Kun laitoin korot jalkaani

Tickle Your Fancy

Koska välillä on ihan kiva astua ulos mukavuusalueelta. Huom. ihan sanan kaikessa merkityksessä. Ja se joka nyt sanoo, että korkokengissä on mukava kävellä ei mitä ilmeisemmin ole kokeillut tennareita... Olin ennen henkeen ja vereen korkkarimuija. Käytin niitä aikoinaan jopa työpäivänä vaatekaupassa. Vapaaehtoisesti. Nykyään korkkareita näkee arkena jalassani yhtä usein kuin.... (pää lyö tyhjää. Ainoa vertaus, joka tuli mieleeni oli miehiä rintaliiviostoksilla, ja se on sen verran huono, että jätetään se suosiolla sulkuihin). No, harvoin kuitenkin.

Hullua miten koko olemus muuttuukin mokomien kenkien takia. Painelin viikonlopun festareilla samassa asussa, ainoastaan tennarit jalassa, eikä lookki tuntunut silloin lainkaan omituiselta. Näitä kuvia katsellessa on kyllä todettava, että hitto näyttää jalat hoikemmilta ja pidemmiltä. Ja muutenkin koko olemus astetta vakavammin otettavalta. Mutta ei, ei tämä kuitenkaan ole minua. Pidetään klassiset korkkarit siellä juhlakäytössä, ainakin vielä toistaiseksi.

Inspiraationa korkkarikokeilulleni toimi aina yhtä upean kollegani Lindan postaus. Nähtyäni postauksen kuvat olin suunnilleen printtaamassa niitä seinälle, sen verran upealta kokonaisuus näytti. Sitten luin otsikon ja tekstin ja yllätyin ihan todella. Tyyli on mahtava juttu! Mikään ei ole siistimpää kuin se, että meillä jokaisella on oma sellainen! :) 

dress & shirt H&M // heels Zara

 

Ps. vitsi mä fiilistelen näitä kuvia, kiitos Elisa!!

Pictures: Elisa Lepistö

xx Sara

Kommentit

Venskii (Ei varmistettu)

Vautsii looking gooood! Onko tuo ihana mekko uusi? Toisin sanoen onko mahdolllista ostaa vielä itselleen ;-)

saratickle
Tickle Your Fancy

Hehe, kiitti! Joo hei mekko löytyy tästä mallistosta! :)

HelsinkiDragonfly (Ei varmistettu) http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Ihana asukokonaisuus! Tykkäsin jo kovasti Lindan asusta, ja pidän tästäkin! Slip dress on vain NIIN mun juttu: http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2016/07/trend-alert-slip-dress.html <3 Oma slip dress -mekkoni on kuitenkin hieman erilainen, eli pitsinen http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/2016/07/the-perfect-black-wooden-wa.... Onkohan näiden kuvien kuvauspaikkana ollut Vallilan OP-talo? Se on upea!

xxx
E
http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Kommentoi