Kurkistus uuteen työhuoneeseen

Tickle Your Fancy

 

Terkkuja uudelta työhuoneelta!

Täältä puuttuu vielä suurin osa kalusteista (kuten tärkeimmät: jääkaappi ja sohva!!), mutta pari työpäivää ollaan Mariannan kanssa semisti kaikuvassa työhuoneessamme jo vietetty :D

Mä niin viihdyn täällä. Jättimäiset ikkunat ja valtava huonekorkeus, oijoi. En malta odottaa, että saadaan huone valmiiksi ja päästään viettämään työpäiviä koko 9 hengen poppoolla!

 

Pictures: Marianna Mäkelä

 

Topshop top here*

Adidas sneakers here*

Gina Tricot jeans

*adlink

 

 

xx Sara

Kommentit

Iina S.
Iina S.

Oi vitsi miten ihanan näköistä! Kunpa munkin koruverkkokauppa bisnes lähtisi pyörimään että saisin myös tuollaisen ihanan työhuoneen! <3_<3

saratickle
Tickle Your Fancy

Oii mä toivon menestystä sulle <3 Työhuone on kyllä ihan mieletön juttu :)

SusannaZ (Ei varmistettu)

Tuolla luulisi inspiraatiota riittävän! Mistä tuo ihana matto on? Tuli akuutti tarve saada turkoosi matto. ;D

saratickle
Tickle Your Fancy

No eikö!! Tää matto on Elloksen ihana ihana 3 vuoden takainen löytö!

riiikkis (Ei varmistettu)

Onneks olkoon &lt;3 en tunne ketään teistä, mut siis mahtava juttu, että pidätte mimmiporukalla yhtä tälleen! En tiiä mikä muhun meni, mut jotenki liikutuin tästä :D

saratickle
Tickle Your Fancy

Hei ihana!! <3 Kiitos :)

MUSTARTTU (Ei varmistettu) http://www.mustarttu.com

Hei meillä tulee niin magee toimisto. Munki täytyy nyt kyllä tulla vaikkei oo pöytää! Oon ihan ajatellu ettei siellä vielä oo ketään :DD

saratickle
Tickle Your Fancy

hehe joo siis mestoille vaan! :D 

mariakv (Ei varmistettu) https://evsvalencia.wordpress.com

Hei Sara, olen seurannut sun blogia melko säännöllisesti parisen vuotta, se on pitänyt mut tosi tiukasti otteessaan ;) Kiitos siitä! Mietin ajoittain, että miten sulla riittää puhtia matkustella aina paikasta toiseen ja tuleeko sulle miten usein sellaisia jaksoja, ettei enää jaksa eikä kiinnosta, tahdon vaan välillä elää meen töihin, tuun kotiin -tyyppistä arkea? Kiinnostaisi tietää muutenkin enemmän bloggaaja-arjesta, vaikkapa semmosesta semi peruspäivästä, että mitä tulee tehtyä usein...?

Luin taannoin myös Pupulandian postauksen bloggaamisen eettisyydestä ja minusta olisi hienoa, että useampikin bloggaaja ottaisi aiheeseen kantaa, uskaltaisitko tarttua tällaiseen (melko arkaan) aiheeseen? Mitä käy vaatteille, kun olet saanut ne lahjaksi ja ottanut niistä kuvia ja mikä on yhteistyössä saatujen vaatteiden elinkaari yleensä: säilytätkö kaapissa, myytkö eteenpäin, lahjoitatko vähäosaisille? Urheiluvaatteiden elinkaari kiinnostaisi erityisesti, niiden aiheuttamista ympäristöhaitoistahan on puhuttu aika paljon nyt. Jotenkin epäilen et heität vaan kauheita vaatekasoja menemään :) (uv-tienoilla lupasit blogiin vielä enemmän aitoja fiiliksiä, musta tuntuu että tuo teema voisi sopia lupaukseen)

Kiitti hyvän mielen postauksista, keep up the good work ;)

saratickle
Tickle Your Fancy

Kiitos mainiosta kommentista! <3 Ihana kuulla, että olet löytänyt tänne :) 

Jos on paljon reissuja putkeen, väsyn kyllä helposti. Esim tälllä viikolla olen kieltäytynyt parista lyhyemmästä pressireissusta ja maaliskuulta (heti meidän oman reissun jälkeen) peruin yhden viikon Thaimaan keikan.

Yhden yönkin reissuihin kaikkine matkustamisineen kuluu yllättävän paljon aikaa ja energiaa. Lisäksi basic duunit pitäisi saada hoidettua valmiiksi suunnitellun ohjelman ohessa. Pyrin tietysti myös aina miettimään asian ekologisempaakin puolta, onko reissusta minulle todella hyötyä ja kannattaako lentää esim vuorokaudeksi? Palaverireissuja en oikeastaan enää tee lainkaan, kaikki hoidetaan nykyään skypellä.

Ja sitten mitä käy vaatteille. Osa on lainakamja, jotka vaan palautetaan asiakkaalle. Ison osan jaan ystävilleni ja kärrään uffille. Urheilukamat kuuluvat samaan joukkoon. Tyttöjen Talollakin käydään bloggaajien kanssa vähän väliä viemässä vaatteita ja kosmetiikkaa!

Katsotaan josko innostuisin kirjoittamaan aiheesta oman jutun, kiitos inspiraatiosta ja mielenkiinnoosta asiaa kohtaan :) Ihanaa ystävänpäivää!

mariakv (Ei varmistettu)

ok, kiitti perusteellisesta vastauksesta :)

Hauki (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää! Mistähän on tuo tautalla näkyvä musta kärry?

saratickle
Tickle Your Fancy

Se on myös Ellokselta, vanha kyllä mutta mielestäni malli löytyy edelleen valikoimasta :)

saratickle
Tickle Your Fancy

Ja kärry on väriltään kuparinen! Mielestäni ainoa värivaihtehto tässä mallissa.

Millie's
Randomilla

Tosi viihtyisän ja ihanan näköinen työhuone. <3

Itse kirjoittelen meidän makkarissa, mutta onpahan ainakin nykyään oma työpöytä, hahah! :D

Sipsuuu (Ei varmistettu)

Onko toi toppi sama kun sun instastorissa nyt? Eli kun kuvasit sitä uutta toimistoa? :)

Kommentoi