaksi banskukärpästä yhdellä iskulla", ei käsien läpsäytyksen lopputuloksena suinkaan ole tuplakuolema vaan maustehyllyn sisältö ympäri keittiön tasoa. Saan myös uuden hienon mustelman käteeni.

7. Tulen vessasta pyyhe päällä ulos ja kompastun keskellä eteisen lattiaa olevaan aukinaiseen matkalaukkuun. Kaadun pyyhkeineni matkalaukkuuni ja saan jalkaan uuden ihastuttavan jättimustelman. Kostoksi en pura matkista vieläkään.

 

Kompastumisen jälkeen istun alas ja hengitän syvään. Suunnittelen loppupäivän paikallani istumista ja käsieni sitomista, mutten tee sitä. Sen sijaan järjestän keskelle olkkarin lattiaa Tukholmasta ostamani postikortit ja katselen niitä hetken aikaa. Innolla odotan mitä loppupäivänä on luvassa :D (edit huom. loppupäivä sujui huomattavasti iisimmin!!)

 

xx Sara

Kommentit

NiiinaS (Ei varmistettu)

Nää on näitä päiviä :DD Melkee aloin itkemää myötätunnosta, kun katoin sun hammastikku-snapchatin..

saratickle
Tickle Your Fancy

:DD voisssaatanan hammastikut!!!

mennika (Ei varmistettu) http://allthemgoodthings.blogspot.fi

Joo täällä kohtalotoveri, ei oikein lähteny mullakaan tänään :D Tosin näihin sun epäonnen hetkiin nähden mun päiväni vaikuttaa vielä suht siedettävältä. Onneks näille pystyy jo seuraavana päivänä nauramaan!

saratickle
Tickle Your Fancy

haha no onneksi. Pystyin nauramaan jo iltapäivästä :D Moro mikä puoltoistatuntinen!!

Hilarius (Ei varmistettu)

"..sieltä putkesta näkee koko maailman, koko maaaaillmann"
Kiitos, tämä hiiribiitti kajahtelee vähintäänkin seuraavan viikon pääkopassani :D

saratickle
Tickle Your Fancy

hahah hiiribiitti on niin huikee!!!

Laurarosilla (Ei varmistettu) http://shakeitoff-laura.blogspot.com

Hahahha, mulla oli eilen ihan sama fiilis - ei oikein tahtonut nimittäin lähteä täälläkään päässä. Sä vedit kyllä silti vähän pidemmän korren tässä, koska mulle ei ihan noin paljoa kerennyt sattumaan.:'D Tosin sain kyllä verhotangon päähäni, kun se tipahti kävellessäni sen alta xDDD

saratickle
Tickle Your Fancy

aahahh voi ei!!! Verhotanko!! :D Ihana Laura!

Nooooona (Ei varmistettu)

hahahahaha eiii saatana! one of those days :D se hammastikku snäp sai kyl mutki epätoivon partaalle, ja yleensä ne kusipäät levii just sillon kun on esim kiire... kohti parempaa loppuviikkoa :D !

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei näitä päiviä :D Itsehän sanoin eilen vahingossa töissä noin 30 ihmisen puhelinpalaverin aikana "fuck" ja puhelimessa ei ollutkaan mute päällä. Sen jälkeen soitin verotoimistoon ja sain kuulla täyttäneeni viidestä vaaditusta kohdasta kolme väärin minkä takia joutuisin maksamaan yli 7 tonnin mätkyt (okei, tämän pystyy onneksi vielä korjaamaan mutta verotoimiston tyypillä vaikutti olevan aika hauskaa :D). Sen jälkeen päätin, että oman turvallisuuden takia on parempi vaan mennä leffaan syömään suklaata, jotka onnistuin sotkemaan valkoiseen paitaan ja kaupan päälle läikytin vielä vissyt housuille. Great success!

SaanaaS (Ei varmistettu)

Noihin banaanikärpäsiin vinkiks ni laita vaikka pilttipurkkiin vettä, tiskiainetta ja omenaviinietikkaa !! toimii ;) ! (n. 1/3 etikkaa ja 2/3 vettä ja tilkka tiskiainetta)

eemmaa (Ei varmistettu)

hahaha i feel youuu! mulla kans levisi täysi lyijytäytekynän lyijypaketti keskelle englannin luokan lattiaa tai no osa lyijyistä löytyi mm. housujen taskusta ja kirjan välistä. Myös pyörällä lyhtypylvääseen ja kahvinpurut ympäri keittiötä on tullut koettua tässä lähipäivinä! XD

Nyt oli semmonen tarina et mulle vois käydä ihan samalla tavalla. Onneks tämmöset päivät on tosi harvinaisia mut silti aina miettii et miten itselle voi käydä tollee :D 

Kommentoi